Nimbuzz sohbet programı için araç gereçler kısaca (seri flood programları)

Sponsorlu Bağlantılar

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Nimbuzz sohbet programı için araç gereçler kısaca (seri flood programları)
Seri flood programları arkadaşım redkit tarafından turkcelestirilmistir...
Programın biri 100 luktr (flood)

Diğeri 1000 lik seri programıdir...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Games5Gege, ridvan_polat, D€aDMaN ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
seri flood nedir?:hmmm

ucx

ucx

Üye
Flood yapanlardan ve bu programları netten yayınlayanlardan nefret ediyorum! Azmı çektim sizden be

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Flood yapanlardan ve bu programları netten yayınlayanlardan nefret ediyorum! Azmı çektim sizden be

Eray sevmek te nefret etmekte senin elinde sen nefret ediyorsun die bunu paylaşmamasizlik edemem ben bu programları isteyenler için paylaştım istemeyen almaz...:yuru

korlof

Üye
seri flood programlarının açılımını iletebilir misiniz?

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
seri flood programlarının açılımını iletebilir misiniz?

arkadaşm seri flood Nimbuzz adlı chat programı içindir
chat odalarına veya kullanıcı nicklerine seri olarak art arda yazı veya semboller gönderir...(örnek: :D :) :P ws.)

pirana1461

Üye
ben indirdim yukledim fakat telefon açmadı. bi yolu varmı yoksa telefonla mı ilgili. telefon e66

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
ben indirdim yukledim fakat telefon açmadı. bi yolu varmı yoksa telefonla mı ilgili. telefon e66

teşekkürler

nokianin e' serisi için symbian flood programları ni denemeni öneririm..
(yakın zaman içinde onlardan da paylaşacağım)

ibişşş

Üye
N73 te çalışmadı

merdemyar

merdemyar

Üye
xtgem sitelerinden bu programları indirip redkit kendi adını vermekle kendi birşeyler yaptığını mı zannediyor bu programlar yüzünden adam gibi chat kalmadı nimbuzzda moderatorlerden ricam böyle programları yayınlamakta dikkatli olmalalarıdır.Teşekkürler...

asigenc3321

Üye

sana katlıyorum eray az serı atmadım sana hatrlysan.. bende bu gibi programları yaynlayanları sewmyrm bu programlar yüzünden sohbetin tadı tuzu kalmıyor.. bu arada ben _ferhat_ ucx eray kardeş..........................;)

skyorte

Üye
Isteyen alır istemeyen almaz sözü bu programların hangi amaca hizmet ettiğinin açık göstergesidir.Bu denli kaliteli bir forum un da buna alet edilmesi malesef üzücü.Nefret ise bu programları yazan ve yayinlayanlara karşı yetersiz kalıyor.

blacqara

Üye
5730 da Calısırmı bu :D

volkiew

volkiew

Üye
ekin tarih oldugu bi devirde, redkit bunu niye paylastı acaba, gidin bakn seri , vuruş, kod kaldımı... :D volkiew

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu programlar öyle xtgem bir siteden alınıp sadece adı değiştirilmiş yayınlanmış bi program değil.!
Programlar TÜRKÇE'dir ve hiç bir xtgem sitesinde bulunmaz.
Bu programları sevmiyorsaniz ve yayınlayanlardan nefret ediyorsanız şikayet edeceğiniz yer burası değil (NIMBUZZ yönetimidir)!.

Ayrıca Nimbuzz istese her türlü programı etkisiz hale getire bilir ama bunu yapmak Nimbuzz un işine de gelmiyordur.. :D

ucx

ucx

Üye

sana katlıyorum eray az serı atmadım sana hatrlysan.. bende bu gibi programları yaynlayanları sewmyrm bu programlar yüzünden sohbetin tadı tuzu kalmıyor.. bu arada ben _ferhat_ ucx eray kardeş..........................;)

Hatırladım seni.

kendal_47

kendal_47

Üye
Eline sağlık

Aynen katılıyorum herkese gerçekten böyle programlar yüzünden nimbuzun tadı kalmadı adam gibi muhabbet edemiyoruz

Aynen katılıyorum herkese gerçekten böyle programlar yüzünden nimbuzun tadı kalmadı adam gibi muhabbet edemiyoruz

wersage

wersage

Üye
Adim şu seri ekçi kişileri engelle program paylaşmakla suç işliyorsunuz.bu kişiler bir numaralı seri ekçidir utanmadan buraya koymuşlar bunların yüzünden herkez terk etti

Arkadaşlar seri ek yiyenler nickinizi al tre uzun yapın seri ek gelmez örnek: _______________________wersage________________________

wersage benim nick ekleyin yardımcı olurum arkadaslar

ayisko

Üye
5800 da da calısmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt