5800 ekran sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran sorunu!
ben telefonu alali 8gun oldu. ekranda klavyede l ye basmaya calisiyorum. bi usttekine tikliyo bende hep tiklicam yerin bi altina tiklamak zorunda kaliyorum ve en alttaki tuslarada tiklayamiyorum. ve bana telefoncuda vitrindeki herkesin denedigi telefonu verdiler. ne yapcam ben!

edit: sorunların hepsi çözüldü! :d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
niye aldın dostum sende..bile bile lades demişsin insan jelatini açılmamış cihaz alır yani.git servise baksınlar artık yapcak bişe yok.

Scudrox

Scudrox

Üye
5800 zedelerin arasına hoşgeldin dostum

okumus_43

okumus_43

Üye
5800 zedelerin arasına hoşgeldin dostum

Arkadaşım kusura bakma ama memnun olmayan zedeli sensin..

Bence o telefonu illa geri ver çin malı dokunmatiklerde öyle oluyor o telefon gitmiş....

OğuzcanAbi

Üye
durduğun kabahat yolla gitsin

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dışında sorun yok sadece şu ekranın içinde içerilerde alta ve alt sağa dokunamıyorum ve içeride çizik var. Ama içeride yüzeyde değil! Sorun ne şimdi ya! :S Göndersen yaparlarmı.

--------------- Ekleme ---------------

8 günlük telefon servisemi gider :S değiştirmezlermiki

laveled

laveled

Üye
Arkadaşım kusura bakma ama memnun olmayan zedeli sensin..

Bence o telefonu illa geri ver çin malı dokunmatiklerde öyle oluyor o telefon gitmiş....
sadece o değil bende ve birçok kişi 5800 zede

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Az önce oyuna girdim bi türlü çıkamıyorum çünkü alt ve sağ alt bölgeye dokunamıyorum işlemiyo :@ ben servise vermek istemiyorum. Değiştirmezlermi acaba hadi bana bi yardım edin :S

kırmızı tuşa bastımda çıktım ama bence öyle çıkmak hiç sağlıklı değil:D

Consul9

Consul9

Üye
kardeş garantisi yok mu? vitrindeki teli alıp parayı werip çıktınmı sen :ehe:ehe:ehe

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var! :D ya telefonu kadın aldı camın altından bumu dedi bende evet dedim! sonra dolaptan kutusunu çıkardı işlemleri yaptı! Bukadar :S

Tanıdık telefoncu değiştirirmi değiştirmezmi yani yarın sabahtan kalkıp gitcem telefoncuya değiştirirlermi ya ?

Progressivity

Progressivity

Üye
vitrindekini almasaydın keşke hiç açılmamış isteseydin dostumm, maalesef garantiye vericeksinnn, 1 e 1 değişim verebilirler yenisiyle

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sag altında algılama sorunu yazılımsalmış! diğer sorunlarıda çözdüler :D v60yı bekliyoruz artık:)

laveled

laveled

Üye
Garantisi var! :D ya telefonu kadın aldı camın altından bumu dedi bende evet dedim! sonra dolaptan kutusunu çıkardı işlemleri yaptı! Bukadar :S

Tanıdık telefoncu değiştirirmi değiştirmezmi yani yarın sabahtan kalkıp gitcem telefoncuya değiştirirlermi ya ?
arkadaşım tanıdık manıdık demiycen bu devirde tanıdıklardan yiyoz kazığı bende tanıdık diye ikinci el n95 almıştım şöyle temiz böyle temiz öve öve bitiremedi telefonu.bende 450 aldım 3 ay kullandıktan sonra telefon bi kapandı bidaha açılmadı. götürdüm bizim telefoncuya dedi sen bunu düşürmüşsün(halbuki gözüm gibi bakıodum hiç düşürmedim) bunun içindeki bilmemne çatlamış bu olmaz olsada çok masraflı olur dedi.telefonu 60tl ye aldı yedek parça olarak kullancakmış.

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
ya sadece algılama sorunu kaldı oda küçük bi noktada sadece alt sag tuşun sağ tarafı :D oda yazılımsalmış v60da düzelirmiki çıkarsa tabi

laveled

laveled

Üye
ya sadece algılama sorunu kaldı oda küçük bi noktada sadece alt sag tuşun sağ tarafı :D oda yazılımsalmış v60da düzelirmiki çıkarsa tabi
ya arkadaşım v60 çıkmaz bu saatten sonra sen git telefoncuna ver hem sorunun yazılımsal değildir bence

gemlikua96

gemlikua96

Üye
ben telefonu alali 8gun oldu. ekranda klavyede l ye basmaya calisiyorum. bi usttekine tikliyo bende hep tiklicam yerin bi altina tiklamak zorunda kaliyorum ve en alttaki tuslarada tiklayamiyorum. ve bana telefoncuda vitrindeki herkesin denedigi telefonu verdiler. ne yapcam ben!

Kardeşim kalibrasyon ayarlarını yap sorun çözülürr ayarlar/telefon/dokunma girişi/ dokunmatik ekran kalibrasyonu denee

ramakm86

ramakm86

Üye
Kalibrasyon /sıfırlama olmazsa hemen geri ver bence

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gayet güzel telefon ben memlunum 5800 yaramaz diyenler bidaha düşnsün bakalım bu fiyata bu özellikler bidaha zor bulursunuz

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kalibrasyon ayarlarını yap sorun çözülürr ayarlar/telefon/dokunma girişi/ dokunmatik ekran kalibrasyonu denee
:ah evet geçen gün okudum böyle durumlarda öle yapılıyomuş yaptım tam ortalarına bastım oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt