race drıver grıd yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu35

Üye
    Konu Sahibi
race drıver grıd yardım
arkadaşlar race drıver grıd oyununu aldım fakat kurduktan sonra imlece tıkladığımda grıd exe hatası veriyo ne yapmam gerek 1gb ram atı radeon xpseries200 3.20 ghz bildiklerim bunlar acaba ekran kartınımı değiştirmem gerek yardımcı olursanız mutlu olurum sağolun...

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
arkadaşım önce nod32 antivirüsle bir tarat birşey çıkmazsa ekran kartı driverını güncelle,sistem özelliklerin yetmiyor olabilir ,yazılımdan kaynaklanıyor olabilir başka bilgisayarlarda dene ,son ihtimal olarak da directx diyorum benim bildiğim bu kadar

alemburda

alemburda

Üye
Bende şuan yüklü gayet güzel çalışıyor. Ama yüklemesi benide bayagı uğraştırdı hatayı genelde şu nedenlerden yapıyor.
d3dx9_37.dll ve xinput1_3.dll dosyası yada yükleme paketi ve grid c racklenmiş versiyonunu bul. İçindeki grid.exe dosyasıyla ben çalıştıramadım ayrı yükledim. İlk 2 bahsettiğim dosyayı dene olmassa c rack olayını dene bende ki dosyaları paylaşmak isterdim fakat maxicep.com kanunları xD geregi paylaşamayorum. Yaşasın internet özğürlüğü xD

batu35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için fakat ben orjinal dvd sini aldım vede bilgisayar hakkında fazla bilgim yok son olarak dırectx ne demek onuda açarsanız sevinirim benim ekran kartıyla ilgili görüşleriniz nelerdir iyimi yokssa değiştirmem gerekirmi oyunu kuruyo play dediğim zaman grıd exe hatası çıkıyo acaba ekran kartınımı değiştirsem çok fazla bilgi sahibi değilim dostlarım...

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
directx oyunları daha iyi grafiklerle oynamamızı sağlayan bir araçtır google'da arat xp yada vista versiyonuna göre yükle

ekran kartı yorumu: ekran kartın güzel birçok oyunu oynarsın ama işlemcine bağlı yani işlemci 3.00 Ghz ise çok iyi '2.50 veya altı ise yükselt derim ben

batu35

Üye
    Konu Sahibi
directx oyunları daha iyi grafiklerle oynamamızı sağlayan bir araçtır google'da arat xp yada vista versiyonuna göre yükle

ekran kartı yorumu: ekran kartın güzel birçok oyunu oynarsın ama işlemcine bağlı yani işlemci 3.00 Ghz ise çok iyi '2.50 veya altı ise yükselt derim ben
hadiya dostum ekran kartı gerçekten iyimi bende yaramaz zannediyodum dün nod32 ile tarama yaptıktan sonra grıd exe hatası olmadı fakat bu seferde graphıc cards does not falan yazdı yani yine açamadım dostum ama ekran kartı iyi diyosunda bir oyundada yanlış hatırlamıyosam brothers in arms oyununu açtığımda ses vardı görüntü yoktu bu nasıl iş......bakalım şimdi dırectx i indireyim inşallah olur yardımlarınız için çok sağolun...

--------------- Ekleme ---------------

dostum işlemci 3,20 ghz yazıyo omu bilmiyorum bide nasıl yükseltiliyor bilgilendirirmisin açıklamaların gerçekten çok anlaşılır sağol...

hadiya dostum ekran kartı gerçekten iyimi bende yaramaz zannediyodum dün nod32 ile tarama yaptıktan sonra grıd exe hatası olmadı fakat bu seferde graphıc cards does not falan yazdı yani yine açamadım dostum ama ekran kartı iyi diyosunda bir oyundada yanlış hatırlamıyosam brothers in arms oyununu açtığımda ses vardı görüntü yoktu bu nasıl iş......bakalım şimdi dırectx i indireyim inşallah olur yardımlarınız için çok sağolun...

dostum işlemci 3,20 ghz yazıyo omu bilmiyorum bide nasıl yükseltiliyor bilgilendirirmisin açıklamaların gerçekten çok anlaşılır sağol...
yok yine olmadı çıkan yazı aynen şu dostum grıd is shutting down your graphics card does not suppord shader 3.0, which is needed by the game yazan bu allah aşkına yardım edin sorun nedir kafayı yicem şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun...

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye

yok yine olmadı çıkan yazı aynen şu dostum grıd is shutting down your graphics card does not suppord shader 3.0, which is needed by the game yazan bu allah aşkına yardım edin sorun nedir kafayı yicem şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun...

shader 3d modellemedir ve çoğu ekran kartı (yeni nesil olanlar) bunu destekler GRID de shader destekleyen kart istiyor sanırsam senin ekran kartının shader desteği yok (ben var sanıyordum :S benim önerim HD 4850 ekran kartı veya biraz daha ucuz olan HD 3650 (BEN 3650 KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM) İŞLEMCİN 3.20 İSE HARİKADIR HİÇ DEĞİŞTİRME . yani tek çözüm HD 3650 ekran kartı alman
(hem fiyatı da ucuzken kaçırma derim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt