N95 Youtube Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

djefsane

djefsane

Üye
    Konu Sahibi
N95 Youtube Sorunu
Arkadaşlar ben N95 Cep telefonum ile video izlemek istiyorum Youtubeden - Dailymotion - Facebook dan felan . Flash yukledim - Orjinal web tarayıcısı ile olmuyor siyah bi ekran cıkıyor video yerinde yada kırılmış flash F simgesi cıkıyor. ve diger yontemleride denedim.

Deneyip yapamadıgım konular

Youtube programlarını denedim ve youtube programında Zero Results ve digerlerindede Veri yok hatası aldım yani videoları bulmuyor bunun nedeni ise youtubenin kapalı olması olarak gösterildi ve dns ayarları ile yapabilecegimi sölediler onuda denedim olmadı.

Bolt programı ile denedim fakat connecting ekranından sonra baglantı yapılamadı video indirilsin ekranı cıkıyor ve videoyu indirmemi söylüyor ve indir dedigimde sadece 11 saniyesi cıkıyor

Tüm web browserleri denedim fakat en sonunda buldugum yöntem olarak youtubemob.com u buldum ve yaptım fakat cogu video acılmıyor

YARDIM İSTEDİGİM KONU İSE.

Bana normal kalitede - tam ekrana yakın tam ekran olmasa bile ekranın cogu youtube olsun yani bolt gibi olmasın yada youtube programı ile yapabilirsem zero results hatasını nasıl önlerim yada youtubeye girmek için başka alternatif yollar varmı saygılar Murathan

celibar

celibar

Üye
ayarlar>bağlantı>erişim noktaları>seçenek>yeni erişim noktası>seçenek>gelişmiş ayarlar'a gir.
Ağ türü=ipv4
Tel. Ip=otomatik
Dns>birincil dns=8.8.8.8
ikincil dns=8.8.4.4
Yakın kopy. ...=yok
Yakın kopy. port=0
yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra ayarlardan çık.telefonun tarayıcısını açıp oluşturduğun yeni bağlantı noktasını seç.realplayer'ı açıp bağlantı ayarlarından(ayarlar> akış>şebeke) oluşturduğun yeni bağlantı noktasını seç.realplayerı kapat.tarayıcıyı aç youtube'a gir ve izle.ben bu yöntemle girip izliyom.fazladan program yüklemeden izleniyo.

theottoman58

Üye
kardeş dediğin ayarları yaptım ama ondan sonra anlamadım yerler var
1 telefonun tarayıcısı derken web tenmi giriym int e yoksa aramadanmı
2 bundan sonrasını hiç anlamadım bi yardımcı olursan kardeş çok makbule geçer tel n95 please:ağlarım:

celibar

celibar

Üye
telefonun kendi web tarayıcısını aç.ayarlardan oluşturduğun bağlantıyı seç.ve sonra telefonun video oynatıcısını (real playerı) aç.ayarlar > akış > şebeke > erişim noktası'ndan oluşturduğun yeni bağlantıyı seç.real playerı kapat.
Telefonun kendi web tarayıcısı ile youtube.com adresine gir.takıldığın yer varsa yardımcı olmaya çalışırım.

-alikan-

-alikan-

Üye
Celibar kardeşim sen bu işten anlıyorsun. Bende Nokia C6 var. DNS ayarlarını değiştirdim YouTube açtı fakat video yuklemesi başlamıyor acaba onun içinde Real Playerdan farklı bi ayarmı yapıcaz. Ben Real playerda yeni bağlantı noktası bulamadım.

celibar

celibar

Üye
Realplayer ayarlar>akış>şebeke>varsayılan erişim noktası'ndan oluşturduğun erişim noktasını seç.yani dns'sini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirdiğin bağlantı noktasını seç.

ahabu

Üye
dediklerini eksiksiz yaptım ama ağ geçidi cevap vermiyor hatası alıyorum telefon e63

celibar

celibar

Üye
dediklerini eksiksiz yaptım ama ağ geçidi cevap vermiyor hatası alıyorum telefon e63

youtube.com olarak girdiğinden olabilir.adresin başına m harfini koy.adres m.youtube.com olacak şekilde girmeyi dene.

kanki_028

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık harıka oldu çok çok teşekkür

speedy_x

Üye
eywllah saol allah razı olsun :D

Utku

Utku

Üye
Realplayer ayarlar>akış>şebeke>varsayılan erişim noktası'ndan oluşturduğun erişim noktasını seç.yani dns'sini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirdiğin bağlantı noktasını seç.
saol banada yaradı

ayaz_3461

Üye
celibar teşşekkür ederim sana ama wirlees den girdigim zaman acıyor cep internetten girdigim zaman nasıl olacak onu bilemem ama bu dns ayarlarıyla baska sayfayı açar mı ...

celibar

celibar

Üye
bu dns ile bütün sayfaları açar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt