Google Servislerine ve YouTube' a Erişim Kolaylığı... [Google Translate, Google Video, YouTube]

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Servislerine ve YouTube' a Erişim Kolaylığı... [Google Translate, Google Video, YouTube]
Konu zaten hepimizin malumu olduğundan burada bir kez daha uzun uzadıya anlatmaya lüzum yok. Sizlerle paylaştığımız gibi hem Google'a erişim yasağı geldi, hem de YouTube yasağı genişledi. Zaten son günlerde her ikisi de Google DNS yahut OpenDNS altında dahi ya hiç çalışmıyor ya da epey bir nazlanıyorlardı.

• Genel Ayar ;
Denetim masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin
Buraya geldikten sonra aktif olan Yerel Ağ Bağlantımıza sağ tıklayıp Özellikler diyoruz, karşımıza çıkan aşağıdaki görüntüden Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) başlığına gelip bir kez daha Özellikler diyoruz.

Karşımıza açılacak pencerede Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan kutucuğunu işaretleyip, üste ve alta sırasıyla aşağıdaki dizilimleri giriyoruz...

156.154.70.22
156.154.71.22
yada
193.140.100.210
193.140.100.215
Bunun ardından Tamam deyip çıkalım ve tarayıcımızı kapatıp yeniden başlatalım...

• Mozilla FireFox Kullanıcıları İçin Ayar ;

Mozilla FireFox Kullanıcıları aşağıda ki yöntemi uygularlarsa YouTuba erişimi sağlayabilirler...

Araçlar >> Ayarlar > Otomatik Vekil Sunucu Ayarları

Otomatik Vekil Sunucu Ayarları bölümüne

Tamam dedikten sonra tarayıcınızı yeniden başlatınız...

Anlatım ve Uygulama : ULAŞ Bilişim

• Beğen
Tepkiler: ภคŦเz, BktsBcr, ramo96 ve 5 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler herkezin yaşadığı sıkıntılardan biri çok işe yarar bir konu :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

ahenk

ahenk

Üye
youtube yasagını aştık ancak translator sorunu devam ediyor tesekkürler

iyi forumlar

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar... :oke:

pRime.

pRime.

Üye
bende işe yaramadı youtubeye girilmiyo :hmmm

haltie

haltie

Üye
teşekkürler ulaş:oke: bu yöntemde çalışıyor denemiştim

ungood20

ungood20

Üye
emeğinize sağlık fakat ceviri sorunu bendede hala devam ediyor

ahenk

ahenk

Üye
evet kilitlediginiz konudan 12 dk once konuyu actınız ancak 150 ile basliyan dns ler yoktu ve translate calişmıyodu daha sonra eklemişsiniz size ulasılamadıgı için buraya yazma geregi duydum

iyi forumlar

mehranmahouti

Üye
Edit: Emeğine sağlık ve teşekkür ederim

arkadaşlar, DNS değiştirerek google sorunu çözülmez, zaten IP banlanmış, DNS de de aslında sitenin ip'si çağırılıyor, dolayısıyla gene işe yaramaz, şuan için en kolay yöntem proxy değiştirmek, isteyenler aşağıdaki sitede bulunan programı kurup kullanabilirler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar, DNS değiştirerek google sorunu çözülmez, zaten IP banlanmış, DNS de de aslında sitenin ip'si çağırılıyor, dolayısıyla gene işe yaramaz, şuan için en kolay yöntem proxy değiştirmek, isteyenler aşağıdaki sitede bulunan programı kurup kullanabilirler:

Önce harcanan emeğe teşekkür ederseniz sevinirim. Ayrıca progaram kurmaya hiç gerek yok.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Çok Saol Yha Sabahtan Beri Kafayı Yiicem Ne Google Ne Youtube :S .. Bu Ayarlar işe Yaradı Teşekkürler

hhhalil

Üye
208 67 222 222
208 67 220 220

ben yukaradaki dns numaralarını kullanıyorum ama bugün ne olduysa youtubeye giremedim. Sonra bu formda yazılan dns numaralarını girdim youtube'yi açmadı. Sonrasında tekrardan daha önce kullanmış oılduğum dns numaramı girdim ve rahatlıkla youtube açıldı nasıl olduysa

208 67 222 222
208 67 220 220
bide siz deneyin arkadaşlar bu dns numaralarını.

leylitta

Üye
walla supersiniz, mozilla icin olan ayarı yaptım, tıkır tıkır giriyorum siteye, helal :)

--------------- Ekleme ---------------

tekrar sunucuyla baglantınız kesildi yazısı cıkmaya basladı :(

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Güzel anlatım, yararlı bilgi, Teşekkürler..

Üst Alt