SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

masterhasyou

Üye
süper Allah razı olsun valla

majorx

Üye
arkadaşlar olmuyor yha pro yu yüklüyorum açarken çalıştırılamıyor diyo neden acaba

Welerafontis

Üye
arkadaşlar

SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_5_295 bunu yükledim ama 15 günlük bu ***** yada ****** 'i varsa paylaşırsanız sevinirim. Saygılar..

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaşlar

SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_5_295 bunu yükledim ama 15 günlük bu yada 'i varsa paylaşırsanız sevinirim. Saygılar..

arkadasim iki tane dosya var usteki 15 gunluk trial altaki c*rack li olan... alttaki dosyayi indir 7.40mb olani...

golsarion

golsarion

Üye
PDA kullanırken arayüz olarak Mobil Shell 3.5 kullanıyordum. 5800 a geçtiğimden beri güzel bir arayüz arıyordum, ama bir türlü bulamıyordum. Mobil Shell İlaç Gibi geldi walla harika oldu. Paylaşan arkadaşın emeğine sağlık

Εthnic

Εthnic

Üye
PDA kullanırken arayüz olarak Mobil Shell 3.5 kullanıyordum. 5800 a geçtiğimden beri güzel bir arayüz arıyordum, ama bir türlü bulamıyordum. Mobil Shell Gibi geldi walla harika oldu. Paylaşan arkadaşın emeğine sağlık

gule gule kullan...

travolta61

Üye
hack siz ve sertifikasız trail olmayan olur mu bulan arkadaş yüklese 2 link içinde emek veren arkadaşlara teşekkürler

yevkumen

yevkumen

Üye
işte bu programa teşşekkür etmeden geçilmez arkadaslar elinize saglık

keremerm

Üye
Bu program ile artık telefonumun ismine n97 değil
Ndokunsal7 diyeceğim ayrıcalık geldi
çok teşekkürler

Anqer-X

Anqer-X

Üye
selam arkadaslar serıalde benden olsun saygılar
SERİAL:::5D5552P62C47
N97 Kullanıyorum kendim fullledim super pro tek eksısı remı ıcıyor...:oke:

petrucci82

petrucci82

Üye
arayüz programları ev ekranı plug-in leri derken sonunda en iyisini arkadaş bulmuş ve peylaşmış..ellerine sağlık..g desk in bütün arayüzlerini denedim (htc görünümü omnia görünümü vodafone ev ekraları win xp görünümü daha sonra handy shell kullandım hem 3 boyutlusunu hem normalini) bunun üstüne yok....mesela task man ile tümünü kapat dediğin zaman b u kapanmıyor ki arayüz pro larının en büyük sorunu buydu..ve diğer prolarda telefonun kendi menüsüne girip geri ve çıkış butonuyla çıkınca telefon kendi ana ekranına dönüyordu..bi anlamı kalmıyordu..bu pro herşeyi çözmüş..görünüm ve menü düzenleme konusunda sınırsızsınız yani sınır sizsiniz..kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ram i içiyor demiş katılıyorum ama o ram i boşa yemiyor ..maaşallah tık demiyor menü geçişleri çok hızlı alet orjinalinden daha hızlı çalışıyor.....bence yani....

Εthnic

Εthnic

Üye
nokia 5800 i bu arayuz ile cikartsa bize en az bin liraya satardi..veya bu arayuzle ayni ozellikli bir telefonu en az 500 tl farkla satardi..

yorgunazrail

Üye
eline koluna saglık paylaşım için süpermiş ya,telefonumu sevmeye başladım sayende

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Bu konunun sabitlenmesi lazım bence :)

Εthnic

Εthnic

Üye

melgu

Üye
Yaklaşık 2,5 aydır bu programın yurtdışı TEST ekibine dahilim. Programı test edip test sonuçlarını sürekli paylaştım. Sorularınız olursa memnuniyetle cevap verebilirim. Program kesinlikle 4-4 lük. Tamamıyla cep telefonunuzu bambaşka bir telefona dönüştürüyor. Kısayollar(widget) ler ile ekranları 3 veya 5 sayfa yapıp istediğinizi ekleyebiliyorsunuz.
yalnız bi sorum olacaktı ben bu proyu kurcalarken bazı ayarlarını değiştirdim. programı kaldırıp yeniden kurduğum halde değiştirdiğim ayarlarıyla geri geliyor. pro nun ilk geldiği ayarlara nasıl dönebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim.[/QUOTE]
bu konuda fikrin varmı?tşk

ilkgul

ilkgul

Üye
güvenilmeyen diye uyarı aldım acaba yanlışmı yaptım hangisini yüklemem gerekiyo

lawyer

Üye
arkadaşlar ben bu programı aylardı dört gözle bekliyordum.kardeşime hediye ettiğim i900 omniamda da kullanıyodum. çok hızlı bir arayüzü var. şimdi de i8910 a kurdum. gerçekten mükemmel. paylaşan arkadaştan ALLAH RAZI OLSUN.

Üst Alt