5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

omerozel34

omerozel34

Üye
Denedim şuan için sorunsuz çok teşekkür ederim. Bir sorum olucak ev ekranındaki take photo bölümünü nasıl kapatabilirim?

Edit: Tamam nasıl kaldıracağımızı buldum. Ekran üzerine basılı tutup bekleyince istediğimiz şeyin yerini değiştirip kaldırabiliyoruz. Gerçekten çok güzel çalışma olmuş emeğin için tekrar teşekkürler

lord_kanka

lord_kanka

Üye
dostum rompachde aktif ettidiyorum teli aç kapa yapınca yeşil yer mavi oluyor tekrar o neden olabilir?

cd99

Üye
ellerine saglık yükledim güzel olmuş fakat page ev ekranı temasının al menüsü yok neden olabilir acaba orası seffa gözüküyor

omerozel34

omerozel34

Üye
dostum rompachde aktif ettidiyorum teli aç kapa yapınca yeşil yer mavi oluyor tekrar o neden olabilir?

Yeşil yaptığın seçenekleri auto olarak ayarla o zaman yeşile dönmüyor ben denedim oldu

umuttsafak

Üye
arkadaşlar yeni fw yi bu sabahtan beri kullanıyorum kullandıgım tum üroları yukledim mukemmel performans. Daha bi keyif alıyorum kullanırken. Şu ana kadar tek bir sorun yaşadım . Nimbuzz yeni uyelik alırken baglanamıyor ama uye girişi yapmaya çalıştıgımda gecersiz kullanıcı adı ve şifre diyor. Yani kullanıcı adımı ve şifremi hatırlayabilirsem belliki sorunsuz problemsiz kullncm . Birisi benim için cep telefonundaki nimbuzzdan yeni bir kullanıcı adı ve şifre alıp [email protected] a mail atarsa hiç problemim kalmayacak. Şimdiden teşekkür ederim. Ve son olarak hocam bu kadar iyi olmasını beklemiyordum fw nin :)

--------------- Ekleme ---------------

ellerine saglık yükledim güzel olmuş fakat page ev ekranı temasının al menüsü yok neden olabilir acaba orası seffa gözüküyor

Bende ilk sabah kullandıgımda aynı sorunu yasadım. Dogru yukleymemekten kaynaklanıyor sanırım. Verilen rapid linkindeki fw yi yukler bununla flaşlarsan hiçbir problemin kalmaz :)

cd99

Üye
rapiddekilinkten yaptım zaten olmadı ev ekranlarını alt menüleri yok page olanın

umuttsafak

Üye
rapiddekilinkten yaptım zaten olmadı ev ekranlarını alt menüleri yok page olanın

Anladım ama bende şu an öyle bit problemim yok. İlk yüklediğimde olmuştu öyle çözdüm yardımım dokunur diye yazdım ama yeniden flasla o zamn...

--------------- Ekleme ---------------

Birisi bana nimbuzz şifersi yollasın lütfen :)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
7610cu söledimya bi alt sabit konuya bak v40 hackleme adında yazıo orda nasil yapcagin.

skyfire sorunu çözüldügünde biyere yazarmısın takipteyim:)

yubi90

Üye
deniyecem fakat resimler görünmüyor yenileyebilir misiniz yada bi açıklama yazarsanız sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
7610cu söledimya bi alt sabit konuya bak v40 hackleme adında yazıo orda nasil yapcagin.

skyfire sorunu çözüldügünde biyere yazarmısın takipteyim:)
Çözdüm bile babacım ekte en altta 5800 modifiye rofs2 var 2 part halinde onu indir teka flashla.

ttnn

Üye
çok teşekkür ederim @n!wa+*R arkadaş gerçekten daily mobile in modifikasyonlarından çok çok daha iyi olmuş eline sağlık

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim @n!wa+*R arkadaş gerçekten daily mobile in modifikasyonlarından çok çok daha iyi olmuş eline sağlık
Teşekkürler dostum.

Onlar FW mod için bile ayrı bölüm bile açmışlar yabancılar bizden ilerdeler bu işte ama bende elimden gelen bütün marifeti gösterdim işte :)

bild

bild

Üye
arkadaşlar @n!wa+*R sordum ama
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
hatası başka neden verir acaba

emretwoolf

emretwoolf

Üye
teşekkür ettim indiriyorum şuan. ne yalan sölim eline sağlık:D

Hiç kimse,
affettiği zaman olduğu kadar yükselemez
goethe

fatih82

fatih82

Üye
yine eline sağlık binbaşım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ettim indiriyorum şuan. ne yalan sölim eline sağlık:D

Hiç kimse,
affettiği zaman olduğu kadar yükselemez
goethe
Teşekkür ederim emetwoolf fakat bi yanlışın oldu sana yazdığım gibi mod için bazı dosyala vadır ve bu işi bilenler de o dosyaları kullanır.Bu cümleler gayet iyi anlatıyor.
yine eline sağlık binbaşım
Special Mod'mu kullanıyosun sence Professioanal Mod'a geçme zamanı gelmedimi ?:oke:

Dene bakalım.Sağolasın:evet:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
flash 4 koymusssun modifiyeyi yükledikten sonra internetteki videolar acılıyormu?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Denedim orjnal Web browser ile ama hayır açmıyor.

tlp

tlp

Üye
arkadaşlar @n!wa+*R sordum ama
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
hatası başka neden verir acaba

arkadasım o hata degıl
Press Power Now ! "yani açma-kapama tusuna bas"

bu mesajı gordugun an acma-kapama tusuna bır defa basıcaksın (basılı tutmucaksın)
sonra fw atmaya baslıcak

bild

bild

Üye
arkadasım o hata degıl
Press Power Now ! "yani açma-kapama tusuna bas"

bu mesajı gordugun an acma-kapama tusuna bır defa basıcaksın (basılı tutmucaksın)
sonra fw atmaya baslıcak

kaç kere denedim inan ama olmuyor bir türlü

Üst Alt