SPIRIT Jailbreak Çıktı :) OS 3.1.2 ve 3.1.3. Kurtuldu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minutari

minutari

Üye
    Konu Sahibi
SPIRIT Jailbreak Çıktı :) OS 3.1.2 ve 3.1.3. Kurtuldu !!!
Beklenen Spirit adlı, kullanıcı alanında çalışan (yani “userland” kategorisindeki) jailbreak çözümü, Comex tarafından yayınlandı. Spirit, üzerinde iPhone OS 3.1.2 / 3.1.3 ve 3.2 çalışan tüm cihazları özgürleştiriyor.
*(redmondpie)
Bu jailbreak, aynı zamanda iPhone OS 3.1.2‘den beri ilk defa kalıcı olarak gerçekleşiyor. Yani teknik ifadesiyle: untethered. Cihazın her yeniden başlayışında, tekrar bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz.

İşte Spirit linkleri:
  • Windows için
  • Mac için
Bilmeniz gerekenler:
  • Spirit, bir “unlock” değil. Yani SIM kilit açmıyor.
  • Daha önce Blrackra1n tarzı “tethered” jailbreak kullananlar, sıfır bir firmware yüklemek zorundalar. Eğer “unlock” yaması yaptıysanız, sadece ve sadece sıfır bir iPhone OS 3.1.2 yüklemelisiniz. Bu da günümüz itibariyle sadece SHSH imzası bir yerlerde saklanmış cihazlar için mümkün.
  • Spirit‘i, iPod, iPhone ve iPad cihazlarının tümünde kullanabilirsiniz.
  • Elinizdeki işletim sistemi için SHSH imzanızı kaydetmeyi unutmayın.
Alıntıdır: iPhonePerest

lost_des

lost_des

Üye
bende 2g var. ve 3.1.2 yüklü. itunes'u açtığımda 3.1.3'e yükseltilsin mi diyor. bu yükseltmeyi yaptıktan sonra mı bunu yüklemem gerek? yoksa o işlemi yapmadan direkt bunu indirebilir miyim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yurt dışı cihazlarda işe yarıyor mu peki? aman arkadaşlar yurtdışı cihazları sakın update yapmayın..bunun işe yarayacağını zannetmiyorum..

carantinas

carantinas

Üye
daha önce verildi bu konu arkadasım..

--------------- Ekleme ---------------

yurtdısı cihazlarda once telefonu actırın sonra spiriti yapın saglınız acısından..

elizkundura

elizkundura

Üye
bu konu 1 ay verildi nerde yaşıyosunuz yurt dışı cihazlar yapmayın unlock daha cıkmadı sadece yurt içi alınan tellerde calışıyor ben 3g 8 gb ve 3 g s 16 gb iphonelara yaptım sorunsuz süpper oldu ama yurt dışı yapmayın daha unlock yok

cempierre

Üye
Merhaba Arkadaslar,
benim makine 3 gs 32 Go 3.1.3(7E18) 05.12.01 ve sorunuz bir sekilde jailbreak yapildi. Jailbreak yapmadan oncce tum verilerinizi yedekleyin ve restore yapin . restore yaptiktan sonra (itunes ile sync. yapmadan once ) Spriti calistirin , biraz bekleyin ve islem tamam. yasasin ozgurluk. bundan sonrasi sizin kullanisiniza kalmis ;)

etame35

Üye
eyvallah

iksmen

Üye
merhaba arkadaşlar, bendeki iphone 3gs 3.1.2 den 3.1.3 e yükselttim şimdi aktivasyon istiyor, bunu nasıl aşarız.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
merhaba arkadaşlar, bendeki iphone 3gs 3.1.2 den 3.1.3 e yükselttim şimdi aktivasyon istiyor, bunu nasıl aşarız.
yap aktivasyonu ondan zarar gelmez ki sadece senin adını ülkeni öğrenecek sürekli register later yapmanın anlamı yok korkma cihaza zarar vermez

mhmmtseker

Üye
ben telefonu yurt dışından para verıp aldım ama herhangi bi sözleşme ile almadım türkiyede pasaporta işlettim sim kırdırma falan yapmadım hangi simi takarsam çalışıyor jailbreak yapsam sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt