5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler eline sağlık

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

erkanaydin61

Üye
ellerine sağlık arkadaşım .sorunumu çözebilirsen sevinirim.yazılım yüklemede problem yok fakat rompacher wın7 teması ramblow gibi uygulamalar yok alette tema efektleri normal anlatılan gibi yoksa yükleme esnasında hafıza kartı çıkartılmalımı teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler arkadaşım rompacher ve bazı bahsi geçen uygulamalar neden yüklenmedi hafıza kartı takılı olması ile alakası varmıdır sağol...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sorunuzun cevabı ana sayfada Sıkça sorulan sorular bölmünde yer almaktadır.

dreamover

dreamover

Üye
@n!wa+*R kardeşim benim sorunuma çözüm bulabilirsen sevinirim nerde hata yapıyorum anlamadım şu j.a.f programı nı bı turlu halledemedım dedıgın forumda ki denilen herseyi de yaptım ama bi başaralı bir sonuç alamadım :S bi once ki mesajımda da aldıgım hatayı yazmısdım ılgılenırsen sevınırım

bende böyle bir problem var bunu nasıl çözebilirim kafayı yicem kardeşim birde emulatör den acarken EROR: BOX NOT İNSTALLED diye nasıl çözebilirim yardımcı olurmusun :(:(:(:(

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R kardeşim benim sorunuma çözüm bulabilirsen sevinirim nerde hata yapıyorum anlamadım şu j.a.f programı nı bı turlu halledemedım dedıgın forumda ki denilen herseyi de yaptım ama bi başaralı bir sonuç alamadım :S bi once ki mesajımda da aldıgım hatayı yazmısdım ılgılenırsen sevınırım

bende böyle bir problem var bunu nasıl çözebilirim kafayı yicem kardeşim birde emulatör den acarken EROR: BOX NOT İNSTALLED diye nasıl çözebilirim yardımcı olurmusun :(:(:(:(
"Box Not Installed" hatası normal her seferinde çıkması normal.

Jaf'da aldığın hataya gelince;

Biraz çözdüysen telefonu arıyor fakat bulamıyor.Bunların nedenleri neler olabilir;

*Tel pc suite ile Pc ye tanıtılmalı

*Şarjımız %70'e eşdeğer olmalı.

*Tel kapalı olmalı.

*Power tuşuna tam zamanında basılmalı ve sadece 1 kere

Bunları kontrol edip tekrar işlem yapmaya çalış.

usulsuzcocuk

Üye
kardes bana sunların cevabını ver allah bın razı gelee
sımdı bız navıfırm ıle orjınal fw ındırdık sonra bunları hangı klasore atıyoz ayrıca
cprogramfıles boyle bıse duydum ama oklasorun ısmını kabul etmıyo aralarındakı karekterlerı sılıyo vede ındırdıgımız dosyalar 104 mb tel hafızasına kurulmuyor

abı lutfen cevap ver bu kounları az cok bılrım ama kfam karıstı nolur

OğuzcanAbi

Üye
saol

usulsuzcocuk

Üye
kardes benı cevabıda veırmısın

sımdı bız navıfırm ıle orjınal fw ındırdık sonra bunları hangı klasore atıyoz ayrıca
cprogramfıles boyle bıse duydum ama oklasorun ısmını kabul etmıyo aralarındakı karekterlerı sılıyo vede ındırdıgımız dosyalar 104 mb tel hafızasına kurulmuyor

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardes benı cevabıda veırmısın

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

C:\Proğram Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
bu klasörlere atılacak yoksa bu dizin sen aç.

usulsuzcocuk

Üye
pekı bunlar hafıza kartınamı atılıcak cunku tele sıgmıyo bunuda cevapla saolasın

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
pekı bunlar hafıza kartınamı atılıcak cunku tele sıgmıyo bunuda cevapla saolasın
Dostum ne hafıza kartı şaka mı yapıyorsun sistem yüklüyorsun indirdiklerini o klasör dizinine at ve Flash işlemini yap bu kadar.

usulsuzcocuk

Üye
Dostum ne hafıza kartı şaka mı yapıyorsun sistem yüklüyorsun indirdiklerini o klasör dizinine at ve Flash işlemini yap bu kadar.
yok dedıgım su kardes hafıza kartına dedııgınk lasorlere atayım orası tama deıdgım su bunlar toplamda 104 mb orjınal navıfırm dosyaları bunlar telefon hafızasına sıgmıyo nasıl yapıcaz

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sen konu hakkında hiç bir şey bilmiyorsunki..Biraz araştır.

usulsuzcocuk

Üye
cevabı ver yeter kardes napayım sen yardımcı ol bılelım bız yenıyız tel hafzasınamı kart hafzasınamı bunu soyle yeter

SuCh

Üye
cevabı ver yeter kardes napayım sen yardımcı ol bılelım bız yenıyız tel hafzasınamı kart hafzasınamı bunu soyle yeter

Aradaşın ne telefon hafızasına e de krt hafızasına. bilgisayarda gerekli yere kaydedeceksin. Gerekli yer neresi diye sorma adece bu forumda bir sürü yerde nasıl yapıldığı dosyların nereye kaydedileceği adım adım yazıyor. İlk önce onlara baksan soru sorma ihtiyacı bile duymayacaksın.

usulsuzcocuk

Üye
hmm bılgısayara bu dosyaları kaydecegız oylemı kardes

Üst Alt