5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

umuttsafak

Üye
Hocam ne yenilikler yaptın bari onu yazsaydın merak kötü şey biliyorsun :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne yenilikler yaptın bari onu yazsaydın merak kötü şey biliyorsun :)
Olsun merak edin :D
Ama hadi merakınızı az da olsa gidereyim..
Tam 8 tane ev ekranı teması var yeni güncellemede.

umuttsafak

Üye
Hocam yabancı bi siteden 8 ev ekranı teması olan bir fw yükledim çok kötü ya en başta tel kafayı yiyor o yüzden senin fw yi bekliyorum seninkini silince çok pişman oldum :(

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Onu bilmiyorum ama bu FW de tabiiki öyle bir şey yok hepsi gayet iyi çalışyır.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
"Arkadaşlar yeni FW yok ben öyle şakasına yazdım."
Desem heralde burdaki herkes bana linç girişimi için sıraya girer:ehe:ehe

gtals

gtals

Üye
ogm ve jaf emülatör vermişsin hangisini kullanıcam????

berkan216

Üye
"Arkadaşlar yeni FW yok ben öyle şakasına yazdım."
Desem heralde burdaki herkes bana linç girişimi için sıraya girer:ehe:ehe

WALLA MILLETI BILMEM AMA BEN SAGLAM LAF EDERDIM SANA KARDESIM :kop::kop:

tlp

tlp

Üye
daha gelmedımı yav

umuttsafak

Üye
Hayırlısı bakalım dünden beri tuttuğum nöbet bu akşam bitecek diye umuyorum bitsin artık yawww

TPLay

TPLay

Üye
@n!wa+*R önceki mesajında firmware ile ilgili bir sorun olduğunu söylemişsin.Nerede sorun yaşadığını söylersen yardımcı olabilirim.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Profiline yazdım.

TPLay

TPLay

Üye
50 Msj altı oldğum için Ö.M gönderemiyorum da.eğer java'yı da CFW içine eklediysen dediğin yerde sorun yaşanmasına sebep oluyor.İstersen MSN ver.oraya geleyim.

Ekleme- çıkmak zorundayım.2 saat kadar sonra geleceğim.

berkan216

Üye
50 Msj altı oldğum için Ö.M gönderemiyorum da.eğer java'yı da CFW içine eklediysen dediğin yerde sorun yaşanmasına sebep oluyor.İstersen MSN ver.oraya geleyim.

benıde alın aranızaaaa bendee yapayımm bırseyleRR:aha::aha::aha:

gtals

gtals

Üye
bide part1 part2 demişsin ikisini aynı klasöre atıyorum ikiside ayrı ayrı çıkıp değiştirilsnmi diye soruyor ?????

berkan216

Üye
bide part1 part2 demişsin ikisini aynı klasöre atıyorum ikiside ayrı ayrı çıkıp değiştirilsnmi diye soruyor ?????

GUZEL ARKADSIN SEN DAHA ZIP I CIKARTAMIYORSUN KI TLF FLASH ATACAKSIN ATMA BENDE SANA TAVSIYE ELINDE KALIR TLF BAK.. BEN YINEDE SOYLIYIM SANA PART 1VE PART2 AYNI YERDEYKEN PART1 YAZAN VARYA ONA SAG TIKLA BURAYA CIKART DE PART 2 YE BIRSEY YAPMA OK...:bye2:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
GUZEL ARKADSIN SEN DAHA ZIP I CIKARTAMIYORSUN KI TLF FLASH ATACAKSIN ATMA BENDE SANA TAVSIYE ELINDE KALIR TLF BAK.. BEN YINEDE SOYLIYIM SANA PART 1VE PART2 AYNI YERDEYKEN PART1 YAZAN VARYA ONA SAG TIKLA BURAYA CIKART DE PART 2 YE BIRSEY YAPMA OK...:bye2:
90 kişinin teşekkür ettiği 60 sayfa yorum sayfasının olduğu 100 küsür kişinin kullanığı sırf sen yapamadın diye neden böyle bir konuya çamur atma eylemini gerçekleştiriyorsun anlamadım.Ben günde kendi telime 20 kere Flash atıyorum ama daha elimde kalamadı..:islik

Madem işi bilmiyorsun e o zman konuşmada ne dersin?:pro:

lord_kanka

lord_kanka

Üye
@n!wa+*R dostum beklediğimize değer inş :) birde normal yazı fontunun üzerine yapsan isteyen arkadaşlara font alternatifi yapsan daha iyi olmaz mı?

Üst Alt