5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

berkan216

Üye
@n!wa+*R kardeş bugun atacagını soyluyordun fw ıcın sanırım yapman gerekenler var yetişmedi heycanla bekliyoruz yeni fw ni:islik :oke::sarıl::bye2:

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Nokia 5800 senin sayende şaha kalktı emegine saglık :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R kardeş bugun atacagını soyluyordun fw ıcın sanırım yapman gerekenler var yetişmedi heycanla bekliyoruz yeni fw ni:islik :oke::sarıl::bye2:
Bugün ekleyeceğim kardeşim ufak tefek sorunlar oldu işte..
Nokia 5800 senin sayende şaha kalktı emegine saglık :)
Sağolasın kardeşim,hayırlı kullanımlar.
evet onuda yaptım ama inanın olmuyor
Ben yeni güncellemeyei yapayım sen [email protected] adresini kayıt et sana Pc ile uzaktan yardım yaparım.

umuttsafak

Üye
Hocam yükle artık şu fw yi patladım 2 gündür girip bakıyorum :)

bild

bild

Üye
alt tire bir tane değilmi msnenizde

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hayır iki tane.

bafrali_8

Üye
hocam win7 ye kurmaya calisiyorum jaf winscard.lll hatasi veriyor kurulmuyor

fatih82

fatih82

Üye
iternetten winscard.dll diye arat ve indir daha sonra odeon jaf klasörüne at sorunun çözülecektir

cyberfear

Üye
ben software updater le yükledim ama burdaki gibi yeni temalar falan yok menüdeki yeni simgeler yok sadece navigator diye bi tema gelmiş

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sizin yaptığınız nokia üzerinden orjinal güncelleme.Bu modifiye güncelleme olup sadece JAf kullanıp Flash atark yükleyebilirsiniz.

tlp

tlp

Üye
yeni güncelleme gedimi yav?

cyberfear

Üye
evet gelmiş bikaç gün önce baktıgımda yoktu bugün buldum.ben v50 yi yükledim şimdi bu modifiye güncellemeyide yapabilirmiyim üzerine

cyberfear

Üye
jafla yüklemeye calıstım telefonum acılmıyo artık ne yapacamm???keşke hiç karışmasaydım

bild

bild

Üye
arkadaşlar j.a.f da
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
yazıyor benim o dosyalarda
RM356_0559373_40.0.005_001.vpl yani 50 serisi var bunu bulması lazım değilmi bu yüzden olabilirmi

Üst Alt