Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
hmm.demek aynı sorun war 2 mizdede. o flaş olayını çözmek gerek yoksa foto fln cekemicez.bnde olmuo şmdi ama arada yine olmaya başladı neden öle anlamadım.

--------------- Ekleme ---------------

telefnu kitlediğimde servise göndermiştim.Keşke baksaydım orda çaresi warmış ya :D
Telefona versyon atarken hata olanlar yda telefonu kapanıp bidaha acılmayanlar orda çaresi war.servislik işi kalmadı pek.

PHOENİX le yapıyorum olmuyor..

'' HRESULT 0x80040154 (-2147221164) Not : Sınıf Kaydedilmemiş '' hatası veriyor. Telefonu buluyor programın altında yazıyor.Ama ' Fimwae Update ' i tıkladıgımda bilgiler orda gözükmüor yine aynı hata cıkıyor.

Nasıl hallolur bu sorun ?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
firmware update'i tiklayinca product code u seçmek için bişeye basıyoduk hatırlamıyorum formatladım phoenix yüklü değil .

Orda : 0569019 RM-443 EURO C TR Latin , STEEL

Bu tarz bişi olcaktı onu seçiceksin . Olmadı servise götür anlat . Hatta evanescence'n verdiği 10.12 dosyasınıda flashbellek yada cd gibi birşeyde yanına götür .

çağatay252

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bende nokıa 6303 var fakat yenı cıkmıs 6303i modelındede navıgasyon ozellıgı var benım 6303 yukleyebılırmıyım yukleyebılırsem nasıl yuklerım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

anemik

anemik

Üye
war. ilk baştaki sayfaları azcık incelersen bulabilirsin.Verilen link te tüm haritalar mevcut istediğini indirip kurabilirsin.oluşan problemlerde , çözümleride ilk sayfalarda mevcut.kolay gelsin.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
6303ü navigasyon olarak kullanman mümkün . Bunun için bluetooth destekli gps cihazı veya nokianın gps cihazlarını alıp bluetoothla bağlayabiliyorsun . Yada harita indirip o haritada 2 nokta belirlediğinizde aradaki yolu çizer fakat bulunduğunuz yeri vb. gösterme özelliği yoktur .

dikki

Üye
hacı benim bi tane 6303 var hafıza kartında cities dosyasını be başka dosyaları sildim haritalar açılmıyo bu dosyaları nerden bulabilirim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar yazılım yükleme ile ilgili sorularınızın cevaplarını ilk sayfada bulabilirsiniz.adım adım gösteriliyor burada.v 10.12 yi yüklemek isteyen arkadaşlara duyurulur.

anemik

anemik

Üye
al Hacı :
Nokia map loader ı yükle seç ve istediğini kur :oke:

tunabt22 cıkmıor öle bişi. telefonu görüor ama Firmware Update yi tıklayınca orda bilgiler gözükmüor nese yine denerim kurcalarım az.

evanescence bna diosun anladıkda program görmüor telefonu. tam tanıor bilgiler gözüküor asagıda snra Firmware Update den snra gözükmüor onu sordum sdce.

'' Belirtilmemiş hata '' diyip duruyor.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
pc suite ile bağladınmı cihazı peki ??

anemik

anemik

Üye
pc suite yüklü değil.sadece telefonu takıp PC suitele bağlan diyorum snra PHOENİX e giriyorum.
Hata Bu :

Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
pc suite yüklü değil.sadece telefonu takıp PC suitele bağlan diyorum snra PHOENİX e giriyorum.
Hata Bu :

Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
pc suite i yüklemen gerekiyor yoksa hata verir.driver ları flnı olması şart.

anemik

anemik

Üye
PC suite yüklücem tmm.snra telefonu bağlayınca pc suite yla bağlantı kurduktan snramı phoenix e geçicem ?

anemik

anemik

Üye
ok tmm denicem şmdi.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Umarım olur ...

anemik

anemik

Üye
olmadı ya. laptoptan dolayı kesin.çoğu şeyde hep sorun yaratıyor vista :S bşka pc den yapıcam artk napalım.saolun herşey için.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Şimdi Ovi Mağaza 1.6 ile tanışma zamanı! Nokia olarak bizler Ovi Mağaza deneyiminizi ideal hale getirmek için devamlı olarak çalışıyoruz; bu yüzden Mağaza'nın kullanımında çeşitli önemli geliştirmeler yaptık. Bu en yeni güncelleme, harika iyileştirmeleri içeriyor ve bunları sizinle paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyoruz! Devamını aşağıda okuyun veya kendiniz deneyin.

Ovi ' ye kaydolmuştum mail gldi , yeni sürümü çıkmış

Meraklısına duyurulur ( Şahsen ovi yi sevmiyorum :D )

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
mrb arkadaşlarım benim bi sorum var. 6303i kullanıyorum. bu bnm ilk nokia telim diyebilirim. ben bu telde yazdığım mesajı kaydetmek istiyorum, bi yere gondermeden taslak olarak yazıp dursun telimde. ama hiç bi yerdede kaydet seceneği çıkmıyor çok sinir oldum buna okadar secenek var bu mesajı kaydet yok.anca mesajı gondermem lazımkı gönderilenlere kayıt olsun ordanda arşive atayım. yokmu bunun bi çözümü arkadaslar.taslak bölümü bile yok bu telefonda :(

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
mrb arkadaşlarım benim bi sorum var. 6303i kullanıyorum. bu bnm ilk nokia telim diyebilirim. ben bu telde yazdığım mesajı kaydetmek istiyorum, bi yere gondermeden taslak olarak yazıp dursun telimde. ama hiç bi yerdede kaydet seceneği çıkmıyor çok sinir oldum buna okadar secenek var bu mesajı kaydet yok.anca mesajı gondermem lazımkı gönderilenlere kayıt olsun ordanda arşive atayım. yokmu bunun bi çözümü arkadaslar.taslak bölümü bile yok bu telefonda :(
arkadaşım 6303 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu çünkü benim cihazımda oluyor.mesajı yazıyorsun mesaj bitince direk no tuşuna basıyorsun o da direk taslaklara gönderiyor ok :oke:

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
ya bu nsu ne zaman yayınlıcak 10.10 u sıkıldım iyice phoneix ide beceremedim off yaaa.

Üst Alt