SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
güvenilmeyen diye uyarı aldım acaba yanlışmı yaptım hangisini yüklemem gerekiyo

tam surumlu olani (alttaki ikinci dosya) kullanabilmen icin sertifikalandirman gerekiyor... sertifikalandirana kadarda 15 gunluk deneme surumu olan ilk dosyayi indirip kullan...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bu programı aylardı dört gözle bekliyordum.kardeşime hediye ettiğim i900 omniamda da kullanıyodum. çok hızlı bir arayüzü var. şimdi de i8910 a kurdum. gerçekten mükemmel. paylaşan arkadaştan ALLAH RAZI OLSUN.

gule gule kullan...

viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaşlar cracklı olanı telin hafızasına kurdum 2 gündür kullanıyorum gerçekten perfect bi prooo telin kullanmanın zavkini yaşıyorumm keşke nokia orj. yazılımı böyle olsaaa bu arada sertifika falanda istemediii bilginizee 5800 ra kurdummm

letmax

Üye
Programı upload eden ve paylaşan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.:yuru
Gerçekten çok güzel bir program, emeğinize sağlık. Lakin bir sorum olacak. SPB kurulumunda ana ekranda saat varken bir de homescreen saati var üst tarafta. homescreen clock remove işlemi yaptım, o da işe yaramadı. 2 tane saat 2 tane batarya göstergesi oldu ister istemez insanın gözü takılıyor.:off:
Bu programı tam ekran kullanmanın bir yolu yokmudur? Bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Yani ana ekranda büyük saat varken, en tepede sinyal göstergesinin hemen sağında telefonun kendi saati de çıkıyor. Bunu ne yaptıysam gizleyemedim. Bu konuda arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Sanıyorum aynı dertten muzdarip olanlar vardır.
Şimdiden teşekkür ediyorum.(h)

_hEro

Üye
Herkese merhaba, benimde programdan yeni haberim oldu.Hemen araştırdım nette, vidyolar falan hoşuma gitti.Oldukçada hızlı görünüyor...
Programı sürekli kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı...
Program ekstradan şarj yiyor mu ? Şarj kullanmadan önce ne kadar gidiyordu şimdi ne kadar gidiyor ?
5800'da Ram zaten az. Ram'i içiyor gibi yorumlar yapılmış...Tamam içsin, feda olsunda program açıkken film/dizi/müzik gibi multimedyaları açtınız mı hiç ?Boştaki ram miktarı azalıyorsa bu tip işlemlerde sorun çıkartabilir telefon.O açıdan sordum.
Teşekkürler.

(Birde signed versiyonu olsa ah...
Orjinali 30dolarya yuh!Windows satıyorlar sanki...)

akay635

Üye
Spb mobile shell' i 5800 xm' ye kurdum. Telefonun ışık sensörü çalışmaz oldu. Sizde durum nedir?

Εthnic

Εthnic

Üye
Spb mobile shell' i 5800 xm' ye kurdum. Telefonun ışık sensörü çalışmaz oldu. Sizde durum nedir?

programin kendi isiklandirma ayari var ondan olabilir... ekran isigini ayarlamak icin: //baslatici=araclar=arka aydinlatma//buradan ekran isigini ayarlayabilirsin...

xtedix

Üye
arkadaşlar bende n97 mini var. yüklemeye çalıştım ama sertifika hatası veriyor. sebebini ve çözümünü söyleyebilecek olan var mı acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

*****'siz versiyonunu kurabildim bir tek. sertifikalandırma işlemi hakkında bana yardım edebilir misiniz?

bu arada program hakkaten süper!

meda58

Üye
sertifika hatası veriyor ne yapmalıyım

selcukyeni

Üye
N85 için olanı yokmu bunun acaba?

Utku

Utku

Üye
saol

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

gomek

Üye
Arkadaşlar v3 için de olanını bekliyoruz bunun yaa. Pişman olucam yoksa 5800 almadığıma:(

majorx

Üye
3 tsne cvp yazdım kimse yazdığımı okuyup cvp vermemiş arkadaşım ben bunu daha önceden 085 lisi mi ne vardı onu sorunsuzca ve fulll kullanıyordum ama türkçesi çıkmış iyi olmuş ve türkçesini indirdim kurdum tl ama programı başlatırken çalıştırılamıyor diyor neden acaba bi cvp verin yhau eskisini yükleyince çalışıyor yenisini açmıyor ??????? ayrıca program şarj götürüyormu götürmüyor mu diye sormuş bazı arkadşlar götürüyor önceden 4 gün gidiyorsa bu prodan sonra 2 güne iniyo yarı yarıya fark görebilirsiniz

Εthnic

Εthnic

Üye
telefonunda menu tusunu kullanan baska programlar varsa ondan kaynaklaniyor olabilir.. handy taskman gibi...ama kesin bundan dolayidir demiyorum sadece fikir yurutuyorum.. bence pronun calismasina engel olan tlfna yuklu olan baska bir program diye dusunuyorum.. yoksa program calisiyor...

ilkgul

ilkgul

Üye
ikincisini yükledim güvenilmeyen bir sunucudan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo format mı atmam lazım( basit format)

majorx

Üye
telefonunda menu tusunu kullanan baska programlar varsa ondan kaynaklaniyor olabilir.. handy taskman gibi...ama kesin bundan dolayidir demiyorum sadece fikir yurutuyorum.. bence pronun calismasina engel olan tlfna yuklu olan baska bir program diye dusunuyorum.. yoksa program calisiyor...

bende öyle düşünüyorum ama eski sürümünü yüklüyorum o çalışıyor bu çalışmıyor 2 gündür bununla uğraşıyorum =(

ilkgul

ilkgul

Üye
tamam hallettim hard format attım tekrar yükledim fuul oldu teşekkür ederim biraz geç oldu ama :)

Üst Alt