SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

cakabey52

cakabey52

Üye
Herkese merhaba, benimde programdan yeni haberim oldu.Hemen araştırdım nette, vidyolar falan hoşuma gitti.Oldukçada hızlı görünüyor...
Programı sürekli kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı...
Program ekstradan şarj yiyor mu ? Şarj kullanmadan önce ne kadar gidiyordu şimdi ne kadar gidiyor ?
5800'da Ram zaten az. Ram'i içiyor gibi yorumlar yapılmış...Tamam içsin, feda olsunda program açıkken film/dizi/müzik gibi multimedyaları açtınız mı hiç ?Boştaki ram miktarı azalıyorsa bu tip işlemlerde sorun çıkartabilir telefon.O açıdan sordum.
Teşekkürler.

(Birde signed versiyonu olsa ah...
Orjinali 30dolarya yuh!Windows satıyorlar sanki...)

Ben Kullandım çok güzel bir uygulama fakat 3-4 gün sonra kaldırmak zorunda kaldım. Sebebi de ekstradan bir program açtığın zaman (Opera Mobile veya web gibi) telefon donuyor ve kendine gelemiyor, aç-kapa yapmak gerekiyordu. Bende, telefondan internete arasıra bağlanıyordum ve bu durum çok rahatsız etti ve kaldırmak zorunda kaldım.

kanunigokhan

Üye
dur bakalım yukleyemedim cunku sertifa hatası veriyr od sitesinden sertifika istedim sertifikayı alır almaz bende yuklececem harika bir program umarım suresizdir

kanunigokhan

Üye
arkadaslar ben bırını yukledım dıgerı ne programı bılmıyorm bırını sorunsuz yukledım

dıgerınde sertıfa sorunu verdı

Εthnic

Εthnic

Üye
Ben Kullandım çok güzel bir uygulama fakat 3-4 gün sonra kaldırmak zorunda kaldım. Sebebi de ekstradan bir program açtığın zaman (Opera Mobile veya web gibi) telefon donuyor ve kendine gelemiyor, aç-kapa yapmak gerekiyordu. Bende, telefondan internete arasıra bağlanıyordum ve bu durum çok rahatsız etti ve kaldırmak zorunda kaldım.

bende internete devamli cepten baglaniyorum hatta suan opera ile yaziyorum bende hic sorun cikartmiyor.. ama eger hem opera miniyi hemde opera mobileyi ayni anda calistirirsan ikisinden birini otomatikmen kapatiyor.. yani ram yiyor ama yinede ihtiyacini karsilayacak kadar birakiyor...

selcukyeni

Üye
N85 için olanı yokmu bu programın ?

xtedix

Üye
sertifika aldım verdiğiniz link'teki adımları takip ederek. c.r.acklenmiş versiyonu sertifikalandırdım. su anda sürüm çalışıyor. çok teşekkürler. nerdeyse 7 yıldır symbian'lı telefon kullanıyorum. hayatımda gördüğüm en başarılı program. paylaşandan allah razı olsun :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşlar ****** falan girerek yapma şansımız yok mu imei vermek hack yapmak falan istemiyorum. Ama bu proçok güzele benziyo. :(:(:(

Εthnic

Εthnic

Üye
sertifika aldım verdiğiniz link'teki adımları takip ederek. c.r.acklenmiş versiyonu sertifikalandırdım. su anda sürüm çalışıyor. çok teşekkürler. nerdeyse 7 yıldır symbian'lı telefon kullanıyorum. hayatımda gördüğüm en başarılı program. paylaşandan allah razı olsun :)

iyi gunlerde kullan...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar falan girerek yapma şansımız yok mu imei vermek hack yapmak falan istemiyorum. Ama bu proçok güzele benziyo. :(:(:(

simdilik baska bir yolu yok...

ozanazy

ozanazy

Üye
iyi gunlerde kullan...

--------------- Ekleme ---------------

simdilik baska bir yolu yok...

Yabancı forumlarda falan bir sürü ****** veren yer var deneyen olmadı mı hiç acaba iş yerindeyim bişey indiremiyorum yetkiler kısıtlı. Deneyip paylaşan olursa çok sevinirim

viranufuk

viranufuk

Üye
valla arkadaşlarr ben 3 gündür kullanıyorum önce telin hafızasına kurdumm sonra kaldırdım hfıza kartına kurdum hiç bi sorun yokk gerçekten haika ram olayına gelince gerçekten feda olsunşarj olayına gelincede ben normalde 3 günde bir dolduruyordum teli bu proyu yükleyin ce telle çok oynadığımdan 2,5 güne indi diyebilirrim e 2,5 günde norml değilmi bence normal

_hEro

Üye

Cevabın için teşekkürler.Bende kaldırdım telefonumdan.
Efektler falan güzel tamam ama şöyle bir baktım ki hava durumu wigdet'ından başka bir tane bile artısı yok.Sadece görsellik ve fazladan yük.Bence çok daha geliştirilmesi lazım.Ara yüzü okadarda kaliteli gelmedi açıkcası.Symbianın kendi orjinal haline döndüm ve "ohh be" dedim.
Saat desen saat, tarih desen tarih, kısayol desen kısayol dolu zaten... Benim için gereksizmiş.Vidyoları izleyince baya heves ettim ama dediğim gibi kullanınca ekstradan bir artısını göremedim.
Çoklu ev ekranı(masaüstümü artık herneyse) ve hava durumu gösterimi.

Ayrıca kurduktan sonra,
Opera'yı açarken hafıza hatası, yani ram hatası aldım bir kaç kez.Boşta ram %25 dolaylarındayken kurunca ve haliyle program açıkken %18 lerdeydi.Bilgi olsun diye söyledim.

Özetle,
Vİdyoları izleyip heves ettim ancak kurunca gördümki en iyisi orjinal yazılım... :oke:
Hava durumu batsın.3,4 farklı hava durumu programı var zaten.Hele bir tanesi uydudan bulutların durumunu bile gösteriyordu :oke: Zaten dk başı ekrana bakıp hava durumunu kim kontrol eder.Günde bir ya da iki kez bakar insan.Onuda dediğim gibi programlar karşılıyor.

Kullanan arkadaşlara da iyi kullanımlar deyim, sanki ihtiyaçları varmış gibi :P:
Teşekkürler.

Düzenleme:İmla

Εthnic

Εthnic

Üye
Efektler falan güzel tamam ama şöyle bir baktım ki hava durumu wigdet'ından başka bir tane bile artısı yok.Sadece görsellik ve fazladan yük.Bence çok daha geliştirilmesi lazım.Ara yüzü okadarda kaliteli gelmedi açıkcası.Symbianın kendi orjinal haline döndüm ve "ohh be" dedim.
Saat desen saat, tarih desen tarih, kısayol desen kısayol dolu zaten... Benim için gereksizmiş.Vidyoları izleyince baya heves ettim ama dediğim gibi kullanınca ekstradan bir artısını göremedim.

Ayrıca kurduktan sonra,
Opera'yı açarken hafıza hatası, yani ram hatası aldım bir kaç kez.Boşta ram %25 dolaylarındayken kurunca ve haliyle program açıkken %18 lerdeydi.Bilgi olsun diye söyledim.

Özetle,
Vİdyoları izleyip heves ettim ancak kurunca gördümki en iyisi orjinal yazılım... :oke:
Hava durumu batsın.3,4 farklı hava durumu programı var zaten.Hele bir tanesi uydudan bulutların durumunu bile gösteriyordu :oke: Zaten dk başı ekrana bakıp hava durumunu kim kontrol eder.Günde bir ya da iki kez bakar insan.Onuda dediğim gibi programlar karşılıyor.

Kullanan arkadaşlara da iyi kullanımlar deyim, sanki ihtiyaçları varmış gibi :P:
Teşekkürler.

arkadasim oncelikle bu programin bir arayuz programi oldugunu unutmus olmalisinki cok buyuk beklentiler icine girmissin.. bir arayuz programindan ne bekliyordun yani 3mp olan tlfn kamerasini 5mp cikarmasinimi yoksa telefona coklu dokunmatik ozelligini getirmesinimi..?? pronun amaci elefona eski gorunumunun disinda yeni hos bir gorunum kazandirmak... ve mobile shell bunu fazlasiyla basariyor... hava durumuna gelince yeni cikan telefonlarin olmazsa olmazi elbetteki ev ekraninda hava raporunun gozukmesidir.. bunun sebebide kullanicilarin bu konudaki talepleridir ve bu durumuda bukadar kucumsemeni anlayamadim..

FOXT61

Üye

Ayrıca kurduktan sonra,

Özetle,

Teşekkürler.

