Toplama Pc İçin Kaliteli Anakart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Toplama Pc İçin Kaliteli Anakart
Babamla konuştum , bilgisayarcı ilede görüştük

İntel 4 çekirdek ( Olmazsa düşük bir olsailikle amd olacak )
4 gb Ram
512 mb ekran kartı
Anakart ( detaylarını bilmiyorum )

Toplamda 700-800 tl dediler .

Sizce kazıkmı yiyoruz yoksa iyimi ? Güvendiğimiz bir pc ci fakat yinede ne olur ne olmaz sorayım dedim .

Birde çift veya 4 çekirdek kaldracak ( çekirdekler farketmez ) , 2 yada 4 tane ram soketi olan , kaliteli bir anakart arıyorum toplama pc için neler önerebilirsiniz ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

bfmania

bfmania

Üye
islemciye kesin sonuc cikarirsan yardim ederiz iyi günler :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İşlemci tercihi yapmanız lazım önce.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
4 çekirdek o zaman

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi aklıma marka model yok ama bilgisayarcı birine daha yapmış aynı şekilde ona amd 4 çekirdek takmışlar biz intel istiyoruz : bu sitede baktım

Corei5 - 750 uygun göründü bana . Bu işlemciye göre bulursanız sevinirim . İşlemci kötü diyorsanız 300-400 lira civarında bi intel işlemci önerirseniz sevinirim . Yardımcı olduqunuz için hepinize teşekkür ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ayırdığın bütçeyide yazsan daha iyi olur.Ona göre bir anakart önerelim.

bfmania

bfmania

Üye
Ayırdığın bütçeyide yazsan daha iyi olur.Ona göre bir anakart önerelim.
arkadas yukarida 700-800 tl diye bi fiyat göstermis vereblecekleri parada okadardir heralde
iyi günler
anakart olarak asus p7p55 lx düsündüm sence nasil veysel abi ??

sessiz-kral

Üye
Aslında hızını kalitesini sadece bir parça belirlemiyor, yani kartal taksiye mercedes tekeri, ferrari koltukları, ve başka çeşit parça takmak yetmiyor, senin verdiğin bilgiler , işlemci tam belli değil, ana kart belli değil, hdd belli değil. yani kasaya bakıp fiyat vemeyiz. bunları bizlere belirtirsen daha iyi olr. ram 4 değil 14 GB olsun hdd düşük model yani yavaş olur hiç bir işe yaramaz, hebsi biririni tamamlıyor.

Bak şimdi
465 tl
692 TL

aradaki fark 250 tl nerdeyse 2 katı, yani isimleri önemli değil özellikleri önemli ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kaliteli bir Anakart mı arıyorsun ?

Eğer fiyatı bütçene uyarsa kendi kullandığım anakartı kesinlikle tavsiye ederim...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
arkadas yukarida 700-800 tl diye bi fiyat göstermis vereblecekleri parada okadardir heralde
iyi günler
anakart olarak asus p7p55 lx düsündüm sence nasil veysel abi ??

Çok güzel bir anakart , dolayısıyla çok güzel bir sistem olur.Şimdiden güle güle kullan kardeşim.:oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
sus p7p55 lx inceledim çok güzel bir anakart büyük olasılıkla bunu alıcam .

İşlemcide hala kararsızım core i5-750 300 lira olarak görünmesine rağmen 400den aşağı alabileceğim bir yer bulamadım işlemci konusundada yardımcı olursanız sevinirim ( Ayrıca işlemcinin LGA1156 uyumlu olması mükemmel olur . )

İşlemci konusunda en fazla 350-400 tl verebilirim amd istemiyorum intel olmalı . Yardım eden herkese ve bfmania ' ya ayrıca teşekkür ederim ( anakart süper )

bfmania

bfmania

Üye
sus p7p55 lx inceledim çok güzel bir anakart büyük olasılıkla bunu alıcam .

İşlemcide hala kararsızım core i5-750 300 lira olarak görünmesine rağmen 400den aşağı alabileceğim bir yer bulamadım işlemci konusundada yardımcı olursanız sevinirim ( Ayrıca işlemcinin LGA1156 uyumlu olması mükemmel olur . )

İşlemci konusunda en fazla 350-400 tl verebilirim amd istemiyorum intel olmalı . Yardım eden herkese ve bfmania ' ya ayrıca teşekkür ederim ( anakart süper )
öncelikle yorumlarin icin tesekkür ederim
islemci konusunda i5 750 gayet güzel kararsiz kalmana gerek yok burda fiyat gayet iyi simdiden hayirli olsun :oke:h t t p://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5086 (http nin arasindaki bosluklari silmeyi unutma :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt