Samsung Star Wifi(sgh5233w) herşeyi denedim video izlenmiyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsalih

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi(sgh5233w) herşeyi denedim video izlenmiyor :S
Telefonu alalı 2 ay oldu ve ben de aldığımdan beri her siteyi her forumu aradım hepsinde aynı şeyler söyleniyo bir sürü program indirdim herşeyi yaptım bi türlü youtubedan metacafeden video izleyemedim Bolt indirdim olmadı dns ayarlarını yazılanlar gibi yaptım Vtap indirdim arada bir video hariç hiç video izlenmyo. Aslında benim amacım facebookdan falan video izlemekti ama flash player 9 istiyo. Daha başka ne yapmalıyım lütfen söyleyin :D şimdiden teşekkürleeer.

M3L!H

M3L!H

Üye
Skyfire diye bir program var. Fakat Symbian ve WM'ler için. Senin telefonun java tabanlı olduğundan, sisteme gömülü olarak orjinal web tarayıcısyla geliyor. Kısacası Star için yapabileceğin bir şey kalmıyor..

hsalih

Üye
    Konu Sahibi
aynen skyfire i de denedim

M3L!H

M3L!H

Üye
Zaten Skyfire Symbian ve Windows Mobile/Phone uygulaması. Javalar için böyle bir seçenek yok. Dolayısı ile kullanman mümkün değil.. Bence Star yerine keşke 5800 alsaydın. Video gibi sorunlarını çözebilirdin. :oke:

hsalih

Üye
    Konu Sahibi
Keşke almadan önce bi forumları okusaydım diyorum şimdide ama ilerde ben teli değiştirene kadar inşallah bi çözüm bulunur

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
bolt browser ile video izleniyor.youtube a giriyorsun videoyu tıklıyorsun ilk önce video ayarlarını soruyor onları seçiyorsun.sonra videoyu download ediyor telefona.dosyalarımdan videolarıma girip izliyorsun ancak bu şekilde..

hsalih

Üye
    Konu Sahibi
skyfire denedim derken yüklemeyi denedim. Bir yerde yazıyordu heralde bu forumdaydı indirdim yüklenmedi :D senin de dediğin gibi

--------------- Ekleme ---------------

bolt browser ile video izleniyor.youtube a giriyorsun videoyu tıklıyorsun ilk önce video ayarlarını soruyor onları seçiyorsun.sonra videoyu download ediyor telefona.dosyalarımdan videolarıma girip izliyorsun ancak bu şekilde..

tşekkürler ama ben indirmeden izlemek istediğim için böyle uğraşıyorum

Ben kafaya taktım bulmadan vazgeçmiycem xD

Zaten Skyfire Symbian ve Windows Mobile/Phone uygulaması. Javalar için böyle bir seçenek yok. Dolayısı ile kullanman mümkün değil.. Bence Star yerine keşke 5800 alsaydın. Video gibi sorunlarını çözebilirdin. :oke:
Peki bu 5800 da wifi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt