5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
bide face deki videoları seyredememe sorunu var onu da eklesek iyi olur skyfire gibi extra program kurmamız gerekmez
Arkadaşım o N8 in özelliği biz onu isteyemeyiz Nokia koyarsa koyar ki koymaz yoksa N8 satılmaz :D
Skyfire a devam...

Arkadaşlar konuyu arkadaşlarımıza da önerelim...
Saygılarımla,
Oguz

exper006

Üye
gönderelim tabi, iyi olur eğer bunları yaparlarsa bu makine hit olur

PESSIMIST03

Üye
Bari herkes aynı maili göndermesin. Aynı şeyi farklı adreslerden göndermenin bi anlamı yok. Adamlar ciddiye almazlar. Biraz kendi yorumunuzu katın, kendi cümleleriniz olsun.

bluesozan

Üye
Bende gönderdim ama benm bir sorunum daha var v 50 ye yükselttikten sonra telefon sık sık kendini kapatıp açmaya başladı bu sorunun da halledilmesini de bildirirsek güzel olur saygılar...

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
gönderelim tabi, iyi olur eğer bunları yaparlarsa bu makine hit olur
İnş kardeşim sizlerin de desteğiyle...
Bari herkes aynı maili göndermesin. Aynı şeyi farklı adreslerden göndermenin bi anlamı yok. Adamlar ciddiye almazlar. Biraz kendi yorumunuzu katın, kendi cümleleriniz olsun.
Kardeşim v400 de kinetic scrolling de bu yolla geldi(konuyu daha iyi okuyun bunu yazmştm).Herkes aynı maili göndersin sadece isimler farklı olsun kesinlikle dikkate alıyorlar.
Bende gönderdim ama benm bir sorunum daha var v 50 ye yükselttikten sonra telefon sık sık kendini kapatıp açmaya başladı bu sorunun da halledilmesini de bildirirsek güzel olur saygılar...
Kardeşim o sorun çoğu kullanıcıda yok sen kendi telini formatlamanı önerirm(İlk telini bi yedekle sonra teli kapat sim kartı ve hafıza kartını çıkar,sonra tel kapalıyken yeşil tuş, kırmızı tuş, kamera tuşu ve açma tuşuna basılı tut hepsine birden el birleştirme ekranına gelene kadar bırakma.Eğer saati faln soruyosa formatlanmıştır.Sonra teli depolama moduyla bağla hafıza kartını görecek, karttan private, resource, system, data bu klasörleri sil sorun kalmaz)

Konuyu arkadaşlarınıza da önerin lütfen ne kadar çok gönderilirse o kadar iyi olur.
Saygılarımla,
Oguz

oktay2617

Üye
arkadaşlar ıngilizcem yok,o yüzden sizden yardım istiyorum? Wlan ile internete girerken Geçersiz sunucu ismi diye bir hata alıyorum,bu hatayı alan sadece ben değilim,forumda bir çok kişi bu hatadan şikayetçi,v40 da böyle bir hata almazken v50 ile gelip bizi telden soğutan bir hata? Şöyle ki modem ayarlarından kaynaklanıyor,eğer ki. WPA / PSK öntanımlı şifre değilse tel geçersiz sunucu ismi hatasını veriyor! Çoğu cafede ayarlar farklı olduğu için internete girilmiyor,ve 5800 gibi bir telimin olması hiç bir işime yaRamıyor! Bu sorunuda ekleyebilir misin lütfen...

uyuss_Sehzade

Üye
oğuz kardeşimmm 1 hep aynı msjları göndermeyi bırakalım 2 bnmde bazı eklediklerim olucak ve eklemiştin turkce deil ıng yazıpp gondermen lazım 3 tek biz deil butun herkes bekliyo v60 4 mail göndermekle olucak iş deil sen şikayetini nokia temsilcisinee iletmen ve msj cekmen gerek onlarda telefondaki hataları nokia fabrikasına yani fırlandıya ya gönderıyolar.sen hatanı telefondaki sorunlarını nokia temsılcısıne göndermıyene kadar cektigin aynı msjlarr işe yaramaz orda okuyann kişiler aynı msjı gördukce ya siliyolardır yada umursamıyolar dır.hazıranda da cıkmadı temmuz ayında cıktı cıktı cıkmadıysann telefonu böyle kullanmak zorunda kalıcazz...ama buyuk ihtimalle cıkması gerekk cunku tek şikayetci biz deil americada ki kullanıcılarda da şikayetci telefonda biraz sabır lazımm acele etme v60 hakkında haberler bile yokk cıkıcagına dair kesin bişeyde yok ıcınızden biri nokia temsılcısıyle goruşmesi denesinnn öyle bısey olucak mı yenı update varmıdır yokmu varsa ne zaman yoksa neden yok nıe cıkarmıyolar demesi gerek ben şansımı denedım aradımm mayıs ayında ama şuan öyle bılgı yok dediler aradan 1 ay gecti belki bıseyler vardır ögrenmenızde fayda var yha bı goruşun derimmmm grşz....

rapboi

Üye
Arkadaşlar herkes 5800 kullanıyo ama bir seyi goz ardı ediyoruz.Ben nokianın ilk kameralı tellerinden olan 7250i kullanmıstım cok para vermıstım zamanında ve berbat bı tel idi kamera resmen uzerimizde denendi.ŞİMDİ 5800 denenyo ilk dokunmatik ekran.Elbette sorunları çıkacak.Kesinlikle kablosuz çekimi berbat.İstediğinizi yapın işlemci var ram i kısıtlı.Bazı özel özellikler istemişiz ama 5800 da ekran için GPU yok.N900 da neredeyse 1gb ram bu özellik mevcut.resmen dalga geçmişler görselliklerle.Biz orta sınıf kullanıcılarız.Bütçelerimiz hep sınırlu o yuzden de bu hedef kitle herzaman kaliteli modeller için basamak aşamasıdır.Şahsi fikrimdir ama yıllardır bu tarz tartışıyoruz insanlar.Ve forumlarındaki insanların istekleri de aynı doğrultuda.Eğer bu yöntemle birşeyler değişecekse 5800 donanımı ile sınırlıdır.Karamsar olmak zorundayım desteklenecek uygulamalar sınırlı kalacaktır o da dikkate alınırsak.

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ıngilizcem yok,o yüzden sizden yardım istiyorum? Wlan ile internete girerken Geçersiz sunucu ismi diye bir hata alıyorum,bu hatayı alan sadece ben değilim,forumda bir çok kişi bu hatadan şikayetçi,v40 da böyle bir hata almazken v50 ile gelip bizi telden soğutan bir hata? Şöyle ki modem ayarlarından kaynaklanıyor,eğer ki. WPA / PSK öntanımlı şifre değilse tel geçersiz sunucu ismi hatasını veriyor! Çoğu cafede ayarlar farklı olduğu için internete girilmiyor,ve 5800 gibi bir telimin olması hiç bir işime yaRamıyor! Bu sorunuda ekleyebilir misin lütfen...
Tmm kardeşim hemn eklyorum, desteğin için saol...
oğuz kardeşimmm 1 hep aynı msjları göndermeyi bırakalım 2 bnmde bazı eklediklerim olucak ve eklemiştin turkce deil ıng yazıpp gondermen lazım 3 tek biz deil butun herkes bekliyo v60 4 mail göndermekle olucak iş deil sen şikayetini nokia temsilcisinee iletmen ve msj cekmen gerek onlarda telefondaki hataları nokia fabrikasına yani fırlandıya ya gönderıyolar.sen hatanı telefondaki sorunlarını nokia temsılcısıne göndermıyene kadar cektigin aynı msjlarr işe yaramaz orda okuyann kişiler aynı msjı gördukce ya siliyolardır yada umursamıyolar dır.hazıranda da cıkmadı temmuz ayında cıktı cıktı cıkmadıysann telefonu böyle kullanmak zorunda kalıcazz...ama buyuk ihtimalle cıkması gerekk cunku tek şikayetci biz deil americada ki kullanıcılarda da şikayetci telefonda biraz sabır lazımm acele etme v60 hakkında haberler bile yokk cıkıcagına dair kesin bişeyde yok ıcınızden biri nokia temsılcısıyle goruşmesi denesinnn öyle bısey olucak mı yenı update varmıdır yokmu varsa ne zaman yoksa neden yok nıe cıkarmıyolar demesi gerek ben şansımı denedım aradımm mayıs ayında ama şuan öyle bılgı yok dediler aradan 1 ay gecti belki bıseyler vardır ögrenmenızde fayda var yha bı goruşun derimmmm grşz....
uyuss_Sehzade sen de heralde benm moralimi bozmaya çalşyosn, o kadar uğraşıp emek verip konu yazıym sen de destek olacağına napıyosn kardeşim?tmm bi yerde haklısın ama benm gönderdiğim yerde de kesinlinkle okuyup dikkate alıyorlar, konuda da yazmştm v400 de kinetic scrolling aynı yolla geldi.Adamlar kinetic scrolling i çok talep olduğu için güncellemeye ekledi.Ve sen benm Nokia Türkiye Destek hattına mail atmadığımı mı zannedyosun?Attım ve cevap olarak sadece bi kadın aradı biraz konuştuk,ve bu söylediklerinizi belki Nokia' ya bildiririz, kesin bişi söleyemem dedi.Şimdi burda ben mi haklıyım sen mi? daha fazla uzatma istersen bari doğum günümde moralimi bozma, yine de ilgin için saol :D

