Başım belada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
Başım belada
merhaba arkadaşlar. dün akşam Uruguay - Hollanda maçını izlemek için kavhenin yolunu tuttum. tek gittim. çünkü arkadaşım yoktu. telefon rehberime baktım, aradım ama hep olumsuz cevaplar aldım. "-kanka maça gidek mi?" "senle düz yola gitmem ben" vb. cevaplar aldım. psikolojim tamamen sarsılmıştı. ama bu benim kavheye gidip maç zevkimin içine etmeye yetmemişti. kavhenin kapısından içeri girdim. kalabalıktı. herkes maçı bekliyordu. çay istedim. ama söylerken çok heyecanlanmıştım. çünkü insanlarla konuşurken elim ayağıma dolanıyor. adam ne demek istediğimi anlamadı. "çay istiyorum ben" dedim (yüksek ses tonuyla, çünkü heyecandan ses tonumu ayarlıyamıyorum.) ve millet bana tip tip baktı. bir genç adam bana "ne bağırıyorsun, bak senin kalbine tekme atarım" dedi. bende cevap veremedim. sustum. sonra bana kafa salladı (seninle sonra görüşeceğiz kafa sallamasıydı). çok korkmuştum. adeta korkudan bedenim ruhumdan ayrılmıştı. maçı izlersem beni çıkışta yakalarve döver dedim. çayın parasını ödemeden hemen oradan uzaklaşayım dedim fakat yüksek bir mermere takılıp tepetaklak olup yere yuvarlandım. ama yılmadım kalktım ve evime gittim. Tanrı'm dedim neden herkes benim iki üç kuruşluk zevkimin içine ediyor. arkadaşlar sizce bu adam bana birşey yapar mı? yapmak istese bile onu nasıl korkuturum. arkam sağlam benim, mafyayız biz, seni vevinden aldırttırım, karateye gidiyorum ben gibi laflar söylesem korkar mı? fizik olarak çok zayıfım13-14-15 yaşlarında ki çocuklara gücüm yetmiyor. yaşım 20. yardımlarınızı bekliyorum.

aLone

aLone

Üye
sen cinsiyet değiştirsene ! kızlar bile daha cesaretlide:D

ayrıca ne kadar geniş hayal gücün var senin öyle yaşın kaç bakim senin:D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bak evladım kahvedeki amca sana şaka yapmış korkmana gerek yok sen şimdi kahveye git amcanın elini öp böyle böyle oldu heyecandan bağırdım amca de hiçbişey olmaz :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saç sakal traş ol ...

zibidi39

zibidi39

Üye
agam bu kızanı cozdum bu kızan afyonda ya hep cekıyo afyonu kafası geuzel gelıo foruma yazı yazıo.kardesım tarlalara haşhaş ek o haşhaşı surıyeye sat delı para kazan sonra gıt o kahveyı satın al o adamıda yanında calıstır.

bu arada
ve
bu sıteler gır orda ıletısım bolumu var foruma yazdıklarının aynısını yaz onlara yolladıktan cok degıl en fazla 20 dakıka sonra afyon devlet hastanesı senı kapıdan alıcak bakırkoye goturmek ıcın yada evının uzerınde helıkopterler dolasacak ıste o zaman anla kı CIA gelmıs cunku sen bır mıllı felaketsın

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
aLσηє;2467885' Alıntı:
sen cinsiyet değiştirsene ! kızlar bile daha cesaretlide:D

ayrıca ne kadar geniş hayal gücün var senin öyle yaşın kaç bakim senin:D

yukarıda belirttiğim gibi yaş 20

bak evladım kahvedeki amca sana şaka yapmış korkmana gerek yok sen şimdi kahveye git amcanın elini öp böyle böyle oldu heyecandan bağırdım amca de hiçbişey olmaz :ehe

bugün kahvenin önünden geçtim adam yoktu. ilk defa gördüm bu adamı mahallemizde. bana kurulan bir komplo olabilir mi? yardım lütfen.

agam bu kızanı cozdum bu kızan afyonda ya hep cekıyo afyonu kafası geuzel gelıo foruma yazı yazıo.kardesım tarlalara haşhaş ek o haşhaşı surıyeye sat delı para kazan sonra gıt o kahveyı satın al o adamıda yanında calıstır.

