arkadaşlar telefonu bu duruma nasıl getiricez ben yapamadım ama sitesinde böyle olduğunun resmi falan var nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin lütfen
symbıanda yok bu özellik ..sadece windows mobılde var ayrıca wındows spb de saatıda bı cok skın degıstırılıyor bakalım bende htc ana ekran saatını beklemedeyım cıkarca gömecem spb ye hemen ...
symbianda var.. samsung i8910 youtub ta videolari var..resimde gosterildigi gibi ama 5800 da oyle degi.. veya bu ozellik mobile shell 5.0 surumuyle gelecek... bu arada mobile shelde htc stil saat kullanmanin yolu var.. kendimde kullaniyorum ama konu acmaya eriniyorum..
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar o resimlerde görünenin aynısı 5800'a oluyo denemeden yorum yapmayın. Gayet hızlı şarjı falan aşırı yemiyo. Aynı anda kamera falan açınca kasma falan da olmuyo. Kesinlikle öneririm gören herkesi hayran bırakıyorum telefona.
Nasıl oluyor dediğiniz yer tam olarak neresi onu yazın anlatalım. Ben sertifika ve hack işine daha bulaşmadığım için 15 günlük deneme sürümü olan İlk linkteki SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_5_295.sis programı indirip kurdum. Bu kadar.nasıl oluyor bir anlatsanda biz de yapsak
dostum htc saat olayını acele anlat beklemedeyım ...
arkadaşlar çok fazla eleştirmeyi
yersiz buluyorum arkadaş çok güzel
bir program bulmuş ve paylaşmış
ben bu tür bişey arıyordum ve
hoşuma gitti. Telefonu uyumlu olan
kurar hoşuna giden kullanır hoşuna
gitmeyen kaldırır herkesin bakış
açısı farklı olabilir. Eğer burada ortak
amaç paylaşımsa kuşkusuz
teşekkürde bir borçtur. Bu
proogramı paylaşan arkadaşa
teşekkür ederim emeğine sağlık.
Programla ilgili biraz açıklama ve
birkaç resim ekliyorum arkadaşlara
yardımcı olur inşallah
ılgınledın sagolasın ama dedıklerının hepsını yaptım degısen hıc bıse yok orta dıyorum gene standart orta saat varverdigim linkteki SPBShell.rar dosyasini indir.. rar doosyasinin icindeki SPBShell kasorunu icindekilerle beraber [E/data/others ve C/data/others klasorlerine kopyala.. daha sonra baslatici/ayarlardan shellden cik deyip programi kapat...daha sonra programi acip ekrandaki saatin boyutunu orta olarak sec hepsi bukadar..bu arada hava iconunuda orta olarak secersen oda ayni htc deki havadurumu gorunumu kazanacak.. son olarak eski gorunumune donmek istersen E/C others klasorlerine attigin SPBShell klasorunu silip programi yeniden baslat...
sagol tesekkurler...

arkadaslar remı ucuruyor bende n97 32gb var remı hemen,hemen 15 mb bırden dusuruyor ...baskabır programa rem cok zayıf kalıyor bence bu pronun yenıden ıyı bı ustanın elınde edıtlenmesı lazım ...nokıanın yenı amıral gaemısı ....N8 cıkacak bu pro tam ona gore olur....saygılar![]()

verdigim linkteki SPBShell.rar dosyasini indir.. rar doosyasinin icindeki SPBShell kasorunu icindekilerle beraber [E/data/others ve C/data/others klasorlerine kopyala.. daha sonra baslatici/ayarlardan shellden cik deyip programi kapat...daha sonra programi acip ekrandaki saatin boyutunu orta olarak sec hepsi bukadar..bu arada hava iconunuda orta olarak secersen oda ayni htc deki havadurumu gorunumu kazanacak.. son olarak eski gorunumune donmek istersen E/C others klasorlerine attigin SPBShell klasorunu silip programi yeniden baslat...
SAYENDE OLDU YA TEKRAR SAGOL
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAYENDE OLDU YA TEKRAR SAGOL
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız