Sağol dostum yalnız hevesin kısa sürecekhocam ellerine sağlık süper olmuş
Yeni bir güncelleme yapıyorum yarıın eklerim büyük ihtimal
Sağol dostum yalnız hevesin kısa sürecekYeni bir güncelleme yapıyorum yarıın eklerim büyük ihtimal
![]()

Searching for phone...Not found!!!
YAZIYOR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SAGOLUN
FW bittiği zaman konuda belirtilecek özellikler.yeni güncellemenin içeriği ne peki dostum
Teşekkürler.Güzel paylaşim sağol![]()
FW bittiği zaman konuda belirtilecek özellikler.
Teşekkürler.

Ben zatn anlayamıyorum siz hangi FW'yi kullanıyorsunuz.Öyle bir sorun yoktu ve hiç bir zaman olmadı.merakla beklıyorum bende , umarım web browser problemı cozulur...
ınternete ne yaptıysam gıremıyorum![]()
Ben zatn anlayamıyorum siz hangi FW'yi kullanıyorsunuz.Öyle bir sorun yoktu ve hiç bir zaman olmadı.
Enterasan bile kıfayetsiz kalıyr dostum inan söylemekten illallah ettim.enteresan geldi sanırım , ama durum boyle valla![]()
Enterasan bile kıfayetsiz kalıyr dostum inan söylemekten illallah ettim.
100 ksür kişi arasında 2-3 kişi şurda hata burda hata var diyor..
Tabiiatıyla ilginç...

Artık konuşmak istemiyorum zaten kardeşim böyle ufak tefek şeyler ile yeni FW ekliyeceğim ve ki kendi telimde deniyorum bu FW de 3. günüm,3 gündür üzerindeym yapayrm Flsh ve deniyrm hata mı çıktı baştan modifiye en son dün saat sabah 7 de yattm yani yapıldığı gibi konuya dalınmıyor bilginize.ama sende dıyosun kı hata sızde , yanlışmıyım..
dıkkat edersen bende hatayı bıyere veya bırıne yuklemıyorum...
oyle yada boyle ınternete gıremıyorum , wi-fi demı bısey var browser damı bılemıyorum.
ama wi-fi de olabılır.cunku skyfri yukledım ondada proble yasıyorum![]()
Artık konuşmak istemiyorum zaten kardeşim böyle ufak tefek şeyler ile yeni FW ekliyeceğim ve ki kendi telimde deniyorum bu FW de 3. günüm,3 gündür üzerindeym yapayrm Flsh ve deniyrm hata mı çıktı baştan modifiye en son dün saat sabah 7 de yattm yani yapıldığı gibi konuya dalınmıyor bilginize.
Ki Skyfire da hata yaşaman zaten çok normal onun için başka ayar yapılacak sitede var araştırabilirsin..