crazyjack
Üye
devrimci çocuk siyami
ya arkadaşlar ben bu çarşamba günü okulda ders falan işlenmediğinden makara için okula gittim işte neyse sırada otururken bizim kızlar geldi naber napıosun muhabbeti yaptılar sonra bunların içinde en seksi ve en güzel olanı serap hadi şişe çevirmece oynayalım dedi bende bizim tayfayı çağırdım işte yalçın tugay falanda geldiler işte serap bi çevirdi şişenin cevap tarafı bana geldi sonra serap sınıfa bu sene gelen garip bi çocuk vardı adı siyami hem sene boyunca hiç kimseyle beri konuşmamıştı hemde babası aşırı fanatik devrimci bi adamdı babasından kapmış olacakki oda devrimciydi git onun kulağına dilini sok dedi sonra yalçında puhahha diye yarıldı bende utana sıkıla oyun bu yapıcaz artık diye siyamının yanına gittim siyami salağı kendi kendine yazı tura oynuodu naber siyami dedim sonra yalçında ovvv ben bu lafın altında kalmazdım diye siyamiyi gaza getirdi sonra siyami ilk defa ayağa kalktı ve sen benim anamamı küfredion lannn diye sınıfı birbirine kattı bende o devrimci diye sinirini bozmak için hadi len ampulcü puahahhaha diyerek yerlere yattım artık amacıma ulaşmıştım siyami mosmor olmuştu sınıfın kızları bütün derslerde yanıma oturup beni öpüp kokladılar neyse çıkışta yalçınlarla laflayarak giderken kapıya bi baktım çocuk babasıyla kapıda ekmek bıçağıyla bekliodu bende diğer tarafın demirlerinden atladım off ya bugunde facebookuma mesaj bırakmış bu işin yarınıda var seni doğrayacam demiş mahalledekilerde bakkalda elektro shok cihazı satılıo hem babasının hemde kendisinin hayalarına shok verelim diolar ama ben şiddet yanlısı değilim ne yapmam lazım arkadaşlar yardım edin kaç gündür hiç dışarı çıkmadm off
Ama bu yazdığın şeyin içeriğini pek beğenmedim.
koptum gidiyom ben...