Windows 7 ' de cs 1.6 Sorunu Lütfen Yardım [ İçeri ]

Sponsorlu Bağlantılar

fabll

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 ' de cs 1.6 Sorunu Lütfen Yardım [ İçeri ]

Daha önce Windows Vista kullanıyordum cs 1.6 çok rahat çalışıyordu. Windows 7 yükledikten sonra Software'den OpengL'ye geçmiyor. Geçirmeye çalışınca bu hatayı alıyorum. Lütfen yardım edin.

Not : Ekran kartında bir sorun yok Call Of Duty World At War ' ı oynayabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cepherkül

Lacrymosa

Üye
Tamam deyince ne oluyor ?

Bir de uyumluluk modunda XP SP3 olarak çalıştırmayı deneyin. Bende de Windows 7 var ve CS 1.6'yı oynayabiliyorum.

fabll

Üye
    Konu Sahibi
Tamam deyince ne oluyor ?

Bir de uyumluluk modunda XP SP3 olarak çalıştırmayı deneyin. Bende de Windows 7 var ve CS 1.6'yı oynayabiliyorum.

Tamam deyince ya tekrar software modunda oyunu açıyor ya da kapatıyor. Söylediğini denedim fakat yine olmadı !!

Lacrymosa

Üye
Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. İşletim sistemiyle alakalı değil. Çünkü ben oynayabiliyorum. Ekran kartınız ile Windows 7 ilişkisinden dolayı böyle bir şeyler oluyor da olabilir.

fabll

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. İşletim sistemiyle alakalı değil. Çünkü ben oynayabiliyorum. Ekran kartınız ile Windows 7 ilişkisinden dolayı böyle bir şeyler oluyor da olabilir.
Oyunu yeniden kurmayı defalarca denedim ama nafile...

Bunlarda Ekran Kartı Özellikleri

Ad : Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Kümesi Ailesi
Üretici : Intel Corporation
Yonga türü : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
DAC türü : Internal
Yaklaşık Top. Bellek 1341 MB
Geçerli Görüntü Modu : 1280 x 800 (32 bit) (60Hz)
Monitör : Genel Pnp Monitör

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ekran kartının sürücüsü yüklü mü ?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Oyunu açtım ve Sxe li bir şekilde oyuna girebiliyorum

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hata numarası ya da resmini belirt.

KiDMaN

Üye
windows 7 ekran kartını kendin yükler fakat 1.6 eski bir oyun oldugundan ekran kartını elle yüklemeni istiyor buyüzden opengl'ye geçiş yapamıyor bendede vardı o sorun ekran kartının yanında gelen driveri kur düzelir

52_BeReNn

52_BeReNn

Üye
Bende de windows 7 var.Oyun açılıyo ama en son tamam tuşuna basılmıyor.Lütfen yardım edermisiniz ??

hrn_07

hrn_07

Üye
aynen bende software de oynayabiliyorum 7 de xp de open gl oluyor

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
beyler bence ekran kartı driverını güncelleyin yada oyunu yeniden yükleyin

allyss

allyss

Üye
ekran kartınızı yükleyin düzelio aynı sorun bendede vardı ekran kartını yükledim düzeldi:oke:

gök-türk

Üye
ya ekran kartı ile ne alaka arkadaşım .
bilen bilmeyen sallamış durmuş
uyumluluk modunu deneyin olmaz ise olmuyor.
yapacak bişey yok

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Arkadaşlar sorun aslında ne bilgisayarınızda nede ekran kartınızda sadece yapmanız gereken ekran kartı nızın markası ne ise onun driverini internetten indirin ve bilgisayarınıza kurun sonra çalışıyor. Denendi ben denedim oldu olmassa söleyin bi çözümüm daha var...

Üst Alt