5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

tlp

tlp

Üye
arkadaşlar olayı çözdüm yav :)

Şimdi navifirmden indidiğiniz dosyaları hanı "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356" klasorune atıyoruz ya , daha sonra @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs2 ve rofs3 dosyalarını ındırıp bu klasore atmamız gerekıyor...
işte burda kucuk bır ayarlama yapmamız gerekıyor

@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3" ısmınde
navifirmden indirdiğimiz ise "RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3" ısmınde..

yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmek...

yani:

"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3"
"RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3"

yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..

İsterseniz aşağıdaki linkten indirip dosyaları direk dizine atabilirsiniz...

tekrardan tesekkurler @n!wa+*R

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Şimdi navifirmden indidiğiniz dosyaları hanı "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356" klasorune atıyoruz ya , daha sonra @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs2 ve rofs3 dosyalarını ındırıp bu klasore atmamız gerekıyor...

@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3" ısmınde

yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmeniz gerekicek.

yani:

yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..

Ne demeye çalıştığını tam olarak anlamış değilim :d:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim mi ;)

uzatmıcaktim ama genede sölim piratedin acilis ekrani:D kimi kandiriyon
Anlamıyacağını biliyordum,anlatma hareketinde de bulunmayacam.

--------------- Ekleme ---------------

yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmeniz gerekicek.

yani:

O şekilde yapabildin mi?

Sağlıklı olmadı ise öyle bu linkten çıkan dosyaları direk o klasörlere at eski ne varsa sil bu linteki her şeyi at içine ve Flash at.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yaaaaa ben bu fw yi şimdi yapardımda ... Benim usb kablosu başka bir yerde kaldı yaa ... :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher+ de eklermisin dostum hafıza kartıyla gitti :S

Adamımsın ve muhteşemsin arkadaşım ... Seni tebrik ediyorum ve teşekkürü zaten ve zaten hak ediyorsun .. (: Kardeşim saol süper bir paylaşım ve fw cidden teşekkürler :D Ama bişey varki ben dayımın dükkanındayım clubte laıptop ta yani bunu hemen yapabilirmiyim henüz bilmiyorum :S Zamanım olursa hızlı hızlı yapmaya başlicam .. Tekrar teşekkürler :)
Sağolasın,bakarız..
Elinde çalışan Rompatcher+ olan arkadaş ekleyebilirmi benimki hata veriyor?
Dostum ne Rom'u zaten o Z de kurulu sen asla kuramazsın ne hatası veriyor?

öncelikle ellerine saglık bir resimli anlatım koyarsan cok sevınırım ve hangi dosyaları hangısıyle yükliyecegiz lütfen yardımcı olurmusun

orjinal fontlu yazılım yuklemeye calıstım ama ram blow falan yok yanı hıcbır program yok bana yardımcı olursan sevınırım win7 teması gelmedı hangi dosyaları şndircem ve nasıl yükliyecegim resimli anlatım koyarsan çok sevinirim
bu linktekini indir ve direk o klasörlere at öncden içinden olan her şeyi sil sadece bu zip'in içindekini at

@n!wa+*R

slm kardesım nasılsın baklaım baktım baya bı guzl sısteme benzıyor deneyecem bu aksam sımdıden tsk
A.s baba dene takıldığın yer olursa yardımcı olurum.:oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yaaaaa şimdi yapıcaktım ama usb kablomu yanıma bırakmadan çıkmış gitmiş annem :S Offf offff zaten şimdiki modifiye fw den kurtulmak istiyordum .. Buna tamı tamına neredeyse benim aradığım şekil yaaa .. :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet,usb yok ise unut yani hiç düşünme..

tlp

tlp

Üye

anlayana sıvrısınek saz anlamayana bulent ersoyun orkestrası az ;)

bu arada dedıgım yontemle hallettım dostum

Anlamıyacağını biliyordum,anlatma hareketinde de bulunmayacam.

O şekilde yapabildin mi?

Sağlıklı olmadı ise öyle bu linkten çıkan dosyaları direk o klasörlere at eski ne varsa sil bu linteki her şeyi at içine ve Flash at.

senın vermıs oldugun rofs2 ve rofs3 dosyalarının bırtanesınde ısım farklılıgı varmıs,onu farkettım..
navirifmden ındırdıgım guncelleme dosyalarındakı ile ismini aynı yapınca oldu.Diğer turlu jaf programı o dosyayı gormuyodu.o yuzden hem senın fw hem orj. guncelleme ıle karısıyodu :)

birde ev ekranında radyo kısayolu yıne yok,bunu ekleyemıyomusun ?
veya widge olarak ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yani hangi ev ekranında?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
syfire yüklenmiyor bu dahali bir bileşiktir diyor:S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet,şimdi denedim halbuki FW de kuuluda değil ama yinede hata veiyo bugün bakaım çaesine olmadı FW ye kurarım olur biter .

siberjackal

Üye
Neyi indirelim neyi yükleyelim hani daha önce başka bir yerden versiyon yüklememiş olsam neyse tamam eline sağlık güzel olmuştur ama nasıl yapılacağını anlatmadan ben nasıl yükleyebilirim ki bir sürü dosya var neyi nereye kopyalayacağım...

emretwoolf

emretwoolf

Üye
var kardeşim bi alt konuda sabitlerde v40 yükleme anlatımında bakabilirsin.

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

mert_1047

mert_1047

Üye
Emeğine Sağlık Henüz Kurmadım Ama Bu Kadar Anlattığınıza Göre Elbet Güzeldir

Çünkü Telefonumu Dün Suatkah Adlı Üyenin Fwsiyle Hackledim Biraz Onla Kullanayım.

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
eline sağlık kaedeşim çok sağol

yaptım çok güzel çalışıyor

7610ncu

7610ncu

Üye
tmm güzelde biz bunu nasıl kuracagız dedigin bütün dosyaları indirdim Launch Jaf programını kurdum bilgisayarda acılmıyor hata veriyor.bi önceki versiyonda anlattıgın gibi nasıl kurulacagını resimle göstersen.öyle bekliyoruz

Üst Alt