5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Zaten eklenecek hem orjinal yazı fontu hemde değişmiş yazı fontu ile konu düzenlemeye geçiyorum şimdi.

umuttsafak

Üye
Ya arkadaş kimse fw ye sorun uydurmasın şu an mevcut en güncel sürümü için iki gün bekledim o kadar beğendim düşünün artık. Beklediğim süre içerisinde onca fw kurdum kaldırdım hiçbiri bu adamın yaptığının yanından geçemedi. Adam en iyisini yapıyor işte. Eleştiride nitelikli olmalı.

berkan216

Üye
90 kişinin teşekkür ettiği 60 sayfa yorum sayfasının olduğu 100 küsür kişinin kullanığı sırf sen yapamadın diye neden böyle bir konuya çamur atma eylemini gerçekleştiriyorsun anlamadım.Ben günde kendi telime 20 kere Flash atıyorum ama daha elimde kalamadı..:islik

Madem işi bilmiyorsun e o zman konuşmada ne dersin?:pro:

PARDON DA SANA CAMUR ATTIGIMI DUSUNMENI GEREKTIREN BIR YAZI YAZDIGIMI SANMIYORUM SEN GERGINSIN BIRAZ SANIRIM :oke:
ARKADAS DAHA PART OLAYINI BILMIYOR TLF FLASH ATMAYA CALISIYOR BEN ONA YORUM YAPMISIM SEN NELER DIYORSUN :ah:ah
YAPTIGIN SEYE YORUM YAPAN YOK EMEGINE SAYGI VERIYORUM HER ZAMAN SAYGILAR:op:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
PARDON DA SANA CAMUR ATTIGIMI DUSUNMENI GEREKTIREN BIR YAZI YAZDIGIMI SANMIYORUM SEN GERGINSIN BIRAZ SANIRIM :oke:
ARKADAS DAHA PART OLAYINI BILMIYOR TLF FLASH ATMAYA CALISIYOR BEN ONA YORUM YAPMISIM SEN NELER DIYORSUN :ah:ah
YAPTIGIN SEYE YORUM YAPAN YOK EMEGINE SAYGI VERIYORUM HER ZAMAN SAYGILAR:op:
Tele Flash atma elinde kalır benden söylmesi gibi bir yorum nasıl anlaşılır?

berkan216

Üye
Tele Flash atma elinde kalır benden söylmesi gibi bir yorum nasıl anlaşılır?
SANA DEGIL O YORUM PART 1 PART 2 OLAYINI YAZMIS COCUK ALINTI YAPMISIM BI BKSAN ANLICAN ZATEN DOSTUM OK RAR DAN DOSYA CIKARMAYI BILMIYOR DAHA TLFNA FLASH ATACAK AKIL ISIMI SENCE YORUM ONA :yuru

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır,benim tarafımdan olumsuz anlaşılmıştı şu an düzeldi.:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bitti,şu an resimler özellikler konuyu düzenlemedeyim.

berkan216

Üye
Bitti,şu an resimler özellikler konuyu düzenlemedeyim.

WAYY SUPERSIN BEKLIYORUM HEYECANLA
BI ARA MSN DE GORUSELIM 2 TANE DOSYA VAR BENDE COK HOS ONLARDAN BELKI BIRSEYLER CIKARABILIRSIN FW ICIN :oke:

--------------- Ekleme ---------------

daha atmamıssın kardesımm yaaa sallandın ıyıce :d:
saka yapıorum alınma haa:kop:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
WAYY SUPERSIN BEKLIYORUM HEYECANLA
BI ARA MSN DE GORUSELIM 2 TANE DOSYA VAR BENDE COK HOS ONLARDAN BELKI BIRSEYLER CIKARABILIRSIN FW ICIN :oke:

--------------- Ekleme ---------------

daha atmamıssın kardesımm yaaa sallandın ıyıce :d:
saka yapıorum alınma haa:kop:
Ne sallaması kardeşim keyfimden bekletmiyorum ben hiç kimseyi konuyu düzenliyoruz napi direk yükleyip bırakim mi?

berkan216

Üye
Ne sallaması kardeşim keyfimden bekletmiyorum ben hiç kimseyi konuyu düzenliyoruz napi direk yükleyip bırakim mi?

kardersım benım ozellıkle yazdım bak sakadan dıyorum dıye alınma dıye sen ıyı degılsın bugun mola ver bıraz kendıne dostumm:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardersım benım ozellıkle yazdım bak sakadan dıyorum dıye alınma dıye sen ıyı degılsın bugun mola ver bıraz kendıne dostumm:oke:
Hayır iyiyim ben yalnız böyle şeyler söylenecekse altına öyle not da düşülmez bunu unutma karşı taraf %80 olumsuz karşılayabilir.
Bilginize..

berkan216

Üye
TPLay ordamısın ???

tlp

tlp

Üye
@n!wa+*R , dostum hala bıtmedı mı yav ? amma ugrastın hee =)
FW nin içine Free-İsms,orangeHome Screen,BrightLight v.b. programları ekleyeblıyomusun , FW atınca otomatık kurulu gelse hanı ne guzel olur =)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:hoba:-----Bu yazımdan sonra yeni FW eklenmiş bulunuyor arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu ola :D---------:hoba:

umuttsafak

Üye
Şimdi yükledim tek kelime mükemmel. Artık bu fw nin üzerine kimse birşey demesin arkadaşlar. Böyle bir fw yaptığın için tebrikler. Ayrıca benim için bu kadar uğraşman bambaşka birşey onun içinde minnettarım. Bu yüklediğim son fw artık bundan ilerisi donanımdır. Daha ileri bir yazılım çok zor :) HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yükledim tek kelime mükemmel. Artık bu fw nin üzerine kimse birşey demesin arkadaşlar. Böyle bir fw yaptığın için tebrikler. Ayrıca benim için bu kadar uğraşman bambaşka birşey onun içinde minnettarım. Bu yüklediğim son fw artık bundan ilerisi donanımdır. Daha ileri bir yazılım çok zor :) HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
Yeni sürümü ilk kullanan ve yorumlayan kişi umut sağoalsın baba yorumun için sen kurcala iyi bi onu:eheHazine sandığı o:ehe

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Eline beline diline sağlık kardeş kurup bakalım şu esere :)

berkan216

Üye
sen yenı bırsey eklemısısn belllı soylemedın :) aksam olmasını uple cekıyorum kardesımm:oke:

Üst Alt