alpereno
Üye
Nokia X6 Hakkında detaylı bilgi lütfen!??
Arkadaşlar forumda açtığım diğer konuları göz önünde bulundurarak 5800 ı eliyorum ve Nokia X6 alıcam ve buna sayılı günler kaldı x6 hakkında daha fazla detaylı bilgi verirseniz kullanıcıları olara.. yani söylemek istediğiim telefonun artı ve eksi yönlerini burada belirtirseniz sevinirim.Birde kaplosuz internet özelliği Nokia 5800 kadar iyimi onuda merak edıyorum Yani benım arkadasımda 5800 var internetten video filan izleye bilyio x6 da da izleyebilirmiyim onuda bana söylerseniz sevinirim....saygılarla
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar sormayı unutmusum Java script desteği gelişmiş web tarayıcısı gibi özellikleri varmı?
Arkadaşlar forumda açtığım diğer konuları göz önünde bulundurarak 5800 ı eliyorum ve Nokia X6 alıcam ve buna sayılı günler kaldı x6 hakkında daha fazla detaylı bilgi verirseniz kullanıcıları olara.. yani söylemek istediğiim telefonun artı ve eksi yönlerini burada belirtirseniz sevinirim.Birde kaplosuz internet özelliği Nokia 5800 kadar iyimi onuda merak edıyorum Yani benım arkadasımda 5800 var internetten video filan izleye bilyio x6 da da izleyebilirmiyim onuda bana söylerseniz sevinirim....saygılarla--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar sormayı unutmusum Java script desteği gelişmiş web tarayıcısı gibi özellikleri varmı?