meego n900 de çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
meego n900 de çalışıyor
Ayrıntılar burada:

Ekran burada:

Final meego v1.1 sürümü Ekim 2010 da ama ilk sürümde gayet başarılı

N900 üzerind kurulumu Talimatları aşağıdaki linklerde ( lütfen çok dikkatli talimat ve uyarıları okuyun !) .

OğuzcanAbi

Üye
n900 hayalimin telefonu

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm

SarpDerun

Üye
murattiy: denedinmi hocam... flash lamaya değermi :)

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
pre sürüm olduğundan sorunlar var ama hayet başarılı
sd karta kurup android gibi alternatif 2.işletim sistemi yapılır hatta ekimde 1.1 versiyonuyla 1.işletim sistemi olamaya kesin aday
dikey konum var mesala

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
youtube da video koymuş biri

akyzmn

akyzmn

Üye
Çok bir şey beklemeyin, geliştiriciler için yayınlanmış pre-alfa sürümü bu çünkü. Yani "Temel şeyleri bitirdik, artık komünite ile birlikte açık geliştirmeye hazırız" düşüncesinin ürünü. Ben kurdum(hatta ikinci deneyen kişi oldum geliştiriciler dışında ), NITDroid gibi kurcalanacak pek bir şey yok. Ayrıca aşırı yavaş, hemen hemen hiç bir program çalışmıyor. İlla denemek isteyen olursa yardımcı olabilirim.

ALINTI++meegotr

mbsahann900

Üye
windows la hafıza kartına kurulum mumkunmu arkadaslar şimdi ubuntu yuklemek çok eziyet olacak valla

mustimik

mustimik

Üye
Peki arkadaşlar, bundan sonrası için maemo nun yeni sürümleri gelmeyecek mi?
1-Maemoo megoo olarak mı yoluna devam edecek?
2-Megoo yükleyen arkadaşlar görüntülü arama yapabiliyorlar mı?
3-N900 bu yüklenebilme yetisiyle çok önemli bir yok olma tehlikesi atlattı sanırım, megoo ile bir sonraki nesile terfi ettik diyebilir miyiz?
saygılar

mozdogan

mozdogan

Üye
arkadaslar tamamen uydurmaca.

Tamam kurulum falan var. Ama ne boot oluyor, ne de herhangi bir program calisiyor.

Boot ekranina bir penguen simgesi koymak, IP hosta gecirip linux konsolundan bir kac komut gondermek falan.. Telefonun MAEMO ile yapabildiklerini dusununce islem tamamen fantazi oldu.

hayir yani video'larda gorundugu gibi kuruluma hazir bir yazilim falan da yok ustune. Kendinizi tatmin etmek istiyorsaniz yapin ama bosa zaman kaybi. En az 1 gununuz gider.

Ayrica her kullanmak istedigim programi kendim yazacak olduktan sonra nicin MEEGO? Kendi kernelimi derler cekirdegi embed eder kendi sistemimi de kendim yazarim.

Hayir son kullanici MAEMO yu kullanamadigi icin telefonunu satiyor. O baglamda fantazi yani..

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
arkadaslar tamamen uydurmaca.

Tamam kurulum falan var. Ama ne boot oluyor, ne de herhangi bir program calisiyor.

Boot ekranina bir penguen simgesi koymak, IP hosta gecirip linux konsolundan bir kac komut gondermek falan.. Telefonun MAEMO ile yapabildiklerini dusununce islem tamamen fantazi oldu.

hayir yani video'larda gorundugu gibi kuruluma hazir bir yazilim falan da yok ustune. Kendinizi tatmin etmek istiyorsaniz yapin ama bosa zaman kaybi. En az 1 gununuz gider.

Ayrica her kullanmak istedigim programi kendim yazacak olduktan sonra nicin MEEGO? Kendi kernelimi derler cekirdegi embed eder kendi sistemimi de kendim yazarim.

Hayir son kullanici MAEMO yu kullanamadigi icin telefonunu satiyor. O baglamda fantazi yani..

kardeş geliştiriciler için zaten daha asılı ekimde çıkıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...