O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaslar kımse cewap wermıcek mı fm werıcının kullanımını tam olarak tarıf edermısınız ben denedım arabada fakat olmadı yanlıs bısye mı yaptım sanmıyorum :S ama bı yardım edınde halledıyım sunu
Cihazda müzik klasörünün içindeki fm vericiyi boş frekans a ayarla ardından açık konuma getir ve arabanın radyo antenıne ne kadar yakın olursa o kadar net bir ses alırsın dostum müzik çalardan aç müzikleri ardından araçdan dinle bu kadar ...

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle s.a Bende n79 kullanıcısıyım bu hatayla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama menü seçeneğindeyken geri tuşuna bastıhımda telefon kitlenip kalıyor ve rekler birbirine giriyor.
Kesinlikle teknik servis yolu gözükmüş sana dostum hemen en yakın Nokia Club a ulaş ve cihazı değişim e ver çünki mikroçip ile alakalı bir sorun yakında bnm kide gidicek tema iconları değişmio buda digital bi hata o bakımdan yapılma tamir vb... bi yolu yok sana tekrar yeni cihaz vermek zorunda kalıcaklar büyük ihtimal ...

Asamoah Gyan

Üye
N79 a format nasıl atılıyo bilen varsa yardım edebilirmi

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Soft format yıldız kare 7780 kare bekleme modunda ıken cıhaz hard format ise cihaz kapalı ıken yıldız 3 ve yes tusları ve kapatıp acma tusu aynı anda basılı tutun bu kadar ...

Asamoah Gyan

Üye
sağol electronic şu telefonu bi şarj edimde atayım formatı

electronic birşey sorcam formattan sonra yüklenmesi gereken en önemli uygulamar neler video programı müzikçalar vs. gibi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
sağol electronic şu telefonu bi şarj edimde atayım formatı

electronic birşey sorcam formattan sonra yüklenmesi gereken en önemli uygulamar neler video programı müzikçalar vs. gibi?
Dostum bnm konularımı incele bunların arasında n79 programları Electronıc den die bi konu var bu programların hepsi n79 için gereklı yani olmazsa olmaz acıklamalarıda var zaten dostum sımdıden gule gule kullan iyi forumlar bye:oke:

ercutechclup

ercutechclup

Üye
arkadaşlar ben ercan ya nokia n79 fiyatı kaçpara acaba bana bilgi verir misiniz lütfen profilimden mesaj gönderin simdiden sağolun

Asamoah Gyan

Üye
çok sağol electronic yardımın için

jeki01

jeki01

Üye
Selam.
N79 harika telefon.
Sorunlara çözümde bulunuyor MAxicepde.
Teşekkürler.

thebraver

Üye
öncelikle nerdeyse tamamını okudum yazılanların, bunu belirtmek istiyorum. Bir de arkadaşlar cidden beni çok şaşırttınız; ben 3 yıldır işimle ilgilenmiyor olsam da, bir elektronik mühendisiyim ve siz konuya o kadar hakimsiniz ki gerçekten taktir ettim. özellikle electronics nickli arkadaşım gerçekten herkese yardımcı olmak için uğraş vermişsin. eline sağlık. herkes adına teşekkür ediyorum.
şimdi benim hem kendi adıma hem de bu forumu ziyaret edenler adına (ki google'da N79 yazınca ilk çıkan sitelerden biri burası) bir şey rica edeceğim. Aşağıdaki sorular da dahil olmak üzere, bu telefona hakim olmayanlar için genel bir anlatım ile telefonu yeni alanların bu telefndan naısl faydalanabileceğini anlatabilir misiniz?

ben N79'umu dün aldım, şu an telefopnla ilgili tek bir şey bilmiyorum. Örneğin bu navigasyon ücretsiz midir? Ya da zaten kendi müzik çaları varken neden o sitede verdiğiniz programları yükleyelim? Daha mı iyiler performans açısından?
ayrıca ben srümüne baktıgım zaman 30. 222 görüyorum. güncellemeye gerek var mı dersiniz?

