Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

efs2006

Üye
farklı ımei no su yazdım kurdum ve garmın ilk sayfası geldi sonra kosulları kabul et fln gelmedı program kendısını kapattı ve n 73 de denedım

demirel71

demirel71

Üye
müjdeeeeeeee...
sonunda olduuuuuuuuuuuuu.........

efs2006

Üye
şimdi tekrar denedım yine olmadı harici gprs ile daha once kullanmıstım ama şimdi kullanamıyorm garmın i

demirel71

demirel71

Üye
arkadaşlar anlatımı çok dikkatli okumak gerekiyor özellikle tx kaydetme olayı çok önemli...yoksa hayatta olmuyo walla..
ama çok dikkatli bir şekilde okuyarak adım adım yapınca oluyor...

krbk7860

krbk7860

Üye
ben turkcell falan wlan olmayan herşeyi sildim siz hani anlatımınızın sonunda uyduyu en az birkez görmesi gerekir demiştiniz sanırım ondan harita falan göremiyorum zoom da yapsam ne olursa olsun

online ı işlemiyor enlem boylam bile bulamıyor ne yapacağımı bilmiyorum

yaptığım şey bu konuda var garmini ücretsiz kullanma diye

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html
burda anlatılanları harfiyen yaparsan sorunsuz bir şekilde çalışması lazım. haritayı açık alanda arattır. kapalı yerde uyduyu bulmaz. bir de unl uzantıları yaparken dikkat et uzantısı txt olmasın.:oke:

A.R.D.A

Üye
süpersin ne diyim..navigasyon satışı yapmama rağmen kullandığım telefon ücretsiz navigasyon yapamıyodu..büyük hora geçtin emeğine eline sağlık dostum...

fizy09

Üye
arkadaşlar anlatımı çok dikkatli okumak gerekiyor özellikle tx kaydetme olayı çok önemli...yoksa hayatta olmuyo walla..
ama çok dikkatli bir şekilde okuyarak adım adım yapınca oluyor...

sana olacağını söylemiştim. yalnızca dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor.

erenusta

Üye
Reis kardeş bir önceki sürüm var telefonumda. Harita 2009/6 yüklü. Haritayi 2010/01 yükleyebilirmiyiz yani güncelleyebilirmiyiz. Nasıl yapacağı anlatırsan çok menmun oluruz. Teşekkürler. Emeğine sağlık

fizy09

Üye
Reis kardeş bir önceki sürüm var telefonumda. Harita 2009/6 yüklü. Haritayi 2010/01 yükleyebilirmiyiz yani güncelleyebilirmiyiz. Nasıl yapacağı anlatırsan çok menmun oluruz. Teşekkürler. Emeğine sağlık

evet bende çok söylüyorum ama cevap gelmedi hala

jeki01

jeki01

Üye

son cıkan harita yüklenebiliyor.
ben yükledim.
önce haritayı indirmeniz gerekiyor netten.
1. sayfadaki uygulamaları takip edin.
harita tamamdır.

metyuu

metyuu

Üye
garmin klasörünün içindeki eski haritayı silin yeni haritayı kopyalayın yapmanız gereken bu kadar

sonevil666

Üye
bende gps baglantısını wIFI olarak görüyor sende nasıl "yardımlı gps" görünüyor ,bunu nasıl yapıcaz ?
bi de programı evimde wifi üzerinden kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama adı üstünde gps bu,dısarda lzm bize. dısarda da kuruş kuruş kontor atıyor :S bunu nasıl çözebilirim kardeş ?
yani bu programın ya da telefonun normal bi ayarından WAP veya GPRS KULLANIMINI TAMAMEN BLOCK LAYAN Bİ AYAR WARMI ? bunu ögrenmek istiyorum.

(kusuruma bakmayın gecen hafta aldım telefonu , acemisiyim.)

--------------- Ekleme ---------------

Ücret ödemeden navigasyon yapmak için .
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
2- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık GARMIN ile ücret ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

burdan hallettim reis saolasın. ama hala sorun czulmedi sanırım artık kantor gitmiyo sanırım da harita da gelmiyo

erenusta

Üye
garmin klasörünün içindeki eski haritayı silin yeni haritayı kopyalayın yapmanız gereken bu kadar
Dediğinizi aynen yaptım ama çalışmadı. Adresler bölümüne tıkladığımızda geniş kapsamlı harita gerekiyor. adresine başvurun diyor. Üstelik eski haritayı tekrar yüklediğimde bu sefer ürün kodunuzu girin veya satın alın diye ibare çıkıyor. Yani eski sürüm ve harita da göçtü arkadaşlar.

metyuu

metyuu

Üye
be şimdiye kadar 3-4 harita değiştirdim aynı şekilde bir sorun çıkmadı sitede sorarsan herkez aynı şekilde yapıyor. sen yanlış bir dosya silmeyesin tek harita dosyasını sildin değilmi ? GMAPSUPP.IMG dosyasını

o_efe_06

o_efe_06

Üye
bu proğram samsung s5620 monte ' yede yüklenirmi?

metyuu

metyuu

Üye
bir sitede buldum hoşuma gitti Garmin için Türk Vehicle

indir

not: Garmin/vehicle klasörüne kopyalayın

fizy09

Üye
arkadaşlar n95 imde ilk kurmamda yapmıştım .ancak dün itibari ile n97 geldi. ona ne kadar uğraştıysam da yapamadım. n97 ye kuran varmı. neresinde hata yapıyor olabilirim.

londras1

Üye
aşağıdaki konuyu çok dikkatli okuyup uyguladığınızda çok başarılı sonuçlar alıyorsunuz. haritalarda
herkezin başını ağrıtan UNL harita kilit dosyasına ihtiyaç kalmıyor. Garmin kullananların mutlaka okuması gereken
konu başlığını açan arkadaşımıza birkez daha teşekkürler.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/
GarminXT Haritalarını 'lemek(gmapsupp.unl dosyasına veda:))

geçmiş tarihli konu başlığı eklemedeki acemeliğimi şimdiden bağışlayın.

Üst Alt