bu arada
ve
bu sıteler gır orda ıletısım bolumu var foruma yazdıklarının aynısını yaz onlara yolladıktan cok degıl en fazla 20 dakıka sonra afyon devlet hastanesı senı kapıdan alıcak bakırkoye goturmek ıcın yada evının uzerınde helıkopterler dolasacak ıste o zaman anla kı CIA gelmıs cunku sen bır mıllı felaketsın

Afyon'da oturmuyorum. öyle kafa yapıcı şeylerde kullanmıyorum. çaresizim, bitkinim. Bakırköy tavsiyeni değerlendireceğim. teşekkür ederim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hacı naber ya görüşmeyelı nasılsın:haha::haha:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Sen bi yürümeyi öğren be hep taşa takılıyon

fnldstntn

Üye
Arkadaşım sen iymisin yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun...sana bi üneri = :box

aLone

aLone

Üye
20 yaşında :D sen askere gitsen allah korusun seni orda:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kanka yazıp cıkıyosun sonra dayak yıyorum dıyosun:haha: az bi dınle bizi hıc deılse adabınla dayak ye:haha:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
senni durum çok kötü ya :( adı devenin hayaları olan bi şeker var ondan yiyip intihar etmeni öneririm :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hacı sen mizah bölümünde aç yanlış yerde açmışın bu konuları
öneri istionda okuonmu acaba kesin gülüosundur bize:nono:

--------------- Ekleme ---------------

yumurta kabuğu kadar sert olamamışsın sen bea!

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
hacı sen mizah bölümünde aç yanlış yerde açmışın bu konuları
öneri istionda okuonmu acaba kesin gülüosundur bize:nono:

yumurta kabuğu kadar sert olamamışsın sen bea!

yumurta kabuğuyum ben. hemen kırılırım. çok onurumu kırdılar. bu arada üstüme iyilik sağlık, neden güleyim sizlere. konuyu mizah bölümüne açmamın sebebi nedir? önerilerini yazarsan memnun olacağım. bugün hiç dışarı çıkmadım. korkuyorum beni dışarıda görecek diye. sizce dışarıda gezip, adamı bulmalı mıyım? ondan özür mü dilesem? deyin, söyleyin birşeyler.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
jet li ile konustum az önce kırmadı benı sana bır ıkı taktık ögretcek uzakdogu sporlarından

mcnpl4

mcnpl4

Üye
(kusura bakma sinirim bozuktu) . hiç takma yeni arkadaşlar edinme şansın varsa edin olmadı biz geliriz dağatırız orayı ok ayna karşısında alıştırma yap insnları incele onlar gibi davranmaya çalış(aşırıya açma). iki kız kirala havan olur bu arada:naughty:

insanlar nası yaşıyosa sende onlar gibi yaşa kimseden korkma sen dikkat kimse sana bişşi yapmaz ayrıca psikoloğa uğra beni ciddi olduğuna tam inandırırsan sana özelden destek de veririm

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
(kusura bakma sinirim bozuktu) . hiç takma yeni arkadaşlar edinme şansın varsa edin olmadı biz geliriz dağatırız orayı ok ayna karşısında alıştırma yap insnları incele onlar gibi davranmaya çalış(aşırıya açma). iki kız kirala havan olur bu arada:naughty:

insanlar nası yaşıyosa sende onlar gibi yaşa kimseden korkma sen dikkat kimse sana bişşi yapmaz ayrıca psikoloğa uğra beni ciddi olduğuna tam inandırırsan sana özelden destek de veririm

diğer insanlar nasıl yaşarlar. bunu hep soruyorum kendime. dediğin gibi aynanın karşısına geçtim. başka bir insan olmaya kalktım fakat babam gördü ve bir tane enseye şaplattı. hiç rahat, huzur yok bende. özgürlüğüm kısıtlanmış durumda. güzel önerilerin için teşekkür ediyorum. başka biri olamıyorum.

fnldstntn

Üye
arkadaşım boşuna üzülme o adam seni unutmuştur bile

Sanırım sende biraz Paranoyaksın...

aLone

aLone

Üye
ben o kahvedeki adamı buldum tamam kapattım olayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt