Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi5800 mı yoksa w705 mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayseloe
Üye
Konu Sahibi
5800 mı yoksa w705 mi
arkadaşlar uzun süredir telefon almayı düşünüyorum sonunda bu ikisinde karar kıldım önerilerininzi ve tavsiyelerinizi bekliyorum başka model de olabilir
battalgazi16
Üye
ben de ya n79 ya da 5800 alacağım.. madem 5800 w705 diyorsun 5800
ayseloe
Üye
Konu Sahibi
aklıma e63 de takıldı yawww
Freestyle.Cod
Üye
ozellik bakımından tabiki 5800 ikiside hemen hemen aynı fiyat ama ozellik olarak dağlar kadar fark var he ses konusunda w705 5800dan açık ara üstündür
e63 te iyi bir tercih daha 10 gün oncesine kadar bende kullanıyordum bir symbian telefona gore çok sorunsuz bir cihaz wifi kalitesi süper qwerty klavye kullanışlı ses ve kamera vasat ama
ayseloe
Üye
Konu Sahibi
5800 iyice e250 3310 gibi oldu herkasin elinde war yaww
rstsn
Üye
bende bu üç telefon arasında kararsız klamıştım ama fiyat olarak büyüklük olarak falan w705 daha iyi ayrıca e63 de 3g yok bnce w705 ben aldım memnunum
Kingmortall
Üye
kardeş bence bak 5800 herkezin elinde var e250 gibi oldu üstüne 50 100 lira daha koy n79 al süper bi telefon n95 ten bile güzel diyebilirim
ygkarabul
Üye
w705 oldukça başarılı bi telefon fiyatı da oldukça uygun bence özelliklerine göre, Kendi sınıfında özelliklere sahip telefonlar 750 civarından başlıyor ama w705 450 vcivarında ve yüksek çözünürlüklü kamerası wi*fi ve google maps özellikler ayrıca dahili olarak gelen hafıza kartı süper tavsiye ederim
Captain
Üye
W705 her turlu daha iyidir 5800 dan bence çünkü üzerinde SONY ERİCSSON yazıyor