SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

korlof

Üye
Yaklaşık 2,5 aydır bu programın yurtdışı TEST ekibine dahilim. Programı test edip test sonuçlarını sürekli paylaştım. Sorularınız olursa memnuniyetle cevap verebilirim. Program kesinlikle 4-4 lük. Tamamıyla cep telefonunuzu bambaşka bir telefona dönüştürüyor. Kısayollar(widget) ler ile ekranları 3 veya 5 sayfa yapıp istediğinizi ekleyebiliyorsunuz.

EbiXa

EbiXa

Üye
kırılmış versiyonu kuran arkadaş varmı? işe yarıyorumu?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar krık versiyon kuruldu test edildi,problemsiz çalışmakta ve füll dür.Bir kere kurup bir daha silemeyeceğiniz programlardan.Herkeze öneririm.Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler...

byachilles

Üye
N85de çalışırmı bu yazılım

mafia888

mafia888

Üye
ne bekliyordunuz ki böylesine güzel pro yu kırmadan bırakırlar mı

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
çok güzel gerçekten çok iyi oldu tam sürümü

warhacker

warhacker

Üye
yükledim sürüm ve türkçe süper vallahi :) thx

Εthnic

Εthnic

Üye
gule gule kullanin arkadaslar...

ibalaban83

Üye
şimdiye kadar indirdiğğim programların en iyisi emeği geçen herkeze çok teşekkür rabbim beynine zeval vermesin

cakabey52

cakabey52

Üye
Sanki yeni bir telefon almış gibi oldum. Teşekkürler güzel bir uygulama.

FOXT61

Üye
mükemmel helal olsun..

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hadi ******i de benden olsunn...5d5g3473m852
shelli çalıştırın araçlar bölümüne gelin biras bekleyin tescille çıkıo... sonra bu kodu oraya yazın :D

Εthnic

Εthnic

Üye
şimdiye kadar indirdiğğim programların en iyisi emeği geçen herkeze çok teşekkür rabbim beynine zeval vermesin

Rica ederim....

Sanki yeni bir telefon almış gibi oldum. Teşekkürler güzel bir uygulama.

telefonu tamamen değitiriyor...

mükemmel helal olsun..

İyi gunlerde kullan...

hadi i de benden olsunn...5d5g3473m852
shelli çalıştırın araçlar bölümüne gelin biras bekleyin tescille çıkıo... sonra bu kodu oraya yazın :D

Tescilli surumude konuya eklendi... Yinede sağol...

ersera

Üye
eline sağlık

FAZLIDOGAN

Üye
olmuyor, ekran çok güzel ama tescillisini telefon kabul etmiyor, verilen tescil numarasını da kabul etmiyor, trial versiyonunu yükledim, çok harika ama tescilli olsa daha güzel olacaktı.

Εthnic

Εthnic

Üye
olmuyor, ekran çok güzel ama tescillisini telefon kabul etmiyor, verilen tescil numarasını da kabul etmiyor, trial versiyonunu yükledim, çok harika ama tescilli olsa daha güzel olacaktı.

arkadasim kirilmis versiyonuda verdim.. usteki trial altaki tescilli ol altaki eklenmis dosyayi indir 7mb olan sertifikalayip yuke okadar...

tescilli olani sertifikalandirman lazim...

bu arada tescil numarasini ben vermedim.. bir arkadas yazmis.. calisip calismadiginida bilmiyorum ki zaten pro da kodu yazacagin bir bolum yok online olarak tescilleyebiliyorsun ama gerekte yok zaten tescilli olani konuda var...

spartacus20

spartacus20

Üye
bunu lısanslı yapmak ıstıyorum fıyatı bellımı acaba kac kusrus gtcek bu ıse yardım lutfen

wwwkral

Üye
Nokia 5800 için geçerlimi

Εthnic

Εthnic

Üye
bunu lısanslı yapmak ıstıyorum fıyatı bellımı acaba kac kusrus gtcek bu ıse yardım lutfen

arkadasim konuda iki dosya var ustteki tescilsiz trial olani ama signed.. altakide tescilli olani kirilmis versiyon ama ugsigned... lisansli olmasini istiyorsan alttaki dosyayi sertifikalandirip yukle hepsi bukadar..

Üst Alt