star5233w olanlar buraya gelsinn yardımm ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
star5233w olanlar buraya gelsinn yardımm ......
1)Arkadaşlar bu hafta içinde s5233 wifi alıcam artılarını ve eksilerini söyleyin ????
2)wifiyle internete baglandıgımda neler yapabiliyorumm ??? bunları cevaplandırın arkadaşlar

kenjay

Üye
usta 4 aydır kullanıorum evındekı pcden farksız sadece internetten video ızlemek problem ama bı sekılde dnsnlee oynıp yotube gırebılırsen videoda ızlersın :D face video ızlenmıor

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
usta 4 aydır kullanıorum evındekı pcden farksız sadece internetten video ızlemek problem ama bı sekılde dnsnlee oynıp yotube gırebılırsen videoda ızlersın :D face video ızlenmıor

facede konusbiliyormusun

takinglive

Üye
arkadaslar wıfı ile nete baglanamadıgım zamanlarda kullanabilmek adına wap ayarlarını yapmam gerekiyor daha bugun aldım telefonu.
programı falan mı var bir yardımcı olursanız sevinirim

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaslar wıfı ile nete baglanamadıgım zamanlarda kullanabilmek adına wap ayarlarını yapmam gerekiyor daha bugun aldım telefonu.
programı falan mı var bir yardımcı olursanız sevinirim
Kullandığın operatörü ara onlar ayarları gönderir.
Eğer turkcell kullanıyorsan telefonundaki uygulamalardan turkcell menüye girip bu sorunu daha basit bir şekilde halledebilirsin.Diğer hatları bilmiyorum onlarında menüsü vardır heralde.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim telefnu aldım ve cok begendim :D

nakkaşefendi

nakkaşefendi

Üye
bence ender bulunan güzel dkunmatik bir teleefon raht ve basit ... vs almışşın zatenn kullandıkça anlalrsın

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
ewet haklısın çok kolay msj yazılıo !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...