yurt dışı telefon alma ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı telefon alma ?
büyük ihtimal ile ingiltereye gidip telefon almama az kaldı ,bende internette araştırma yapıyorum fakat dikkatimi çekti yok o2,t mobile,vodofone ayrı ayrı operatör firmaları vermişler bunlar o firmadan geçmiş fakat ben herhangibir operatör firmasınınkini alsam burada kayıt ettirsem rahatça turkcell yada avea ile kullanbilirmiyim ? bu konuda bilgisi olan varsa lüten cevaplayabilirmi ? şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: cres557

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kayıt yaptırırsan sorunsuz kullanabilirsin dostum...

jeki01

jeki01

Üye
selam.
bende yurt dışından aldım telefon.
Türkiyede kaydını yaptırtım istediğim hatla kullanıyorum.
Özel sim kilidi başka hat çalışmasın diye bir önlem vardı eskiden, onuda özel servislerde açtırabilirsin.
iyi akşamlar.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
selam.
bende yurt dışından aldım telefon.
Türkiyede kaydını yaptırtım istediğim hatla kullanıyorum.
Özel sim kilidi başka hat çalışmasın diye bir önlem vardı eskiden, onuda özel servislerde açtırabilirsin.
iyi akşamlar.

cevabınız için teşekkür ederim ama bu özel servisleri bi açıklarsanız iyi olur

jeki01

jeki01

Üye
selam
özel servis dediğim Nokia servisler ya da telefon tamircileri oluyor hani teknik servis altında her telefona bakıyorlar.
Benimde bir arıza olmuştu garantisi olmuyor yurt dışı telefonun oraya verdim yapıldı.
İzmirde yaptırdım her yerde vardır telefon tamircisi.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
kayıt yaptırırsan sorunsuz kullanabilirsin dostum...

teşşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

selam
özel servis dediğim Nokia servisler ya da telefon tamircileri oluyor hani teknik servis altında her telefona bakıyorlar.
Benimde bir arıza olmuştu garantisi olmuyor yurt dışı telefonun oraya verdim yapıldı.
İzmirde yaptırdım her yerde vardır telefon tamircisi.

cevabınız için teşekkürler son bişey daha soracağım şimdi benim alacağım telefon türkiyede satılmıyor yani burda bakmıyorlar garantiye falan böyle olmasına ragmen sim kilidini açabilirler dimi ?

jeki01

jeki01

Üye
selam.
sim kilidini teknik servisler aciyor.
Ceptelefon modelleri ayri olsa bile kullandiklari belli basli programlar var.
Sorun cikmaz bence.
iyi gunler.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi

DeLiciousBoy :)

Üye
Bende yurtdışından muhtemelen bir Avrupa ülkesinden Iphone 4g almak istiyorum ama ??

zayimoglu37

Üye
arkd teli alirken simloc suz olarak alirsan tr de kayit ettirdikten sonra sorunsuz kullanabilirsin sorun cikarsa noika servisine tr de 1 yil garantili sorun olmaz diye dusunuyorum

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler benim nokianın kendi store sinden almam lazım ....

cres557

cres557

Üye
jeki bende n gage QD alacağım kayıtsız olursa nerelerden nasıl ne kadara kayıt ettiririm bana mesajla ulaşırsan çok mutlu edersin yada bilgisi olan ulaşsın sağolun cep nom 05542016831

jeki01

jeki01

Üye
jeki bende n gage QD alacağım kayıtsız olursa nerelerden nasıl ne kadara kayıt ettiririm bana mesajla ulaşırsan çok mutlu edersin yada bilgisi olan ulaşsın sağolun cep nom 05542016831

sen yanlış anlamışsın arkadaş. kayıtlı olup sim kilidi için dedim ben teknik servislerde açılır diğer hatların kullanılması için.
Senin dediğin ayrı bir konu, onu tam bilmiyorum ama duyduğuma göre eski bir telefonun seri numarası kayıtsız numara yükleniyormuş. Görmedim duydum sadece.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
sorun olmaz pasaporta kayit edersen ama iphone icin bilemiyorum dierlerinin sim kilidi 30tl kirip tum hatlarda sorunsuz kulanabilirsin turkiyede hangi operatoru kullanyrsn yetkili bayisine telefon ve pasaportunla git bedava normalde orda kayit ama belki uc bes talep edebilirler senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt