yurt dışı telefon alma (N900)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı telefon alma (N900)
büyük ihtimal ile telefon almama az kaldı n900'ü ,bende internette araştırma yapıyorum ingiltereye gidip alacağım fakat dikkatimi çekti yok o2,t mobile,vodofone ayrı ayrı operatör firmaları vermişler bunlar o firmadan geçmiş fakat ben herhangibir operatör firmasınınkini alsam burada kayıt ettirsem rahatça turkcell yada avea ile kullanbilirmiyim ? bu konuda bilgisi olan varsa lüten cevalyabilirmi ? şimdiden teşekkürler...

psy!

Üye
selamlar ,n900 ü unlocked almasılınız nereden aldıgınız onemli değil geldiğinde burda kaydını yaptıracaksınız, dilerseniz temininde yardımcı olabilirim

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
selamlar ,n900 ü unlocked almasılınız nereden aldıgınız onemli değil geldiğinde burda kaydını yaptıracaksınız, dilerseniz temininde yardımcı olabilirim

teşekkürler bende öyle düşündüm unlocked almam gerektiğini umarım kolay bulurum

burhankul

Üye
bende satiyorum istersen meil at bana sifir kutusunda 480 euro her karta acik problem olmaz rahatlikla kullanabilirsin [email protected]

ediesel

Üye
Dostum Yurtdışından telefon alırken Dikkat etmen gereken ibare "Pay as you go ya da Unlocked GSM phone" olmalıdır. İspanyadan almak istersen de "libre" ibaresindeki telefonları alabilirsin. Daha sonra pasaportuna kolayca kaydedebilirsin. Bir de eğer yurtdışında çok kalacaksan indirim günlerini beklemeni tavsiye ederim. Ben kendi n95 imi almak için en ucuz olduğu vakti bekledim. Ben n95 i aldığım zaman n95 in türkiye fiyatı 1750 civarlarındaydı ben ise 960 tl ye aldım. Özellikle Fnac, Mediamarkt veya Electro World gibi büyük elektronik marketlerin de fiyatlarını takipte ol. Özellikle bazı büyük mağazalar kendi kartını çıkartman koşulu ile azımsanmayacak indirimler yapabiliyor.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Yurtdışından telefon alırken Dikkat etmen gereken ibare "Pay as you go ya da Unlocked GSM phone" olmalıdır. İspanyadan almak istersen de "libre" ibaresindeki telefonları alabilirsin. Daha sonra pasaportuna kolayca kaydedebilirsin. Bir de eğer yurtdışında çok kalacaksan indirim günlerini beklemeni tavsiye ederim. Ben kendi n95 imi almak için en ucuz olduğu vakti bekledim. Ben n95 i aldığım zaman n95 in türkiye fiyatı 1750 civarlarındaydı ben ise 960 tl ye aldım. Özellikle Fnac, Mediamarkt veya Electro World gibi büyük elektronik marketlerin de fiyatlarını takipte ol. Özellikle bazı büyük mağazalar kendi kartını çıkartman koşulu ile azımsanmayacak indirimler yapabiliyor.

verdiğin bilgiler için çok teşekürler

birsutanem

Üye
arkadaşım bilgisi olan var mı bu cihaz suriyede bulunur mu.

ediesel

Üye
yaw kardeşim yurt dışını bırakın artık ben aksaray iletişim diye bir yerden aldım. Herşeyi ile sorunsuz. Fiyatı uygun kayıt derdiyok son versiyon her şeyü mükemmel. araştırın ve alın.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
türkiyedede satılıyor nedn yutdışı alıyorsunuzki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt