MP4 olarak atınca çalıştırıyor videoları. Muhtemelen attığınız video FLV'dir, desteklemiyor olabilir.
)))))evet arkadaşım artık böyle bir sorun olmayacak.imzamdaki linkte bu soruna çözüm varcities klasöründe data war sanırım. bulur ama görüntü olmaz.birinden uplamasını iste.yda en gzli git telefoncuya bşka bi 6303 dakini kopyalattır.
Çnkü uzun zmndır istenio bu dosya ve upload eden yok.cogu kişide silmiş ztn.

beyler 6303i güncelleyen varmı acaba? nokiada güncel versiyon görünüyo ama nsu tel güncel diyo, ilk sayfadan 7.70 i indiriyom tel 6.61 arada ne gibi fark var acaba
9.10 evet arkadaşım nsu bunu gösteriyor.ancak ben dahil bazı arkadaşlarım phoenix ile 10.12 sürümüne yükselttik.09.10 bu gözüküyor 6303 classic için son sürüm telefonumu sorgulatınca.
Bi ara benim 6303 de olan yüksek kaliteli mp4 yabancı klipleri buradan paylaşacağım.pek anlamam ama GOM Media file(.mp4) yazıyor..
dostum phoenix en son vistayı destekliyor diye biliyorum muhtemelen win 7 desteklenmiyor heleki 64 bit pc in.Ben bu navifirm programını kullanamıyorum.Modeli seçtim bir sürü TR var 10.12'de ne yapacağım
--------------- Ekleme ---------------
steel herhalde benimkinin rengi gri.2 adet steel var hangisi? Bİr de phoenix 2010'u windows7 64 bitte kuruyorum başarıyla kuruluyor sonra masaüstüne kısayol gelmiyor.Programın ana dizininde de 2-3 dosya var exe yok.NE yapmalıyım?
dostum hiç uğraşmana gerek yok ben ayrıntılı bir şekilde alttaki imzamda gösterdim.indir ve kullan.ovi suitten bağlanarak haritalar sekmesinden Türkiye Haritasını seçip indirdim. hafıza kartında bulunan cities adlı klasörün içine otomatik olarak attı ama bir türlü açamıyorum ne yapmam lazım.
Bugün Nokia 6303i Classic Aldım
Dehşet diye tabir edilecek bir makine![]()