Peri Kızı' nı seviyoruz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Çok şey beklerseniz çok beklemiş olursunuz,unutulmamalı her insanın buradakı hayatı harici bir de ekonomik durumlarıyla;ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla,sevgilisiyle,arkadaşıyla,okuluyla cebelleştiği bir de gerçek yaşam var.
Burası bizim bir soluklanalım dediğimiz yerlerden birisi. Kimilerinin tuzu kurudur tabiri caizse. Ama herkesin de değildir hani. Yanlış anlama Burcu,bunu sana hitaben değil genele açmak söylemek istedim.

Pure Life

Pure Life

Üye
Çok şey beklerseniz çok beklemiş olursunuz,unutulmamalı her insanın buradakı hayatı harici bir de ekonomik durumlarıyla;ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla,sevgilisiyle,arkadaşıyla,okuluyla cebelleştiği bir de gerçek yaşam var.
Burası bizim bir soluklanalım dediğimiz yerlerden birisi. Kimilerinin tuzu kurudur tabiri caizse. Ama herkesin de değildir hani. Yanlış anlama Burcu,bunu sana hitaben değil genele açmak söylemek istedim.

Ben mesela bu daha çoookkkk bekleyenler arasındaymışım sonradan anladım. Her statüde insanın sıcak paraya ihtiyacı vardır. Zengin fakir fark etmez. En zengin olan devlet onun bile sıcak paraya ihtiyacı vardır. Hayatta kimsenin hiçbir zaman parası yetmeyecektir. Para kazanmaktan daha önemli olan tek şey insan kazanmaktır. Çünkü çevren varsa paran zaten bir şekilde olur. Bana hitaben yazmadığını biliyorum sorun değil :oke: Maxicepe geri dönmeden önce sinirlerimi aldırdım :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bak o kadar insanın hayatında sorun olabilecek şeylerden bahsettim sen bir tek parayı almışsın.

Pure Life

Pure Life

Üye
Bak o kadar insanın hayatında sorun olabilecek şeylerden bahsettim sen bir tek parayı almışsın.

Teker teker değineyim o zaman ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla; kimin ailesinde sorun yoktur ki

sevgilisiyle; Açmayayım bile. Herkesin az yada çok aşk hayatı problemli dir.

arkadaşıyla; Bu kavrama önem veren çok fazla kalmadığı için bahsetmeye bile değmez

okuluyla; Her öğrencinin vardır. Bu konuda enes konuşsun mesela.:ehe
Benim hepsinden bolca vardı mesela :ehe Ama garip olan bunlar sitedeki ARKADAŞLARIMI YADA ARKADAŞ OLARAK GÖRDÜĞÜM İNSANLAR merak etmeme engel olamadı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok canım ne oklavası. Aslında konuya gerçekten gerek yoktu. Ben biliyorum beni kimin sevip sevmediğini. Sadece Enes'e haklılığımı göstermiş oldum. Gördün mü tatlım :op: Ben ölsem kimsenin ruhu duymaz. Bir kaç kişi hatırlar onlarda 1 elin parmağını geçmez. Yokluğumda gördüm ben bunu. Onlar yokken profillerini aşındırdığım kişiler, çabuk gel diye yalvardığım, telefonlar açtığım insanlar tarafından merak edilmedim bile ;)

Şimdi abla öyle sallama profilini kapatsan bile ben sana ne oldu diye soruyordum dertlesiyorduk öyle değil mi :)
Yahu bir kere attığım mesajlara bile cevap vermiyorsun :D
Profilinde kaç tane mesaj birikti, sen cevap vermezsen millet sormaz ki :ehe
Mesela benim derdim okul, zayıflar dize kadar :)
Ama o başka forum başka :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Şimdi abla öyle sallama profilini kapatsan bile ben sana ne oldu diye soruyordum dertlesiyorduk öyle değil mi :)
Yahu bir kere attığım mesajlara bile cevap vermiyorsun :D
Profilinde kaç tane mesaj birikti, sen cevap vermezsen millet sormaz ki :ehe
Mesela benim derdim okul, zayıflar dize kadar :)
Ama o başka forum başka :)

Yoktum ama tatlım nasıl atayım. Ama yarından sonra aktifleşiyorum artık. Her mesajına cevap vereceğim :sarıl:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Teker teker değineyim o zaman ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla; kimin ailesinde sorun yoktur ki

sevgilisiyle; Açmayayım bile. Herkesin az yada çok aşk hayatı problemli dir.

arkadaşıyla; Bu kavrama önem veren çok fazla kalmadığı için bahsetmeye bile değmez

okuluyla; Her öğrencinin vardır. Bu konuda enes konuşsun mesela.:ehe
Benim hepsinden bolca vardı mesela :ehe Ama garip olan bunlar sitedeki ARKADAŞLARIMI YADA ARKADAŞ OLARAK GÖRDÜĞÜM İNSANLAR merak etmeme engel olamadı
E herkesin kendimiz gibi olamayacağını bilecek yaştayız değil mi:evet:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi gelmedin mi :D
Şimdi at, yahu hiçbiriniz düşünmüyorsunuz :dry:

Pure Life

Pure Life

Üye
Tam olarak yarın gelicem :D bıkacaksın benım mesajlarımdan söylemedı deme

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben senden bıkmam Abla :op:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen bıkabilirsin amma :p :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
yok bıkmam:op:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bıktık yahu bu Burcu ablandan

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bıktıysan konuya girme sen de :D

Pure Life

Pure Life

Üye
:oke:

Godfather

Godfather

Üye
OOOO Sevmezmiyiz :ehe :op:

DoRM

DoRM

Üye
yok

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne oluyoruz yahu :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt