5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

berkan216

Üye
İnan saat 5'de bitti düşün sabah 5 de :D

WALLA SUPERSIN BENIM DUN DEDIGIM VARDI YA MENU ILE ILGILI ODA VAR SUPERR:heyo::heyo:
GECE 2.30 DA KALKTIM BAKTIM YOKTU DAHA BU KADAR EMEGE VARYA BILMIYORUM SANA MOD'LUK FALAN VERMELERI LAZIM SENIN SAYENE COK FAZLA GIREN OLDUGUNDAN EMINIM KARDESIM:oke::yuru

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
WALLA SUPERSIN BENIM DUN DEDIGIM VARDI YA MENU ILE ILGILI ODA VAR SUPERR:heyo::heyo:
GECE 2.30 DA KALKTIM BAKTIM YOKTU DAHA BU KADAR EMEGE VARYA BILMIYORUM SANA MOD'LUK FALAN VERMELERI LAZIM SENIN SAYENE COK FAZLA GIREN OLDUGUNDAN EMINIM KARDESIM:oke::yuru
:sarıl:

gtals

gtals

Üye
durum gördüğün gibi beceremedim bir el atsan

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Baba tamam ama hiç okumamışsınki sadece 3 dosya ile bu iş olur mu?

Bu linkten çıkan bütün dosyaları o klasöre at değiştirlsin mi derse evet Flash at iş bitmiştir.

meymenetli

Üye
eline sağlık kardesim. bu alemde teksin o bir gercek.. :oke:

gtals

gtals

Üye
saol bu upload ı az önce benim için yaptın sanırım teşekkür ederim :sarıl::sarıl:

emretwoolf

emretwoolf

Üye
iyi bir araştırma yapmışsın. ben sölemiştim zaten yabancılardan alında çevirin diye(pirated teki versiyondan:D).

sonuçta senin çalışman çok teşekkür ederim.bugün kurcam.

yalnız tek bişey varki 5800da kilitlerken titremeyi neden kapatıyorsunki o teli 5800XM yapan en süper özellik:P

--------------- Ekleme ---------------

...

gtals

gtals

Üye
biliyorum yeter artık diyorsun ama burda ne yapmalıyım

Uploaded with

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
iyi bir araştırma yapmışsın. ben sölemiştim zaten yabancılardan alında çevirin diye(pirated teki versiyondan:D).

sonuçta senin çalışman çok teşekkür ederim.bugün kurcam.

yalnız tek bişey varki 5800da kilitlerken titremeyi neden kapatıyorsunki o teli 5800XM yapan en süper özellik:P

...
Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim mi ;)

Titreşim şarjı öldüren en sakıncalı şey..

biliyorum yeter artık diyorsun ama burda ne yapmalıyım

Uploaded with
Telefonunun Power tuşuna bir kere basacksın ve telefonunun öncden Pc ye tanıtılmış olması şart Pc suit ile

cd99

Üye
öncelikle ellerine saglık bir resimli anlatım koyarsan cok sevınırım ve hangi dosyaları hangısıyle yükliyecegiz lütfen yardımcı olurmusun

orjinal fontlu yazılım yuklemeye calıstım ama ram blow falan yok yanı hıcbır program yok bana yardımcı olursan sevınırım win7 teması gelmedı hangi dosyaları şndircem ve nasıl yükliyecegim resimli anlatım koyarsan çok sevinirim

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

@n!wa+*R

slm kardesım nasılsın baklaım baktım baya bı guzl sısteme benzıyor deneyecem bu aksam sımdıden tsk

tlp

tlp

Üye
orjinal fontlu yazılım yuklemeye calıstım ama ram blow falan yok yanı hıcbır program yok bana yardımcı olursan sevınırım win7 teması gelmedı hangi dosyaları şndircem ve nasıl yükliyecegim resimli anlatım koyarsan çok sevinirim

valla @n!wa+*R guzel kardesım aynı sekılde bendede bu oldu.

hem orj. fontlusunu hem fw fontlusunu attım tlf na ama sadece ana ekranda vodafone programı calıstı o kadar,gerıye kalan programlar yok..
v50 hack dosyasını attıgım zamanda eskısı cıkıyo , sankı bı cakısma var..
eskı ıle yenısı karısıyo olabılırmı ???

dosyaları tek bır parca (rar) yapıp tekrardan yuklesen zahmet olmaz umarım...
hanı kurmak ısteyen arkadaslara daha da yardımcı olacaktır.

rof2 ve 3 dosyalarını ındırıp atılması gereken dızıne atıyorum burası tamam (tlf da atıyorum ama fw nın hepsı yok)
v50 hack dosyasınıda atıcakmıyım aynı klasore (uzerıne yazılsınmı dıyo evet deyınce eskı fw yı yukluyo ve yenısıyle karısıyo)...

suanda tekrar denıyorum.
Navifirm den v50 guncelleme dosyalarını ındırıp oyle denıycem tekrardan...
olursa yazarım...

emretwoolf

emretwoolf

Üye
Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim mi ;)

uzatmıcaktim ama genede sölim piratedin acilis ekrani:D kimi kandiriyon

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Rompatcher+ de eklermisin dostum hafıza kartıyla gitti :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Adamımsın ve muhteşemsin arkadaşım ... Seni tebrik ediyorum ve teşekkürü zaten ve zaten hak ediyorsun .. (: Kardeşim saol süper bir paylaşım ve fw cidden teşekkürler :D Ama bişey varki ben dayımın dükkanındayım clubte laıptop ta yani bunu hemen yapabilirmiyim henüz bilmiyorum :S Zamanım olursa hızlı hızlı yapmaya başlicam .. Tekrar teşekkürler :)

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Elinde çalışan Rompatcher+ olan arkadaş ekleyebilirmi benimki hata veriyor?

Üst Alt