nokia youtube zero results hatası alanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
nokia youtube zero results hatası alanlar
Arkadaşlar daha 4 gün önce cepten youtube programı ile takır takır youtube izliyorken şimdi izleyemiyorum ,dns degiştim olmadı,kablosuz ayarlarını kurcaladım olmadı,

ne yaptıysam youtube zero results diyor baska birsey demiyor,upgrade dedigim zamanda cihazınız youtube desteklemyor diyor,5530 kullanıyorum çözüm yolu bilenler lütfen paylaşsın ve bu hatayı alan diger arkdaşlarda buraya yazarlarsa belki bi çözüm yolu getirilebiir,şimdiden herkese teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
Sil geriyükle

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
defalarca sildim farklı sürümler kurdum,yinede aynı sorun devam etmekte

fikotr35

fikotr35

Üye
bendede aynısı oluyor ( formattan sonra filan yeniden kurunca yapıyor) dns ayarlarını yapıyorum 8888 8844 ama sonra telefonu açıp kapamak gerekiyor sonra düzeliyor

eerdogan85

eerdogan85

Üye
DNS ayarı yapmanız gerekiyor

By Savliusta

By Savliusta

Üye
dns ayarına 4.2.2.6 yaz kardeşim bende böyle sorunsuz giriyor telefonum 5800 xm bu arada

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Kullandığım DNS ler.

88.248.155.141
88.248.155.142

5800 da deneyip çalıştırdığım orjinal web tarayıcısından youtube programından daha kaliteli şekilde videoları izlemek isterseniz işte telefonun orjinal web tarayıcısından gireceğiniz youtube linki

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar verdiginiz dnsler ile yeniden deneyecegim : )

--------------- Ekleme ---------------

Kullandığım DNS ler.

88.248.155.141
88.248.155.142

5800 da deneyip çalıştırdığım orjinal web tarayıcısından youtube programından daha kaliteli şekilde videoları izlemek isterseniz işte telefonun orjinal web tarayıcısından gireceğiniz youtube linki

olmadı,telefon tarayıcısından denedigimde mahkeme kararı ile kapalı oldugunu bildren ekran geliyor,halbuki dnsleri ayarlayıp yeniden baslattım telefonu,dns ayarının yanındaki telefon ip bölümüne birsey yazmamız gerekiyor mu ?

lütfen arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktalrı>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
%100 garantili bir yoldur alıntı değil deneyimdir :d

çözüm bulundu sonunda :) bu arkdaşın dediği yöntemle youtube aktif :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
olmadı,telefon tarayıcısından denedigimde mahkeme kararı ile kapalı oldugunu bildren ekran geliyor,halbuki dnsleri ayarlayıp yeniden baslattım telefonu,dns ayarının yanındaki telefon ip bölümüne birsey yazmamız gerekiyor mu ?

Verdiğim DNS adresleri ve verdiğim linkle youtube un pc versiyonuna rahatça giriliyor vede bütün videolar izlenebiliyor.

adres bu şekil değil

şöyle olacak

Buyrun çektğim video yu sizle paylaşayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt