Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nimbuzz sohbet programı için araç gereçler kısaca (seri flood programları)
Eklenmiş Dosya (lar) |
Download, indir, yükle
Nimbuzz sohbet programı
için araç gereçler kısaca (seri
flood programları) Killer_pradator_2010_REDKIT_YAPİM_.jar
(682.6 KB (Kilobyte), 264x kez
indirildi)
kıller_pradator_redkıt_2010_
(1000lik).jar (663.5 KB
(Kilobyte), 214x kez indirildi)
zgrturk
Üye
denıycem indirdim paylaşım için teşekkür maxi cep ailesi farkı...
ॐOsMaN
Üye
Rica ederim iyi kullanımlar
gardiyan52
Üye
n95 8gb de açılmadı!
ॐOsMaN
Üye
Her telefonda çalışmadığni biliyorm ama hangileri olduğunu deneyerek öğreniriz. Çalışmamasında elimden gelen bi şey yok size symbian programları kullanmanızı önerirm
batuone
Üye
saol
ॐOsMaN
Üye
iyi eglenceler
kendal_47
Üye
çok yalnış bu programlar yüzünden nimbuzzun tadı kalmadı sizin bu yayınladığınız programlarla insanlar rahatsız ediliyor yapılış amacı bu heralde buna kimse itiraz edemez dün 600 tane seri ek yedim iki saat onları silmekle uğraştım
ॐOsMaN
Üye
yalan söylüyorsun seri kaldırıldı artık çalışmıyor
fedai_cengiz
Üye
seri ek kaldırıldı fakat 1-2 üye buzz da şuan pc üzerinde çalışan bir program sayesinde 20 farklı nick giriyor programa şşifrelerini yazıyor topluca gönderiyor yani 600 ek atabiliyor adam program sayesinde hepsi farklı nicklerde geliyor karabasandan sevgilerle
heee bu arada hala var acık yanii seri henuz kaldırılmadı
generalim DEN SEVGİLERLE
ॐOsMaN
Üye
general wap uzerinde atıyorlar ama sadece odalara
seven yürek
Üye
Seri ek asla kalkmaz nimbuz onu asla kaldıramaz..Aynı üyenin atışını engelledi ama farklı nicklerden çoklu atılımı engelleyemez 4yıldır buzdayim ve hala buz çaresiz :-D