Arkadaşlar fm yayını yaparken ayarlardan bas guclendırıcı ve stereo genisletmeyi kapalı yapın radyodan daha net ses alırsınız
--------------- Ekleme ---------------
Birde ses neden az cıkıyo? Hic dusundunuzmu? Bıldgm kadar acıklım. Oncelıkle tız ses cikarıyo (tiz hop) buda pil omrunu uzatıyo daha fazla muzik dinlme bas yok cunku alcak frekans ses daha fazla enerj tuk. Bu sayede stereo bir sekıld daha net daha akıcı sesler bu yuzden sesi sonuna kadr acsanızda ses bozulmaz. Pekı avantajımız ne? Daha az enerj tuk, daha net ve akıcı muzik. Radyo yayınına gelınce de mumkun oldugu kadar fm basi frekansi 88.00 ile 108 son frekanslara yakın kullanın bas ve son frekanslar ortalara gore daha bos olur bu sayede dıger radyolar senin fm yayınını bastırmaz. Herkeze kolay gele.
Acaba soruyorum bu telefonu tasarlayan mühendise bu flaş kameranın dibine değil de kamera kapağının öbür tarafına koysa ne olurdu? Bence gece resim çekerken flaş parlaması resmin üzerine düşmezdi diye düşünüyorum.
uykum kaçtı yaw
Birde ben bişey sorim cvplarsanız sevinirim bu skyfireyi bir turlü telefonumda kullanamadım değişik ver yükledim ama tık yok verilen linklerde de giriş yapınca hata falan veriyo şu an n79 da kullananlar n79 hangi yazılım versiyonunda sykfirenin hangi sürümünü kullanabiliyor? Teş.
birde bu get.sykfire adresine telefonla girince de şöyle yazıyor "We're sorry.Skyfire is not currently available in your country." diyor bu ne şimdi? anlamadım yardım edinde şu skyfire'yi bende kullanayım