Arkadaşlar herkes 5800 kullanıyo ama bir seyi goz ardı ediyoruz.Ben nokianın ilk kameralı tellerinden olan 7250i kullanmıstım cok para vermıstım zamanında ve berbat bı tel idi kamera resmen uzerimizde denendi.ŞİMDİ 5800 denenyo ilk dokunmatik ekran.Elbette sorunları çıkacak.Kesinlikle kablosuz çekimi berbat.İstediğinizi yapın işlemci var ram i kısıtlı.Bazı özel özellikler istemişiz ama 5800 da ekran için GPU yok.N900 da neredeyse 1gb ram bu özellik mevcut.resmen dalga geçmişler görselliklerle.Biz orta sınıf kullanıcılarız.Bütçelerimiz hep sınırlu o yuzden de bu hedef kitle herzaman kaliteli modeller için basamak aşamasıdır.Şahsi fikrimdir ama yıllardır bu tarz tartışıyoruz insanlar.Ve forumlarındaki insanların istekleri de aynı doğrultuda.Eğer bu yöntemle birşeyler değişecekse 5800 donanımı ile sınırlıdır.Karamsar olmak zorundayım desteklenecek uygulamalar sınırlı kalacaktır o da dikkate alınırsak.
Kardeşim sen de haklısın ama biz sadece talep ediyoruz ki ; grafik işlemci desteği isteyen şeyler zaten gelmycek,yapamazlar ben sadece arkadaşların taleplerini yazdım...
Farklı istekleriniz varsa söyleyin yazym hemn...

Saygılarımla,
Oguz

3405

Üye
arkadaşlar 22 haziran da beni nokia aradı. 5800 v50 yüklettim. 5800 ve v50 den memmunmusun diye bende beğendiğimi söledim.Belirtmek istediğiniz bişe varmı değince v60 ne zaman çıkar dedim. şuan öyle bir bilgi almadıklarını söyledirler..

uyuss_Sehzade

Üye
kardeşşş dunyada ve turkıyede tek 5800 kullanıcısı sen oldugun ıcın senın ıstedıgıne göre kinetic scrolling getirdiler dimi onu söylemek ıstıyosun herhalde..kardeşimm bak sana şunu belirtimm dunyada turkıyede o kadar kullanıcı var bazıları v50 memnun bazıları deil bizim gibi onlar kendi hatalarını bulamıyosaa arkadaşları neden ümitlendiriyosun kii yaaa yeterince msj cekilmiştir zatennn illa ben cekıyorum ve okuyolar okuyacaklar mecburlar dıye bısey yokk tmm mı zamana bırak v30 dan v31 cıktıgınıda sen ıstemişindir kesinn alla alla yeterince bende mail cektim göruyosunn 3405 uyeli arkadaşımızla goruşmuşşş v50 memnunum demişş telefondna memnunum demişş ve v60 hakkında bıseyler sormuşş öyle bi bilgi ellerinde olmadıgını söylemiş nokia destegi.. Bu ayda cıkmadı temmuzu bekle eger temmuzdada cıkmazsaa v60 hakkında mail cekmeye devam eder hayaller kurmaya başlarsin:)))aman ya size kolay gelsinnnn herşey super olucak deil adamlar 5800 cıkardıkdan sonra x6 8 gb x6 16gb cıkardılar şimdi n8 de adamlar işinibiliyo vallaha ama v60 cıkıcagından eminim yane kafa yormanıza gerek yokk derimmm...cıkan yeni telefonlar hakkında guncelleme cıkarıyolardır şimdii ama v60 da cıkarsa son guncelleme olucaktır buna eminim yane neyse hoşcakalınn....IYIKI DOGMADINN OGUZZ:d:D

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
kardeşşş dunyada ve turkıyede tek 5800 kullanıcısı sen oldugun ıcın senın ıstedıgıne göre kinetic scrolling getirdiler dimi onu söylemek ıstıyosun herhalde..kardeşimm bak sana şunu belirtimm dunyada turkıyede o kadar kullanıcı var bazıları v50 memnun bazıları deil bizim gibi onlar kendi hatalarını bulamıyosaa arkadaşları neden ümitlendiriyosun kii yaaa yeterince msj cekilmiştir zatennn illa ben cekıyorum ve okuyolar okuyacaklar mecburlar dıye bısey yokk tmm mı zamana bırak v30 dan v31 cıktıgınıda sen ıstemişindir kesinn alla alla yeterince bende mail cektim göruyosunn 3405 uyeli arkadaşımızla goruşmuşşş v50 memnunum demişş telefondna memnunum demişş ve v60 hakkında bıseyler sormuşş öyle bi bilgi ellerinde olmadıgını söylemiş nokia destegi.. Bu ayda cıkmadı temmuzu bekle eger temmuzdada cıkmazsaa v60 hakkında mail cekmeye devam eder hayaller kurmaya başlarsin:)))aman ya size kolay gelsinnnn herşey super olucak deil adamlar 5800 cıkardıkdan sonra x6 8 gb x6 16gb cıkardılar şimdi n8 de adamlar işinibiliyo vallaha ama v60 cıkıcagından eminim yane kafa yormanıza gerek yokk derimmm...cıkan yeni telefonlar hakkında guncelleme cıkarıyolardır şimdii ama v60 da cıkarsa son guncelleme olucaktır buna eminim yane neyse hoşcakalınn....IYIKI DOGMADINN OGUZZ:d:D
benm zeki arkadaşm dünyadaki tek 5800 kullanıcısıym dye bişe dedim mi? ve kinetic scrolling de sadece benm deil çoğu maxicep üyesi arkadaşlar sayesinde geldi.Ayrıca ÇOK DERDİMDİ senin iyiki doğmadın lafın.Ve madem aman ya size kolay gelsinnnn dedin bi daha konumu SABOTE ETME...

oktay2617

Üye
sen adın gibi harbi uyuz birisin.. inanmıyorsan göndermezsin olur biter...gereksiz yorumlar yapıp sayfayı kirletme
bu arada iyi doğmuşsun etherkes....

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
sen adın gibi harbi uyuz birisin.. inanmıyorsan göndermezsin olur biter...gereksiz yorumlar yapıp sayfayı kirletme
bu arada iyi doğmuşsun etherkes....
Saol arkadaşım :D ''gereksiz yorumlar yapıp sayfayı kirletme'' bunu sevdim. saol desteğin için:D

uyuss_Sehzade

Üye
uyuss olmamın tek sebebi var kımse bnmle kolay kolay baş edemez o yuzden uyuslatmayın benii sayfayı kırleten sızsınız bende temızlıyenımm rahat ol:ehesohbet eden kim bee sizin sacma sapan yazılar yazmışsın yazdıgını oku bakalım bılmem kınetcıs bılmem neymiş bılmem bızım sayemızden gelmiş bu lafları kendıne yedırıpde konuşman bıle sacmalık yane kendınle gurur duyosundur şimdi hahaha:d ne alemsınız ınan hıc gulucegım yoktu neyse sizinle vakıt harcamaya gerek yok yetışkın ınsanları tercıh edıyımde aramızdakı iletişim kolaylaşsın burası forum sıtesi herkes özgurdur ıstedıklerını yazmakta karşında cocuk varmış gıbı konuşma etherkesmısın ne şeysın neyse ben kemık atmaya devam edimm bariiiii de belkı bu yazımdan sonraa akılı bırı cıkıp konuşmaya devam eder :))) hahahahah hoşcakalınnn pais paisss:)))))

