Samsung Corby 3653 Facebook Ve Youtube Video İzleme Sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby 3653 Facebook Ve Youtube Video İzleme Sorunu..
Samsung Corby 3653 Facebook Ve Youtube Video İzleyemiyorum neden oldunu anlamadım yüklemem gereken bir program varsa yardımcı olun zatten bu telefonu aldıma alıcama pişman oldum :) yinede yardımcı olanlara şimdiden tesekkurler birde flash çalıştırıyormu bu Corby..

QiceQ

Üye
kimse niye cevap yazmamış aynı sorunu bende yaşıorm :S

trknty

Üye
bu teldn face videoları izlnmz ama youtube izleyebilirsn

corbyy

Üye
arkadaşlar bolt ile faceden video izleniyormuş diolar doğrumu:ah

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Evet doğru bolttan facete video izlenebiliyor.

aly6161

Üye
faceden deil sadece youtubeden .. corby de de izleyeblrsn ..

fredy6464

Üye
ya facede izlemek istiyorum ben de arkadaşlar lütfen bir yardimci olun?

myk1905

myk1905

Üye
Eywallah birader eline sağlık baya kapsamlı bi çalışma tşkr.
bendede corby wifi var olur inş :hmmm

msnhamdi

Üye
ya bnde war hem bolt war hem opera mini 5 beta 2 war ama video izleyemiyorum

AnkaBaLa

Üye
Corby s3653 kullanıcısıyım ama hiç bir şekilde nete bağlanamıyorum bana yardım edin lütfen...
waptan 0.facebook diyorum oraya bile hata veriyor yardımlarını bekliyorum yoldaşlar

deshel123123

Üye
ACİLLL YARDIM......ARkaşlar yeni samsung corby s3653 aldım ama internete giremiyorum..Bende baya kurcaladım..ayarlarını bozdum iyice....önceden opera miniye giriyordu ....ama şimdi """rocourse failled java.jo"" gibi bir hata veriyor..lüfen yardım edin. ayrıca Hattım VODAFONE ....onunda şebeke ayarları falan gerekiyor..adam akıllı bir yol gösterin lütfen....saygılar..

iborahman

Üye
ya arkadaşlar bnde corby3653 war. Şimdi wi-fi ile bi ağ a bağlanıom facebook a giriom snra ordan video indiriom çal a tıklıom açılmıo ''desteklenmeyen ortam biçimi ya da veri hızı yetersizliği'' diyor lütfen yardım edin!!!

Troll_Face

Troll_Face

Üye
bendede öle diyor ama bazılarını açıyor

erkyzgn

erkyzgn

Üye
arkadaşlar indiriyorum programı ama telefona yükleyince geçersiz dosya diyo yardımcı olurmusunuz acaba

by_wampir

Üye
arkadaşlar corbylerde youtube ve facebook videoları izlemek için flash player lazım onu yükleye bilirseniz sorunsuz calısır ama onlarda yıllık paket ıle satılıyor.. yıllık 40 tlydi en son şimdi ne olmustur bilmiyorum..

cyber

cyber

Üye
Ana sayfayı nasıl değiştiririz

Üst Alt