Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

flygur

Üye
Lütfen zorda olsa bi çaresini bulamazmıyız...6303i istiyorum ama küçük yazılı (menülü) istiyorum...

evanescence1907 sen bu telefon konusunda çok şey biliyorsun bulsan çaresini sen bulursun acil cevap bekliyorum

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Lütfen zorda olsa bi çaresini bulamazmıyız...6303i istiyorum ama küçük yazılı (menülü) istiyorum...

evanescence1907 sen bu telefon konusunda çok şey biliyorsun bulsan çaresini sen bulursun acil cevap bekliyorum
dostum şu an yapabileceğimiz birşey yok belki ileride bu soruna çözüm bulabiliriz.

flygur

Üye
evanescence1907 sen bu telefon ile ilgili gerekli bilgiye sahipsin sanırım ben 6303i istiyorum zorlada olsa bi çaresini bulup menü yazılarını nasıl değiştireceğiz
Aklıma ilk gelen yol font değiştirebilirmiyiz daha veya bütün herşeyi değiştiren bir tema yokmu

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evanescence1907 sen bu telefon ile ilgili gerekli bilgiye sahipsin sanırım ben 6303i istiyorum zorlada olsa bi çaresini bulup menü yazılarını nasıl değiştireceğiz
Aklıma ilk gelen yol font değiştirebilirmiyiz daha veya bütün herşeyi değiştiren bir tema yokmu
arkadaşım ben 6303c kullandığım için 6303i yi inceleme şansım pek olmadı.ancak buradaki bilgilere dayanarak şu an böyle bir çözümün olmadığı kanısındayım.

vural023

Üye
selamlar 6303 classic kulllanıyorum. telefonun flaş özelliğini el feneri niyetine kullanamazmıyız yada flaşı kalıcı açık tutabileceğmiz program var mı ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
selamlar 6303 classic kulllanıyorum. telefonun flaş özelliğini el feneri niyetine kullanamazmıyız yada flaşı kalıcı açık tutabileceğmiz program var mı ?
yok arkadaşım.flaş güçlü olduğu için ısınır ve yanabilir sürekli açık kalırsa.

--------------- Ekleme ---------------

3 adet yeni tema alttaki v5 v6 linkine yüklenmiştir keyifli indirmeler kardeşlerim... :)

b-13

b-13

Üye
ya internete qirip çıktıqımda yavaşLıyor. .s nedeni ne olabilir .s

anemik

anemik

Üye
çerezler bağlantı kurma vs uzun sürüyor normaldir cıkınca onlar tektek kapanıyor.bnde pek olmuyor gerçi ama telefonu acıp kapayınca düzeliyordu.cıktıktan snra biraz bekle snra kullan aynı şey devam ederse ufak bi sorun olabilir.

muan

muan

Üye
Arkadaşlar v06.61 RM-638 yazılımı lazım bana. 07.10 yazılımın yükledikten sonra sürekli batarya boş diyor. Şarz etmeme ragmen boş uyarısı veriyor.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar v06.61 RM-638 yazılımı lazım bana. 07.10 yazılımın yükledikten sonra sürekli batarya boş diyor. Şarz etmeme ragmen boş uyarısı veriyor.
7,10 u tekrar yükle dostum.bir önceki sürümü cihaza yükleyemezsin.

anemik

anemik

Üye
yok onu yapncada dewam edio bazen.bndede oluyodu versyon güncelledikten snra düzeldi. ama dediği gbi ilk onu yap düzelir büyük ihtimal.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ya arkadaşlar temalardaki menü arkaplan resmini nasıl değiştirebiliriz ? :D

anemik

anemik

Üye
tema yayınlayan biri istemişti o yapmştı bna.evanescence ye at yapsn.onlar hazırlarken yapıo die biliom.

akin_tr

akin_tr

Üye
Can yoldaşlarım ben 6303e kap aldım sahte işportadan sizce iiçi ekranı çizermi bi yardım edin ve orjinal ucuz bi kap satılan yer varmı ankarada

martybjkli

martybjkli

Üye
Can yoldaşlarım ben 6303e kap aldım sahte işportadan sizce iiçi ekranı çizermi bi yardım edin ve orjinal ucuz bi kap satılan yer varmı ankarada

bence hep orijinali kullan. bu arada ön kapak nasıl çıkıyor telefonun biliyormusun. arkasında 2 adet civata var onları söküp çıkarıcaz galiba.. bilen var mı.:hmmm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum kılıfın orjinali tabiki iyi olur ancak şunu da belirtmek istiyorum çek çekli kılıf almayın sakın arka kapağı çiziyor.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
dostum kılıfın orjinali tabiki iyi olur ancak şunu da belirtmek istiyorum çek çekli kılıf almayın sakın arka kapağı çiziyor.

Benimde arka kapağım çizik çok kötü nedenini merak ediyordum . Kılıfım çok güzel fakat çek çekli etiketinde for 5320 yazıyordu ama 5320 ye hiç olmuor tam 6303 e göre çok güzel koruyor vb. fakat arka kapağı gerçekten çok kötü çiziyormuş :D

Ya duvar kağıtlarini değişik değişik kullanmayı seven biriyim sürekli hafıza kartına gir çık yapmıiyim diye topalmda 2.7 mblik duvar kağıdı attim tel hafızasına . hafıza kartından müzik seçerek aç dediğimde açiyor fakat medya oynatiyıca girmek istediqimde 936 kb hafıza gerek bazı öğeler silinsinmi diye soruyor ?

Düzelmesi için tel hafızasınımı boşaltmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

ha birde sormuştum arka kapak tek satılıyor mu diye ? Ablam 6300 ben 6303 aldım aynı yerde ablamınki servise gitmişti babamla almaya gittiğimizde sorduk arka kapağı tek satiliomu diye satilio fakat şu anda yok haftaya gelecek dediler . Fiyatını sordum fatura gelmediği için bilmiyoruz dediler . Bidahada gitmedim boş vaktimde gidip alıcam .

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Benimde arka kapağım çizik çok kötü nedenini merak ediyordum . Kılıfım çok güzel fakat çek çekli etiketinde for 5320 yazıyordu ama 5320 ye hiç olmuor tam 6303 e göre çok güzel koruyor vb. fakat arka kapağı gerçekten çok kötü çiziyormuş :D

Ya duvar kağıtlarini değişik değişik kullanmayı seven biriyim sürekli hafıza kartına gir çık yapmıiyim diye topalmda 2.7 mblik duvar kağıdı attim tel hafızasına . hafıza kartından müzik seçerek aç dediğimde açiyor fakat medya oynatiyıca girmek istediqimde 936 kb hafıza gerek bazı öğeler silinsinmi diye soruyor ?

Düzelmesi için tel hafızasınımı boşaltmalıyım ?
dostum telefon hafızasını mümkün olduğu kadar boş bırakın çünkü telefona yüklenen veriler cihazın yavaşlamasına sebep oluyor.:oke:

hakan_54

Üye
arkadaslar merhaba:

6303i icin oyun ve tema ariyorum ama hicbiryerde bulamadim uardimci olabilirmisiniz....tesekkurler simdiden....

Üst Alt