Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bu arada cayma bedelli kontratlar 15nisan 2010 tarihine kadar uzatılmıştır.konuyu açan arkdaş konu başlığını değiştirsin lütfen.

Fazla uzatmasa da dare eder , son bir şans vermiş. Başlık değiştirildi. :oke:

osnakli

osnakli

Üye
kampanya 30 haziran'a kadar uzatılmıştır.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
ben aveadan turkcele bugün geçtim tarifem ise bizbize heryöne kamu 150 dakika 15 tl. tarifesinde bu cayma bedellilerden de yararlanma imkanım varmı acaba bunlara geçelim derken normal 150 dk.lık tarifemizden de olmayalım

osnakli

osnakli

Üye
ben aveadan turkcele bugün geçtim tarifem ise bizbize heryöne kamu 150 dakika 15 tl. tarifesinde bu cayma bedellilerden de yararlanma imkanım varmı acaba bunlara geçelim derken normal 150 dk.lık tarifemizden de olmayalım
kardeş ben 4 hattun 3ünde cayma bedelliden 120dakikayı kaptım.ama vodadondan turkcell'e taşıdığım bi hat 28 ocaktan beri aktivasyon için bekliyor...ben bile niye aramadılar şaşaırmış durumdayım.çünkü 4 hat kendimin en az 10 hatda arkdaşlarıma yaptım hepsi ertesi gün saat 15:00da arandı.
ayrıca cayma bedel bi tarife değildir.siz hangi tarifedeyseniz o tarifenin bedavalarını kullanırsınız

sevenhey

Üye
Dün ilk kez başvuru yaptım heryöne 120 kazandım ilk seferde....

pampilo

Üye
Arkadaşlar kontrat sayısı sınırlı deniyor ama inanın başvuru yapan herkes dahil ediliyor. 10 aydır geçen yıl 2 faturalı hattımla yaptığım kontratların bitmesini bekliyorum. Size tavsiyem sakın olaki böyle kontratlarla 12 ayınızı ipotek altına almayın. Bu kontratlar yüzünden 10 aydır her türlü kazığı yememe rağmen Turkcell'den kurtulamadım.

dubblex

Üye
turkcell cayma bedellı 120 dk. tarıfesını secmıstım yanlıs paket secımı yuzunden yaralanamadım ve 1yıl boyunca oylece turkcellde kaldım
1yıl doldugu ıcın avea ya gectım ve dun turkcelın son faturası geldı 320tl turkcele gıttım ve tesadufebakın kı cayma bedellı tarıfemın bıtmesıne daha 4,5 ay varmıs ilginctır kı ben subatta baslıyorum agustosta bıtıyor
tum yasal haklarımı arayacagım ulasabıldıgım her yerde sıkıntımı anlatarak turkcelı kotuleyecegım baska kımsenın canı yanmasın

peacesen

peacesen

Üye
arkadaşlar sakın olaki kontrat yapmayın yalan söylemeyim ilk 8-9 ay sürekli dikkatli konuştum gerçi 15-20 tl arası geldi faturam çok sevindim gelmedigi ay bile oldu ama şuan faturam sabit 61tl geliyor telefon ettim neymiş kampanyayı degiştirmiler azıma geleni saydım ayrılırsanız 300 tl vermeniz lazım dediler dikkatli olun 12 kontrat degil TURKCELL le babanızla bile yapmayın ben kazıgı yedim sizden söylemesi

hakansant

Üye
cayma bedelli ben de kullanıyorum
2 hattımla 2.yılıma başladım,turkcell babamın şirketi değil,
hiçbir sorun yaşamadım,turkcell e çok duacıyım
ayda heryöne:120 dk+turkcellle 4 gün bedava konuşma
şuan 3 aylık faturam 3.5 tl gelmiş,ister inanın ister inanmayın
sadece uyanık olmak gerekiyor.

--------------- Ekleme ---------------

osnakli
hala aranmayı bekliyor musun?
sorunun devam ediyorsa cevap yaz benim yaptığım işlemi (% 100 çözümlü) paylaşayım senle.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
cayma bedelli ben de kullanıyorum
2 hattımla 2.yılıma başladım,turkcell babamın şirketi değil,
hiçbir sorun yaşamadım,turkcell e çok duacıyım
ayda heryöne:120 dk+turkcellle 4 gün bedava konuşma
şuan 3 aylık faturam 3.5 tl gelmiş,ister inanın ister inanmayın
sadece uyanık olmak gerekiyor.

--------------- Ekleme ---------------

osnakli
sorunun devam ediyorsa cevap yaz benim yaptığım işlemi (% 100 çözümlü) paylaşayım senle.
Zaten belli birşey, bende konuşmaya ücret ödemiyorum.

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Babamda Var dı Böle Bi Kampanya Galba , Teşekkürler :oke:

osnakli

osnakli

Üye
osnakli
kardeş aktivasyon için hala bekliyorum.açıkçası bi umudumda kalmadı:)

aytekmurat

Üye
arkadaşlar ben msj attım ardından birdaha attım. mesajda kampanya için başvuru talebiniz daha önce alınmıştır. ilginiz için tekkürler. ne anlama geliyor. ilk attığım mesaj ilk 1000 arasına girmiş mi?

osnakli

osnakli

Üye
arkadaşlar ben msj attım ardından birdaha attım. mesajda kampanya için başvuru talebiniz daha önce alınmıştır. ilginiz için tekkürler. ne anlama geliyor. ilk attığım mesaj ilk 1000 arasına girmiş mi?
ilk 1000 yok artık ama ilk 500e girmiş bulunmaktasın:)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Arkadaşlar yeni alınmış bir ön ödemeli hattı Turkcell Faturalıya taşıyabilirmiyim ve daha sonra hemen kampanyaya katılabilirmiyim
NOT: Hat daha 4 GÜNLÜK

osnakli

osnakli

Üye
Arkadaşlar yeni alınmış bir ön ödemeli hattı Turkcell Faturalıya taşıyabilirmiyim ve daha sonra hemen kampanyaya katılabilirmiyim
NOT: Hat daha 4 GÜNLÜK
kardeş ben hazırkat olan hattımı faturalı yaptım ertesi günde cayma bedelliye başvurdum.ertesi gün aradılar ve 120dakikayı kaptım.

pampilo

Üye
Turkcell'le kontrat yapıp 1 sene Turkcell'e mahkum kalmak akıl işi değil.