Nokia X6 Hakkında detaylı bilgi lütfen!??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Hakkında detaylı bilgi lütfen!??
:megafon:Arkadaşlar forumda açtığım diğer konuları göz önünde bulundurarak 5800 ı eliyorum ve Nokia X6 alıcam ve buna sayılı günler kaldı x6 hakkında daha fazla detaylı bilgi verirseniz kullanıcıları olara.. yani söylemek istediğiim telefonun artı ve eksi yönlerini burada belirtirseniz sevinirim.Birde kaplosuz internet özelliği Nokia 5800 kadar iyimi onuda merak edıyorum Yani benım arkadasımda 5800 var internetten video filan izleye bilyio x6 da da izleyebilirmiyim onuda bana söylerseniz sevinirim....saygılarla

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar sormayı unutmusum Java script desteği gelişmiş web tarayıcısı gibi özellikleri varmı?

Lacrymosa

Üye
X6 5800'dan daha iyi bir telefon. Kablosuz bağlantısı da 5800'dan iyi olacaktır muhtemelen.

Evet, video izleyebilirsiniz.

Şahsi fikrim: 5800, N97, X6 bunların hepsi aynı. Hiçbirinden bi halt olmaz.

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
X6 5800'dan daha iyi bir telefon. Kablosuz bağlantısı da 5800'dan iyi olacaktır muhtemelen.

Evet, video izleyebilirsiniz.

Şahsi fikrim: 5800, N97, X6 bunların hepsi aynı. Hiçbirinden bi halt olmaz.
Arkadaşım sana yuh diyorum.5800 ve n97 neyse de x 6 gerçekten çok güzel ve dokunmatiği çok iyi.Nokia n8 den sonraki en iyi telefn bence

hakancelik06

Üye
x6 tbiki 5800 dan daha iyi internete baglanma video seyretme ve indirme hızı da daha iyi ekranın kapasatif olması da cok güzel ...

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım sana yuh diyorum.5800 ve n97 neyse de x 6 gerçekten çok güzel ve dokunmatiği çok iyi.Nokia n8 den sonraki en iyi telefn bence

X6'nın ekranı 5800 ve N97'ye göre daha iyi. Orda sorun yok. Genel olarak o telefonların hiçbiri alınacak telefon değil.

İşletim sistemleri tam bir rezalet. İnsanlar için tasarlanmamış ya. Bizimle dalga geçiyor Nokia sanki.

Nokia son zamanlarda tahtını Apple'a kaptırmış durumda. İnşallah da batar. Çünkü sen 5800 diye bir telefon çıkartıyorsun 1 milyardan daha yüksek bir fiyata ilk kullanıcılarına satıyorsun. Sonra 900, 800, 750... fiyat düşüyor. Daha sonra birden bire 500 TL'ye düşürüyorsun. Bu durumda telefonu ilk alan müşterini açık açık ENAYİ yerine koyuyorsun. Bi' kere senin müşterine saygın yok. Telefonu ilk alan kişilere değer vereceğine onlarla adeta dalga geçiyorsun.

5800'dan sonra hiçbir özelliği olmayan N97'yi çıkartıyorsun tam 4 katı fiyatına satıyorsun. Daha sonra onun da fiyatını yüzlerce milyon aşşağıya düşürüyorsun. Ne oluyor? N97'nin ilk çıktığı gün alan müşteriler enayi değil mi? Evet, bu konuma düşürüyor insanları.

Ben de giderim Androidli Samsung telefonu alır paşa paşa cep telefonumu kullanırım. "İnsanlar için tasarlanmış bir işletim sistemine sahip."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt