Samsung Star Mobil TV Firmware [MAYIS 2010]

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Mobil TV Firmware [MAYIS 2010]
Gerekli olan malzemeler

1-) USB kablosu
2-) MultiLoader
>>>>
3-)S5233T Firmware >>>>

İlk olarak aşağıdakileri yapınız.

1-)Telefonunuzu bilgisayarınıza yedekleyiniz.
2-)Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın(Batarya'yı çıkarmayın).
3-)Ses Kısma Tuşu + Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın.(DOWNLOAD yazısı çıkacak)
4-)İndirdiğiniz S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo.rar dosyasını bir klasöre çıkarın.
5-)USB Kablosunu bağlayın ve MultiLoader'ı açın.

Sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

ADIM - 1

ADIM - 2

Boot'a tıklıyoruz.Gelen pencereden S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo klasörü içindeki BOOTFİLES klasörünü seçip tamam diyoruz.

ADIM - 3

Amss'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo klasörü içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 4

Rsrc1'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo klasörü içindeki Rsrc_S5233T_Open_Europe_Slav.rc1 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 5

Rsrc2'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo klasörü içindeki Rsrc2_S5233T(Low)_SER dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 6

Factory FS'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S5233TXEJE3 [MAYIS 2010] By qimoo klasörü içindeki FactoryFs_S5233T_Open_Europe_Slav_SER.ffs dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 7

Port Search'e tıklıyoruz.Telefonunuzun bağlı olduğu girişi gördüğü zaman alt tarafta ready yazacak.

ADIM - 8

Sonra Download'a tıklıyoruz ve 6-7 dk. kadar bekliyoruz.Bittiği zaman sağ üst köşede All files complete yazacak.

Açıklama : Arkadaşlar firmwareyi denemedim bu nedenden dolayı resim koyamadım.Firmwarede Türkçe dil desteği yok sanırsam deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: must20

Scofield™

Scofield™

Üye
Mobile tv Firmw. yükledikten sonra Tv izleyebilicez mi yani? :hmmm

kivana

kivana

Üye
benim telefonumun her tarafı doğal olarak Türkçe ... şimdi bunu yüklediğimizde acep çakışma ya da kendinden geçme olur mu ve tam olarak nasıl bir sonuç alacağız ... ayrıca alıntı yapmışsın sanıyorum başka bir forum ve ya bir siteden elde etmişsin bilgileri ... bilgileri elde ettiğin yeri iyice bir araştırabilir misin tam olarak nedir bu ?, sorun çıkarır mı ?, sonuç elde edilmişse nasıl bir sonuç elde edilmiş ?... sağolasın kolay gelsin

SAINT1

SAINT1

Üye
qimoO alıntı yapmaz :nono:

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonumun her tarafı doğal olarak Türkçe ... şimdi bunu yüklediğimizde acep çakışma ya da kendinden geçme olur mu ve tam olarak nasıl bir sonuç alacağız ... ayrıca alıntı yapmışsın sanıyorum başka bir forum ve ya bir siteden elde etmişsin bilgileri ... bilgileri elde ettiğin yeri iyice bir araştırabilir misin tam olarak nedir bu ?, sorun çıkarır mı ?, sonuç elde edilmişse nasıl bir sonuç elde edilmiş ?... sağolasın kolay gelsin

Arkadaşım anlatım bana aittir link kendi uploadım alıntı değil.Sorun çıkarmaz ama orjinaline dönemezsin.Dönmen için garantiye götürüp yükletmen lazım.Senin için kendi telefonumda deniyicem.

--------------- Ekleme ---------------

qimoO alıntı yapmaz :nono:

Aynen

Firmwareyi denedim herhangi bir sorun yok.Bahsettiğim gibi Türkçe dil desteği mevcut değil.Telefonum
TV li model olmadğı için Mobil TV çalışmadı.

kivana

kivana

Üye
Firmwareyi denedim herhangi bir sorun yok.Bahsettiğim gibi Türkçe dil desteği mevcut değil.Telefonum
TV li model olmadğı için Mobil TV çalışmadı.

sağolasın kolay gelsin

Paranoya

Paranoya

Üye
Nedemek rica ederim .

navti

navti

Üye
ya benim telefon samsung star firmware güncelmi nasıl anlarım

yanlız bunun kodunda XE yazıyo galiba türkçe dil desteği yok

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telefon samsung star firmware güncelmi nasıl anlarım

yanlız bunun kodunda XE yazıyo galiba türkçe dil desteği yok

Türkçe dil desteği yoktur.
Firmware versiyonunu öğrenmek için *#6984125*# tuşla açılan menüden software versionu seç orda yazar.

miltenberger

Üye
ACCCİL YARDIM DOSTLARIM::!!! arkadaşlar affedersiniz ''aptallğıma'' doymayayım, bilip-bilmeden gt s5233tv telime sizler gibi firmware yükledim ve sonuç fiyasko oldu... paylaşımı yapan kardeşimiz sayesinde ucundan köşesinden biraz kurtardım ama bu sefer ingilizce oldu menü ve pek memnun kalmadım, telli hanıma almıştım 1 ay önce biraz değişelim diye... şimdi tel ellimde kaldı, benim sizden ricam- bu konularda siz genç arkaaşlar gibi bilgili değilim, lütfen benim modelle uygun firware leri tavsiye edin.... muhtemelen gt s5233 wifi ve tv arasına fark var ki firmwareler uymadı... şimdiden teşekkürler..!!

SamsungFunClub

SamsungFunClub

Üye
Bnm Telefon Samsung 5233T Tv Mobile Ve Tv çok güzel çekio bu telefonsan çok memnunum....

ilker..

Üye
abiler peki telefonu tekrar türkçe nasıl yapcaz çok acil yardım lütfen

abiler tekrar türkçe nasıl yapıcaz bi yardım etseniz lütfen

ilker..

Üye
eskiye dönüş yokmu