şimdiden teşekkür ediyorum hepinize...

jeki01

jeki01

Üye
selam
guncellemek yeni ozellik ya da sorunu giderir ama bazende yeni sorunlar cikarir.
Baska muzik porogrami yuklemek (programa bagli) yeni ozellikler kazandirir telefona mesala sadece istedigin dosyayi dinleyebilirsin,Nokia da ise calma listesi yapman lazim(sadece istedigin sarkilarin calmasi icin)
Navigasyon GPS icinde yapman gerekelenler
Araclar-Ayarlar-Genel-Konumlama-Konumlama yontemleri-Tumlesik GPS sadece secilmis olmasi lazim.
Digerlerinin secili olmasi GPS daha hizli baglanilir ama ucretlidir.
Birde Haritalar-Secenekler-Araclar-Ayarlar-Internet-Baslangicta cevrimici ol-Hayir derseniz internete baglanmaz.
Haritalari yuklemek icin Nokianin internet sitesinden ya da burdan Maxicepte bulabilirsiniz.
Aradiginiz hersey:http://www.maxicep.com/symbian-s60-v3-os-v9-1-9-2-9-3-uygulamalari/ burda.
iyi gunler.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar şimdi şöyle cihaza güncelleme şart mesaj sıkıntısı nedeni ile son güncellemeyi yapın memnun kalırsınız ve en iyi şekilde kullanmak için bnm konularımdan n79 programları ve temalar bolumundeki konumdaki temalar tamamıyla uyumlu cihazla kullanmanızı isterim oldukça kaliteli ve başarı çalısmalar iyi forumlar bye

JayJayyy

Üye
artık dokunmatiğe alışınca tuşa basmak çok ilkel zahmetli geliyor yahu.sadece acma kapama tusuna basıyorum.menuyude kısayola attım çünkü:ehe

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
artık dokunmatiğe alışınca tuşa basmak çok ilkel zahmetli geliyor yahu.sadece acma kapama tusuna basıyorum.menuyude kısayola attım çünkü:ehe
5800 oldukça sorunlu bir cihaz Nokia nın ilk dokunmatik denemesi olması bunun sebebi ancak hala bi dikiş tutturamadı Nokia bu konuda özellik olrakda N79 kat ve kat üstün dokunmak istiyorsan ekrana onada progrm ıle dokunmadan bile işlem yapman mumkun 2. kamera sayesınde bence bi düşün n79 gibi bir kralı aşşağılamadan önce :D

jeki01

jeki01

Üye
5800 kullandım
N79 dan tak farkı dokunmatik ekran.
Kamera 5MP, FM verici var.
5800 da ne yazık ki yok.

JayJayyy

Üye
artık tuşlu telefon antenli telefon gibi abes kaçmaya başladı bence.one yahu bi uygulamaya gircen sağ yap sol yap olmadı yukarı aşağı:ehe

Asamoah Gyan

Üye
n79 a hangi playeri yüklersem yüklim video kasılarak açılıyor sorunsuz bir player varmı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon güncellemesi yap ve ardından son sürüm smart movie kullan hiç bi şekilde kasma yapmaz cihaz ...

caca41

caca41

Üye
Cihazda müzik klasörünün içindeki fm vericiyi boş frekans a ayarla ardından açık konuma getir ve arabanın radyo antenıne ne kadar yakın olursa o kadar net bir ses alırsın dostum müzik çalardan aç müzikleri ardından araçdan dinle bu kadar ...

tmm eywallah qozum saolasın denıcem

jeki01

jeki01

Üye
artık tuşlu telefon antenli telefon gibi abes kaçmaya başladı bence.one yahu bi uygulamaya gircen sağ yap sol yap olmadı yukarı aşağı:ehe

5800 yapmıyormusun.Tek elle mesaj yazabiliyormusun 5800 da?
N79 dan üstün özellikleri saya bilirmisin 5800?
yatay ya da dik bicimde video cektikden sonra bilgisayarda görüntü nasıl oluyor 5800?

JayJayyy

Üye
yazıyorum tabi hiçte sorun olmuyor.hem fotograf makinası degilki bu pixeliyle kıyaslayalım.karizması yeter 5800 ın.

Üst Alt