yumurta kabuğu
Üye
Başım belada
merhaba arkadaşlar. dün akşam Uruguay - Hollanda maçını izlemek için kavhenin yolunu tuttum. tek gittim. çünkü arkadaşım yoktu. telefon rehberime baktım, aradım ama hep olumsuz cevaplar aldım. "-kanka maça gidek mi?" "senle düz yola gitmem ben" vb. cevaplar aldım. psikolojim tamamen sarsılmıştı. ama bu benim kavheye gidip maç zevkimin içine etmeye yetmemişti. kavhenin kapısından içeri girdim. kalabalıktı. herkes maçı bekliyordu. çay istedim. ama söylerken çok heyecanlanmıştım. çünkü insanlarla konuşurken elim ayağıma dolanıyor. adam ne demek istediğimi anlamadı. "çay istiyorum ben" dedim (yüksek ses tonuyla, çünkü heyecandan ses tonumu ayarlıyamıyorum.) ve millet bana tip tip baktı. bir genç adam bana "ne bağırıyorsun, bak senin kalbine tekme atarım" dedi. bende cevap veremedim. sustum. sonra bana kafa salladı (seninle sonra görüşeceğiz kafa sallamasıydı). çok korkmuştum. adeta korkudan bedenim ruhumdan ayrılmıştı. maçı izlersem beni çıkışta yakalarve döver dedim. çayın parasını ödemeden hemen oradan uzaklaşayım dedim fakat yüksek bir mermere takılıp tepetaklak olup yere yuvarlandım. ama yılmadım kalktım ve evime gittim. Tanrı'm dedim neden herkes benim iki üç kuruşluk zevkimin içine ediyor. arkadaşlar sizce bu adam bana birşey yapar mı? yapmak istese bile onu nasıl korkuturum. arkam sağlam benim, mafyayız biz, seni vevinden aldırttırım, karateye gidiyorum ben gibi laflar söylesem korkar mı? fizik olarak çok zayıfım13-14-15 yaşlarında ki çocuklara gücüm yetmiyor. yaşım 20. yardımlarınızı bekliyorum.

adı devenin hayaları olan bi şeker var ondan yiyip intihar etmeni öneririm