Bu çok iyi bi haber en büyük sıkıntı şarjdı saol kardeşim desteğin içinBundan yaklaşık 1 aydır haberim vardıNokia'yı arayıp böyle birşeyin mümkün olup olamayacağını sormuştum. Ve internetten dolu mesaj yollamıştım Nokia'nın yetkililerine. Telefonda şarj meselesini çözdüklerini söylediler. Yeni sürüm ile şarj en az 3 gün sürecek demişlerdi.
hahaHadi bakalım. Şarj olayı güzel haber. Yoksa arka kapak şeklinde güneş pili tasarlamaya başlamıştım.![]()
![]()

v50 de şarj durumu kötü ama inş v600 düzelteceklermiş yukarda arkadaş yazmış...hub pekii telefonda şarj ne alemde yeni v50 cıkarak gıderdılermı yoksa cıkıcka olan surumden mı şarj kısmını halletiler anlıyamadım tamm

emre kardeşş 5800 nın tutulmasının sebebi 1) 8 gb olması 2)dokunmatik olması 3)wlan olması 4)3 g olması 5)expressmusıc olması bu özelıkleri başka telefonda başka markada ararsann fiyatı 700 800 den başlıyo bu özelıkler samsung vs vs başka markalarda yok olsa bile cok pahalı IPHONE bile özelıklere sahıp ama 1500 tlden başlıyo 5800 500 tl arada 2 kat oynuyo 5530 de 3 g yok wlan yok hafızası 1 yada 2 gb o yuzden tutulması ve tam dokunmatık ekran o yuzden hoşuan gıtmiş olabilir.ama 5800 ıyleştirme olursa aradakı farkı gör derim v60 da tabe ıstydıgımız yenılıkler gelirse ozaman hangisi guzel hangisi kötu ozaman anlarsınn tşklr...
Hemen ekliyorum kardeşim saol söylediğin için, gördüğünüz başka hatalar veya istekleriniz varsa söyleyin yazym hementitrşimide düzeltilsin sessizde telefondan tek derdim buelefon 1 kere çok cılız titirio kalıo başka bişey yapmıo çok sinirimi bozuyor bu titrşim

Ne demek ben teşekkür ederimSabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını. Bilgilendirmeniz, Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Emeğinize Sağlık...

Saol kardeşim desteğin için10 sn lik iş umarım işe yarar

Ne demk kardeşim görevimbn de sana teşekkür ediyorum ilgin için
NOKİA DUY BENİ SESSİZDE TELEFONUN TİTREŞİMİNİ YÜKSELT![]()
![]()
ekledm titreşim meselesini konuya içn rahat olsn 
Kardeşim Türkiyedeki güncellemede quick office Rihanna gibi uygulamalar yok ama forumdan bulabilirsin, Nokia photo browser da hem forumda hem de Ovi de var.Ve dosya yöneticisiyle ilgili yazdığına gelince fotolarına galeriden veya Nokia photo browserdan baksan çünkü dosya yöneticisinin işi değil o.istersen diğer arkadaşlara sorup tartışabilirsin.merhaba arkadaşlar bendede bir sorun var sorunum su iyi bir photo browser ve office programi olmalı telde v50 de quick offie var dediler ama güncelledim yoktu. dosya yöneticinden resimlere bakarken galeride gibi bakılmıo buda insanı sinir ediio bunuda yazabilirmisiniz? resimleri parmaklarımızla kaydıramıoruz die resco photo browser gibi yapsalar ne iyi olur.![]()
Improved camera performance
Bakalım ama 3 sefer garantı kontrolden sonra Tuketıcı haklarına basvuru sonrası ucretı faızı ıle gerı alabılıyorsunuz hele bıde ben gıbı tanıdıgınız varsa bence ugrasın benzer sorunlar varsa..I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance's
4-)New browser with tabs
5-)More response in menu
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)Fix the battery bug
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
Thanks from now.
King regards,
.................
20 defa yoLLadım hatta kızdım , agzıma gelenıde saydım cunkı gercekten 5800 aldıgıma pısmanım umarım gonlumu alırlar yoksa telı ıade edecegım 3 kez garantıye yollayıp cunkı garantının yapacagı pek bısı yok cunkı v20 ıdı tel ve kasadan cıtırdı seslerı gelıo ekrandan da oyle, delı oldum ıyıce mıllet flv vıdeo ızleyıp ılerı alabılıyo ben acamıyorum bıleBakalım ama 3 sefer garantı kontrolden sonra Tuketıcı haklarına basvuru sonrası ucretı faızı ıle gerı alabılıyorsunuz hele bıde ben gıbı tanıdıgınız varsa bence ugrasın benzer sorunlar varsa..