Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

davutcankrks

davutcankrks

Üye
kardeş şu mozat morange yi tek link olarak veririmisn

n_u_r

n_u_r

Üye
süper walla aradığım herşey burda çoookk tşk ederim :op:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler..

davutcankrks ben veremem kişisel paylaşım yapınca günde 500 kişi msn ekleyip özel dosya oyun istiyor malesef.. ama googleye mozat morange yazarsan o programın orjinal sitesini bulabilirsin :) ordan indirebilirsin .jar olarak..

knife130

Üye
kardeş paylaşım için teşekkürler... bolt 2.1 sürüm çıkmış klavyesiz konuya eklersen sevinirim konuda güncel olur teşekkürler xD

emine101

emine101

Üye
Sizin kullandığınız star 5233 wifi model telefondan almayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey şarj süresi. Kaç saat kesintisiz film veya video izleyebilirim? Bende Nokia 6300 vardı, her akşam şarj ediyordum, aynı duruma düşmek istemiyorum.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
3-4 saat kesintisiz film izlemenize 8-9 saat müzik dinlemenize olanak sağlar.. ama tabiki böyle yorucu şeylerde her akşam şarj etmeniz gerek.. onun dısında teli sadece mesaj ve konuşma için kullanırsanız normal bi insanın hayatında 3-4 gün gider şarjı...

#knife130
o sürümü sitede yayınlamıyorlar.. sadece telden yüklendiği için pcme alıp dosyalara ekleyemiyorum çaktın?

knife130

Üye
tamam ege kardeş saolasın.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eyw. :)

ali_demir

ali_demir

Üye
saol genc emegine saglik su iphone tus kilidini merak etim bakalim ayni olcakmi :D

mekiz

Üye
teşekkürler

bey1974

Üye
öncelikle teşekkür ederim paylaşım için fakat indirdim şifre istiyor yardımcı olurmusun

sipata

Üye
eline sağlık çok gzel bir paylaşım... peki samsung corby pro (gt - b5310) için tema varmı acaba

gsmry_86

gsmry_86

Üye
ellerine sağlık... güzel paylaşımın için teşekürler :oke:

aycaozkan

Üye
bnm telefonum samsung star ve biraz çizildi ne yapmam gerek ?

gunes98

Üye
Çok teşekkürler daha dün telefon aldım Samsung Corby Pro sayende çok yararlı oldu

rapstar6134

Üye
Ellerine sağlık. Başarılarının devanımı diliyorum :D

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
şifre 1. sayfada mevcut...
çizilme konusunda bişi yapamam servise gönder..
temaları değiştirmenin tek yolu sistemle oynamak yani firmwareyi güncellemektir.. ama corby için pek firmware yapmıyorlar

ömerpekacar

Üye
sagolasın bbabacan da su pc suiteyi cözemedim

aladdinser

Üye
s5620 var çalışır herhalde :)

Üst Alt