5800 Hafıza Kartı Takılıyken Telefon Açılmıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quest2

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hafıza Kartı Takılıyken Telefon Açılmıyor!!
bu gün office programı kurdum yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlatılması gerektiğini söylüyordu.. Kapattım açtım açılmadı.. Ekranda NOKIA yazıyor epey bekliyor ama kapanıyor.. Bir-iki sefer denedim olmadı hafıza kartıni çıkardım açtım açıldı geri taktım oldu ama hafıza kartı takılıyken açılmıyor.. Office programını sildim gene açılmadı.. Yalnız açılmamasının nedeni belki de başka bisi olabilir çünkü yaklaşık 10 gündür telefonu hiç kapatmadım.. Hafıza kartına format çekmeden yapabileceğim bir şey var mı?

JayJayyy

Üye
2.3 güne bi bataryayı çıkarıp tlfnu rahatlatmanı öneririm.yoksa böyle kafayı yer

aryscat

aryscat

Üye
Hafıza kartını bilgisayara bağla. Sonra system pvt resource ve sys klasörlerini sil.

quest2

Üye
    Konu Sahibi
aryscat

aryscat

Üye
Is görür inşallah. Ben hafıza kartına format atmam gerektiğinde hep böyle yapıyorum. 3650 den 5800 a kadar.

aryscat

aryscat

Üye
Ya kusura bakma pvt yi kısaltma yazmışım . Private olacaktı. Ayrıca bu klasörleri görmen için bilgisayarda gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemen gerekiyor. Bu saydığım klasörler iç içe değil. Hepsi ana dizinde.

quest2

Üye
    Konu Sahibi
şimdi anladım ama bunları silmek uygulamaları siler.. Ben bunlar silinmeden yapabileceğim bisi var mı

aryscat

aryscat

Üye
Malesef yok. Ben sadece dosyalarını kurtarmak istediğini düşünmüştüm. Ama telefonu açıp sonra hafıza kartını takmayı bi dene istersen. Bakarsın birşeyler yakalarsın.

quest2

Üye
    Konu Sahibi
zaten öyle yaparak telefonu kullanıyorum yoksa şu an bunları yazamazdım.. Telefondan giriyorum maxicepe..

OğuzcanAbi

Üye
tamamen format at karta

aryscat

aryscat

Üye
Kardeş ben tıkandım. Başka ne yapılabilir bilmiyorum açıkçası. Sana kolay gelsin.

quest2

Üye
    Konu Sahibi
tamamen format at karta

Karta format atmayı bende akıl ediyorum.. Açıklamada yazdım zaten format atmadan yapabilecek bisi var mı diye..

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş ben tıkandım. Başka ne yapılabilir bilmiyorum açıkçası. Sana kolay gelsin.

Yorumların için sağol.. Teşekkürler
Biraz böyle kullanırım.. Sıkıldığımda dediğin gibi o dosyaları silerim

americanboy

americanboy

Üye
virüs girmiştir yada bozuktur hafıza kartı

ışık_22

ışık_22

Üye
aynı sorun bende de var normal 5800 kullanıcısıyken herhanhangi bi problem yoktu şimdi c6 00 fw kullanıyorumhafıza karı yuvasında takılıyken açılmıyor çıkartınca çalışıyor bilgi verebilirmisiz arkadaşlar kafayı yiyecem bilgileriniz için şimdiden tşk...?

APJZ

Üye
kardes font programı yukludur yada recodınk programından kaynaklanıyodur aynı sorun bendede oldu öyle hallettım kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt