vodafone - msn ücretleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UltrErdem

UltrErdem

Üye
    Konu Sahibi
vodafone - msn ücretleri
mrb arkadaşlar

bnm telefon 6303c

hattm vodafone faturasız hat

internet ayarları herşeyi yapılı

msn ücretleri ne kdardır ve buna özel paketler varmı?

aryscat

aryscat

Üye
ayda 8 tl ye aylık cepnet paketi al. Bir ay boyunca 8 tl ye sınırsız internet. Bi tane uygun msn indirip kurarsın telefonuna :)

156asd156

Üye
bencede ama hız 100 mb den sonra hız baya dusuyor ama o hız msn icin yeter :D

aryscat

aryscat

Üye
ben o hızla fring üzerinden sesli ve görüntülü görüşme bile yapıyorum. Msn e hayli hayli yeter...

serif_04

Üye
msn beleş

UltrErdem

UltrErdem

Üye
    Konu Sahibi
atkani , snin dedğn şey tv içn ayrıca w810i içn bn 6303c içn diorm
geçen gün grdm msne 30 kr gtti :S

ilo53

ilo53

Üye
kendım sahsen kullanıyorum arkadaslar operamınıyı yukleyın ınternette dolasın tavsıye ederım bırde ebuddy pragramını yukleyın msn ve facebook konusma pencerısı var cevrım ıcı kısıler ıle konusabılırsınız. ebuddy programını telefonun tarayıcısından wap.ebuddy.com dan ındırebılırsınız operamınıyı ıse m.operamini.com dan ındırebılırsınz

ruzgargulu58

Üye
ya arkadaşlar ben lg ks 360 kullanıyorum ama vodafone msn kurulu olduğu halde bağlantı başarısız 38 diyor ne yapmayalıyım ya yardımcı olur musunuz şimdiden tşk.ler :))

kreator88

Üye
her 200 kb 0.20 tl ucretlenıyorsun.bununla ılgılı aylık yada gunluk cepnet alman daha yararlı

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar ben lg ks 360 kullanıyorum ama vodafone msn kurulu olduğu halde bağlantı başarısız 38 diyor ne yapmayalıyım ya yardımcı olur musunuz şimdiden tşk.ler :))

bu hat lg ks360 larda oluyor wap ayralrını kontrol et eger sorun yoksa cıhazın bosta olucak sekılde musterı hızmetlerını ara datadan teknık destek alabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt