5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

uyuss_Sehzade

Üye
hub pekii telefonda şarj ne alemde yeni v50 cıkarak gıderdılermı yoksa cıkıcka olan surumden mı şarj kısmını halletiler anlıyamadım tamm

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
Bundan yaklaşık 1 aydır haberim vardı :) Nokia'yı arayıp böyle birşeyin mümkün olup olamayacağını sormuştum. Ve internetten dolu mesaj yollamıştım Nokia'nın yetkililerine. Telefonda şarj meselesini çözdüklerini söylediler. Yeni sürüm ile şarj en az 3 gün sürecek demişlerdi.
Bu çok iyi bi haber en büyük sıkıntı şarjdı saol kardeşim desteğin için
Hadi bakalım. Şarj olayı güzel haber. Yoksa arka kapak şeklinde güneş pili tasarlamaya başlamıştım. :) :ehe:aha:
haha:D:D
hub pekii telefonda şarj ne alemde yeni v50 cıkarak gıderdılermı yoksa cıkıcka olan surumden mı şarj kısmını halletiler anlıyamadım tamm
v50 de şarj durumu kötü ama inş v600 düzelteceklermiş yukarda arkadaş yazmış...

Arkadaşlar konuyu diğer arkadaşlarınıza da söyleyin, önerin, link verin destek istiyorum :D

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar v60 hakkında halen bi bilgi yok cıkıcagına dairr ne oldu bu nokia ya yhaa hem dediginiz özlikler in gelicegini sanmıyorum cunku x6 cıktı 5800 olan özelıkler orda var mesela muhteşem gıbı görunuyo ama kurcalamak nasip olmadı şu n8 dedıgınız telefon daha pıyasaya konmadan 5800 a n8 özelıklerini istiyosunuz anlamadım gitti n8 deki özelikleri 5800 deil x6 yaparlar yane n8 özelikleri muhtşem gibi görunuyo telefon oldugu beli olmuş gibi v40 cıktıgında v50 dair bilgiler vardı nete forum sitelerinde yabancı ulkelerde gördumm youtubede göruyodum ama v60 hakkında halen hıc bi bilgi yok mail göndermekle olmaz bu etherkes kardeşim.bu ayın sonunu yada temmuzun sonunu beklıyecez ozaman kadar cıkmadıysa boşuna konu acmaya boşuna tartışmaya gerek kalmaz 5800 elimizde batlarr.neyse tşklr..

ozanazy

ozanazy

Üye
Radyo donma ve RDS sorunuyla ilgili bu FW'de de bir gelişme yok sanırım. RDS deactive edebilsek belki donma sorunu ortadan kalkacak. En azından RDS açma kapama seçeneği eklense belki radyo donmadan çalışır.

cortex47

cortex47

Üye
emre kardeşş 5800 nın tutulmasının sebebi 1) 8 gb olması 2)dokunmatik olması 3)wlan olması 4)3 g olması 5)expressmusıc olması bu özelıkleri başka telefonda başka markada ararsann fiyatı 700 800 den başlıyo bu özelıkler samsung vs vs başka markalarda yok olsa bile cok pahalı IPHONE bile özelıklere sahıp ama 1500 tlden başlıyo 5800 500 tl arada 2 kat oynuyo 5530 de 3 g yok wlan yok hafızası 1 yada 2 gb o yuzden tutulması ve tam dokunmatık ekran o yuzden hoşuan gıtmiş olabilir.ama 5800 ıyleştirme olursa aradakı farkı gör derim v60 da tabe ıstydıgımız yenılıkler gelirse ozaman hangisi guzel hangisi kötu ozaman anlarsınn tşklr...

5800 hafızası 8gb değil 81mb ve 5530 da aynı 5800 gibi 16gb micro sd destekliyor, ayrıca 5530'da wlan var.

uyuss_Sehzade

Üye
cortex kardeşim 5800 ilk cıktıgında satıgı telfon sayısını araştıra blirmisin peki madem öyle dıyosun 5800 kendi hafızası 8 gb olsa ne fark eder hafıza kartı 8 gb olsa ne fark eder sonucda 8 gb hafızası var.ve fiyatı 480 tl bu özelıkle bu telefonn ınanılmaz derecede tek sıkıntısı var bazı eksikliklerii ben bilerekten 3 g ve wlan li bi telefon almayı duşunuyodum kısmet 5800 gayet guzel parkata oturup bedavadan hem flım ızlıyom hemde arkadaşla 3 gli konuşuyom wlan uzeriii 530 ile 5800 arasındakı fark 100 tl haksızmıyım?? bızım konumuz 5530 ile 5800 arasındakı farki söylemek yada hangisi ıyı hangisi kötu tartışmak deil v60 hakkında bilgilenmek ne cıkıcak ne cıkmıyacak hangı özelıkler gelicke hangileri gelmıyecekk neyse ıyı gunler grşz...

Revengeful

Emekli Yönetici
v600 gelene kadar.... :d:

uyuss_Sehzade

Üye
slm arkadaşlarr 5800 v60 hakkında halen haber filan yokmu yha ben gecen bıseylere baktım nokia forumunda n8 hakkında ev temasını getıreceklermiş adamın biri sormuş nokia daki bı adama hazırlıyoruz u getirecez mi guncelleme olucak mı bıseyler söyluyodu herhalde neyse grşz...

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
titrşimide düzeltilsin sessizde telefondan tek derdim bu :D elefon 1 kere çok cılız titirio kalıo başka bişey yapmıo çok sinirimi bozuyor bu titrşim

yigitemir

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını. Bilgilendirmeniz, Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Emeğinize Sağlık...

rapboi

Üye
Verdiğiniz adresi okudum tamamen insanlar bir sürü isteklerde bulunmuş: Ama ben de yeni firmware geleceği konusunda karamsarım gerçi v50 nin de pat diye gelmesi kimsenin beklemediği birşeydi.Gerçek bilgiye ulaşmak imkansız sadece nokia labs ın insafına kalmıştır 5800 kullanıcıları.Ayrıca modifie yazılımlarda sorunsuz olanına henüz rastlamadım

uyuss_Sehzade

Üye
rapboi kardeşş sana şunu belirtmek isteriö v40 cıktıkdan 2 ay sonra v50 hemen cıkardılar ve kontrol etmeden cıkardılar neden bılıyomusun telefonun dokunmatik titreşiminde sorun var 2 ile 1 yer deişmiş durumda buda nokia nın kalitesiz sorunsuz duşuncesız dikkatsiz oluşunu belirti eger nokia v50 deki titreşimi duzeltmezse ben nokia markasına del elimi gözumu bile cevırecem mıde bulandırıcı bı marka olucak 5800 aldıgıma bin pişman oldum x6 8 gb cıkmışş tam dokunmatik ekran hıc bı farkı yok ama tek artışı var tam dokunmatik oluşu kamerasının 5 piksle oluşu 3 g avrmı yokmu bılmem ama 5800 davası öldu artıkk cıkarsalar bile son versıyon olucaktır v60 da adam gıbı guncelleme olursa buyuk bı sıkıntıdan arıtır yane neyse grşzz

deha48

deha48

Üye
10 sn lik iş umarım işe yarar

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
titrşimide düzeltilsin sessizde telefondan tek derdim bu :D elefon 1 kere çok cılız titirio kalıo başka bişey yapmıo çok sinirimi bozuyor bu titrşim
Hemen ekliyorum kardeşim saol söylediğin için, gördüğünüz başka hatalar veya istekleriniz varsa söyleyin yazym hemen :D
Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını. Bilgilendirmeniz, Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Emeğinize Sağlık...
Ne demek ben teşekkür ederim :D
10 sn lik iş umarım işe yarar
Saol kardeşim desteğin için :D

Arkadaşlar konuyu sabote etmeye çalışanlar var, lütfen destek olacağınıza köstek olmayın.
Sonuçta bu konuya da emek harcandı.
Destek olan herkese teşekkür ederim...

Oguz

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
bn de sana teşekkür ediyorum ilgin için
NOKİA DUY BENİ SESSİZDE TELEFONUN TİTREŞİMİNİ YÜKSELT :D :D

yiğitsaraç

Üye
merhaba arkadaşlar bendede bir sorun var sorunum su iyi bir photo browser ve office programi olmalı telde v50 de quick offie var dediler ama güncelledim yoktu. dosya yöneticinden resimlere bakarken galeride gibi bakılmıo buda insanı sinir ediio bunuda yazabilirmisiniz? resimleri parmaklarımızla kaydıramıoruz die resco photo browser gibi yapsalar ne iyi olur. :)

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
bn de sana teşekkür ediyorum ilgin için
NOKİA DUY BENİ SESSİZDE TELEFONUN TİTREŞİMİNİ YÜKSELT :D :D
Ne demk kardeşim görevim :D ekledm titreşim meselesini konuya içn rahat olsn :D
Gerisi Nokia'ya kalmş...
merhaba arkadaşlar bendede bir sorun var sorunum su iyi bir photo browser ve office programi olmalı telde v50 de quick offie var dediler ama güncelledim yoktu. dosya yöneticinden resimlere bakarken galeride gibi bakılmıo buda insanı sinir ediio bunuda yazabilirmisiniz? resimleri parmaklarımızla kaydıramıoruz die resco photo browser gibi yapsalar ne iyi olur. :)
Kardeşim Türkiyedeki güncellemede quick office Rihanna gibi uygulamalar yok ama forumdan bulabilirsin, Nokia photo browser da hem forumda hem de Ovi de var.Ve dosya yöneticisiyle ilgili yazdığına gelince fotolarına galeriden veya Nokia photo browserdan baksan çünkü dosya yöneticisinin işi değil o.istersen diğer arkadaşlara sorup tartışabilirsin.

Arkadaşlar konuyu arkadaşlarımıza da önerelim onlar da yollasın ne kadr çok gönderilirse o kadar iyi...
Saygılarımla,
Oguz

AkSeA07

Üye
I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance's
4-)New browser with tabs
5-)More response in menu
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8-)Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)Fix the battery bug
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration

Thanks from now.
King regards,
.................

20 defa yoLLadım hatta kızdım , agzıma gelenıde saydım cunkı gercekten 5800 aldıgıma pısmanım umarım gonlumu alırlar yoksa telı ıade edecegım 3 kez garantıye yollayıp cunkı garantının yapacagı pek bısı yok cunkı v20 ıdı tel ve kasadan cıtırdı seslerı gelıo ekrandan da oyle, delı oldum ıyıce mıllet flv vıdeo ızleyıp ılerı alabılıyo ben acamıyorum bıle :D Bakalım ama 3 sefer garantı kontrolden sonra Tuketıcı haklarına basvuru sonrası ucretı faızı ıle gerı alabılıyorsunuz hele bıde ben gıbı tanıdıgınız varsa bence ugrasın benzer sorunlar varsa..

padisah_58

padisah_58

Üye
I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance's
4-)New browser with tabs
5-)More response in menu
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8-)Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)Fix the battery bug
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration

Thanks from now.
King regards,
.................

20 defa yoLLadım hatta kızdım , agzıma gelenıde saydım cunkı gercekten 5800 aldıgıma pısmanım umarım gonlumu alırlar yoksa telı ıade edecegım 3 kez garantıye yollayıp cunkı garantının yapacagı pek bısı yok cunkı v20 ıdı tel ve kasadan cıtırdı seslerı gelıo ekrandan da oyle, delı oldum ıyıce mıllet flv vıdeo ızleyıp ılerı alabılıyo ben acamıyorum bıle :D Bakalım ama 3 sefer garantı kontrolden sonra Tuketıcı haklarına basvuru sonrası ucretı faızı ıle gerı alabılıyorsunuz hele bıde ben gıbı tanıdıgınız varsa bence ugrasın benzer sorunlar varsa..

benimde 5800 telefonum sürekli arıza veriyor .. 3 kere garantiye yolladım arıza giderilmeden bana iade ettiler ve garantiyi netten takip ettiğimde arıza giderilemedi üst seviye onarıma göre diyolar. busefer değişim istedim eğer değişim kabul olmazsa tüketici haklarına başvuracağım.... ozman ne yapacaklar bilemiyorumm...

twofan

twofan

Üye
bide face deki videoları seyredememe sorunu var onu da eklesek iyi olur skyfire gibi extra program kurmamız gerekmez

Takipçi Satın Al

Üst Alt