Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ebruliebruli21

Üye
:(:( açıyorum herhangi bi resmi duvar kağıdı olarak ayarla diyorum ayarla deyince ayarlandı diyor ve duvar kağıdı oluyor yani kırmızı halka filan çıkmıyor ya lütfen yardımcı olun sinir oldum ya

monsmons

monsmons

Üye
sağol dostum.

--------------- Ekleme ---------------

tavsiye kısmında birsürü şey yapıyorum yazmışsın da e-mail indirirken g mail il windowslive ı birlikte posta indiriyorum tel reset atıyor. aldığım s5233w yi bu yüzden servise gidip değişim talep ettim yeni telefon geldi buda yapıyor sizlerdede oluyormu gmail ve windowslive maillerini birlikte indirirken.

turkishforce

turkishforce

Üye
süpermiş tşkkkkkkkkk

ebruliebruli21

Üye
yok ne yaparsam yapayım olmuyor ortada hangi resim varsa o oluyor bi türlü 3 lü yapamıyorum bu telefonda hiç bi özellik yok ne teması var ne bi duvar kağıdı ya valla pişman oldum aldığıma

saranga

Üye
sağol

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

ve

farkındamısınız duvar kagıdını birtek siz beceremediniz.. çeşitli yollarla ayarlamayı deneyın.. ekranınız 3lü ise zaten o 3 resim ekrana dagılır bunda bi gariplik yok

ebruliebruli21

Üye
alala bak sen bi yardımcı ol dedik insan gibi saol çok insancıl davrandığın için ihtiyacım yk yardımına saol!

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil iyi günler..

Saat

21.00 gibi konu güncellenecektir..

# Güncellenmiştir

s@go

Üye
cok saol kardeş paylaşım için tşk

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

kefeli61

kefeli61

Üye
Cok sagol muhtewsem

turab15

Üye
tşkkk. harika ...

TsuyoiooenzL

Üye
Çok Çok Teşekkürler Çok İyisiniz Sahiden Eğer Daha Başka Bişeyler Varsa Msn:[email protected] Kolay Elsin :) xD

zabzuro

Üye
kardeşim eyvallah benim prestonum var denedim gayet güzel çalışıyorlar bu arada joistikli oyunları nereden buldun onlarla oynamak daha güzell oluyomuş

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil.. meslek sırrı :)

kozan86

Üye
gerçekten çok kapsamlı ve gezel bir çalışma...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasın..

hasanseker123

Üye
helal olsun maxicep!!! hiçbir forumda bu kadar duzenli anlatım bulamazsınız

knife130

Üye
kardeş bişi sorucam ben star wifi telefonuma 2 gb bellek aldım içine video attığımda yeterli alan yok diyor video boyutu ise 34 mb direkt belleğe atmayı nasıl sağlayabilirim.

181_sena_333

Üye
bnde jet var açtım ve kullandım.çok saol ellerine sağlık

Üst Alt