NE ALAKA YA ..PROGRAM TELEFONU BASTAN ASAGI YENILIYOR MUKEMMEL DIYEBILIRIM .BETA HALINDEYKENDE KULLANIYODUM GAYETTE STABIL CALISIYOR ..KOMIK BI YORUM YAPMISSIN :d: AYRICA SPB SHELL KURULU KULLANANLAR 5800 IN ANA EKRANINI SADE TUTUN SADECE REHBER VE ARAMA TUSU BUTONLARI OLSUN DAHADA STABIL OLUYOR DENEYIN GORUN..

blackhead

Üye
ben bu mobil shelli windows mobil ile çok kullandım. windowsun dokunmatik ekran arayüz eksikliğini gideriyordu. özellikle 6.1 ve öncesi. bazı arkadaşların gereksiz yorumlarında haklılık payı var zira symbianda çok büyük bir arayüz boşluğu yok. kendi arayüzüde epey kullanışlı ancak mobile shell fersah fersah öndedir. opera hatasını bende aldım ama ana ekran yerine operayı başlatıcıdan başlatınca hatasız çalışıyor. tabi bu bir bug muhtemelen ve spb bunu acilen yamar.

cakabey52

cakabey52

Üye
bende internete devamli cepten baglaniyorum hatta suan opera ile yaziyorum bende hic sorun cikartmiyor.. ama eger hem opera miniyi hemde opera mobileyi ayni anda calistirirsan ikisinden birini otomatikmen kapatiyor.. yani ram yiyor ama yinede ihtiyacini karsilayacak kadar birakiyor...
Hayır aynı anda ikisini açmıyorum. Sadece Opera Mobile'i açıyorum. Hemen değil, bir iki linki tıkladıktan sonra telefon donup kalıyordu. Ancak bu bahsettiğim donmalar sürekli değil ama çoğu zaman olmaya başlayınca sbp den olduğunu düşündüm ve programı kaldırınca telefon hata vermedi. Şu an gayet rahat eskisi gibi kullanıyorum. Ayrıca ben bu programı kötülemiyorum, ilk zaman benimde çok hoşuma gitti, güzel bir menüsü var ve bununla ilgili yorum yapıp forumda da paylaşmıştım zaten. Sadece bir kullanıcı olarak, forumda bir üyeninin sorusuna kendimce yanıtta bulundum o kadar. :oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
Hayır aynı anda ikisini açmıyorum. Sadece Opera Mobile'i açıyorum. Hemen değil, bir iki linki tıkladıktan sonra telefon donup kalıyordu. Ancak bu bahsettiğim donmalar sürekli değil ama çoğu zaman olmaya başlayınca sbp den olduğunu düşündüm ve programı kaldırınca telefon hata vermedi. Şu an gayet rahat eskisi gibi kullanıyorum. Ayrıca ben bu programı kötülemiyorum, ilk zaman benimde çok hoşuma gitti, güzel bir menüsü var ve bununla ilgili yorum yapıp forumda da paylaşmıştım zaten. Sadece bir kullanıcı olarak, forumda bir üyeninin sorusuna kendimce yanıtta bulundum o kadar. :oke:

kesinlikle programi kotulemeye calistigini dusunmedim... sadece sorununun baska birseyden kaynaklaniyor olabilecegini ima etmeye calistim.. yoksa bu programi ben yazmadim sadece paylasiyorum..ve iyi niyetli olduktan sonra herkes istedigi gibi programi elestirebilir...

_hEro

Üye
arkadasim oncelikle bu programin bir arayuz programi oldugunu unutmus olmalisinki cok buyuk beklentiler icine girmissin.. bir arayuz programindan ne bekliyordun yani 3mp olan tlfn kamerasini 5mp cikarmasinimi yoksa telefona coklu dokunmatik ozelligini getirmesinimi..?? pronun amaci elefona eski gorunumunun disinda yeni hos bir gorunum kazandirmak... ve mobile shell bunu fazlasiyla basariyor... hava durumuna gelince yeni cikan telefonlarin olmazsa olmazi elbetteki ev ekraninda hava raporunun gozukmesidir.. bunun sebebide kullanicilarin bu konudaki talepleridir ve bu durumuda bukadar kucumsemeni anlayamadim..

NE ALAKA YA ..PROGRAM TELEFONU BASTAN ASAGI YENILIYOR MUKEMMEL DIYEBILIRIM .BETA HALINDEYKENDE KULLANIYODUM GAYETTE STABIL CALISIYOR ..KOMIK BI YORUM YAPMISSIN :d: AYRICA SPB SHELL KURULU KULLANANLAR 5800 IN ANA EKRANINI SADE TUTUN SADECE REHBER VE ARAMA TUSU BUTONLARI OLSUN DAHADA STABIL OLUYOR DENEYIN GORUN..

Tamam yahu gelmeyin üstüme :ehe
Evet arayüz programı biliyorum, fazla beklentiye girdiğimde doğrudur ama sevemedim işte :allalla:
Yanlış anlamayın yani, iyi niyetle yazdım.

mustafa

mustafa

Üye
bu uygulamayla telefona ısındım resmen

Üst Alt