Progressivity

Progressivity

Üye
uyuz arkadaşım konuyu saptırma lütfen v40ta gelen biçok yenilik hep bizim türkiyede ve dünya çapında 5800 kullanıcılarının talepleri doğrultusunda gelmiştir, bu telefon bu kadar çok sattığı için nokia her türlü desteği vermek zorunda v60 ta çıkar kullanıcılar memnun olmazsa v70te çıkar ama nokia asla politikasından şaşmaz yukarıda istemiş olduğumuz isteklerin hepsi hiç bi zaman gelmiycektir yine de denemeye devam ben hem ingilizce yolladım hem türkçe yolladım hem müşteri hizmetlerini aradım sonuçta nokia v50 son yazılımdır demedi ve dolayısıyla yeni yazılımların çıkma ihtimali yüksek heleki v50 bence v40 a göre daha sorunlu bir yazılım iken muhakak v60 çıkacaktır

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlarr galiba cok yakında yeni update geliyo haberiniz olsun galiba calışma yapıyolar mışş lınk şu .. en son da yazan editör tarafından yazılmış bu kadar yazı yeter şuan yenı update hakkında calışmalar yapıyolar mış yazıyoo anlıyacagınızzz v60 mı v70 mı bılemeyız artık umarım ıstenılen özelikler gelir temuzun ılk haftası yada 2 haftası bılemedınız son haftası cıkar bu kesin yane yuzde yuzz yaneee grşzz hoşcakalın:))

oktay2617

Üye
YENİ update gelmez diyenlere,hatta istediğiniz özellikler hayatta olmaz diyenlere şaşırıyorum! 5800 satış rekorları kırmış bir telefondur! nokia nın akıllı telefon pazarında ilk denemesi desek yanlış olmaz! elbette sürekli olarak teknik desteği sağlayacaktır! milyonlarca kullanıcısı var,elbette bunca 5800 kullanıcılarını küstürmeyecektir,düşünün şimdi 5800 kullanıcısınız,yeni bir tel almaya karar verdiniz,eğer nokia ilgilenmemiş olsa,yaptığı yenilikleri sizin telinize de uyarlamamış olsa gider nokia tel alırmısınız! hayır... dersiniz ki iki ay sonra yeni tel çıkar,nokia desteğini kaldırır bende sap sap ortada kalırım! işte bu durum olmaması için nokia çıkardığı tellerin ömür boyu teknik desteğini yapacaktır! görün bakın,simbian 3 bile gelecek 5800a....

--------------- Ekleme ---------------

şimdi diyeceksiniz ki nokia yeni tel çıkaracak peki onun satışını nasıl yapacak! arkadaşlar,özellikle 5800 kullanıcıları,paranız olursa 5800 kullanmaya devam eder misiniz! tabiki hayır! kamerası kötü! gider min. 5mp kameralı tel alırım! yani nokia yeni bir tel çıkarırsa emin olun satışını yaptıracak şeyler bulur! bakın x6 ile 5800 tamamen aynı,ama biri dirençsel ekrana sahip biri kapasitif... bu bile mükemmel satış yaptırır! yani 5800 için daha çoook update gelecektir,içiniz rahat olsun! ama isteklerimizi bildirelim,bunu gerçekten dikkate alıyorlar...

uyuss_Sehzade

Üye
oktay kardeş zaten verdigim linkte editör tarafından yazılan şey şu Enough said. They already ported the s^3, now all they have to do is to actually release the firmware. s 3 bile yer alıcak gibi şeyelr yazmış yane anlıyacagınız 5800 yenı update geliyo arkadaşlar geliyooooooooooo umarım ıstenılek yenılıkler olur kamerada performans olurr kımse tutamaz artık bu telefonuuu gözumuz aydın ....tşklrr

oktay2617

Üye
oktay kardeş zaten verdigim linkte editör tarafından yazılan şey şu Enough said. They already ported the s^3, now all they have to do is to actually release the firmware. s 3 bile yer alıcak gibi şeyelr yazmış yane anlıyacagınız 5800 yenı update geliyo arkadaşlar geliyooooooooooo umarım ıstenılek yenılıkler olur kamerada performans olurr kımse tutamaz artık bu telefonuuu gözumuz aydın ....tşklrr

ingilizcem yok ama çeviri sitelerinden baktım sanki pek mutlu bir haber değil.. anlamadım gitti...

Takipçi Satın Al

Üst Alt